CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

“Await Hang Menggelupor Aisyah? Baru Teaser..”, PW Community Tetap Nak Bongkar Perkara Sebenar

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Diaorg rembat duit madrasah sekali.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya Si larva tu bgtau yg pihak dia HANYA AMIK 5% dr donation...eeii bole yer ok mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori, mungkin gua duduk dlm gua, PW tu short form kepada apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini no 2 mana?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
yipun_78 replied at 14-6-2024 07:41 PM
Lakinya Si larva tu bgtau yg pihak dia HANYA AMIK 5% dr donation...eeii bole yer ok mcm tu?

Boleh sebagai bayaran pengurusan. Tak silap meols .. up to 30% boleh ambik.
Derma & NGO adalah bisnes yg menguntungkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 14-6-2024 09:28 PM
Bini no 2 mana?

Baca statement dia
Perjanjian lepas kantoi dimadukan, gambar madu x bleh dishare dgn laki dlm media sosial utk menjaga hati dia... ble tgk di insta dia.
Itu yg asyik nmpk dia tunjuk terpaling disayang laki dlm media...
Kira cam psyko kat madu gak...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka ecah ada benak dikalangan acikF
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 14-6-2024 09:28 PM
Bini no 2 mana?

Ritu baca komen jmpa kt restoren bini no 2 jd bibik jaga ank kt meja lain.  Dia laki bini kt meja lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Suci_Murni replied at 14-6-2024 11:09 PM
Baca statement dia
Perjanjian lepas kantoi dimadukan, gambar madu x bleh dishare dgn laki dlm medi ...

Terpaling laki syg pun smpai masa laki balik jgk ulit madu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 14-6-2024 10:54 PM
Boleh sebagai bayaran pengurusan. Tak silap meols .. up to 30% boleh ambik.
Derma & NGO adalah bis ...

ITU psl la banyak influencer buat keje Ni, side income Halal Haram blakang Kira yer? Td BC kat PW community Si larva menjwb berpusing2 part madrasah punya claim....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:49 AM | Show all posts
Bawang123 replied at 14-6-2024 01:14 PM
Sori, mungkin gua duduk dlm gua, PW tu short form kepada apa?

pseudoscience watch..setakat ni pw punya rekod tak pernah salah kalau attack scammer
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:50 AM | Show all posts
Go PW! Londehkan sampai tak tinggal apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape la mengidolakan influncer laki bini muka cam tak mandi ni..geli iols tgok
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:23 PM | Show all posts
Bawang123 replied at 14-6-2024 09:14 PM
Sori, mungkin gua duduk dlm gua, PW tu short form kepada apa?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086450143281
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:29 PM | Show all posts
siapa tungau ni??
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Suci_Murni replied at 14-6-2024 11:09 PM
Baca statement dia
Perjanjian lepas kantoi dimadukan, gambar madu x bleh dishare dgn laki dlm medi ...

Ye ke? Dah mcm vvip u know who je aku tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
virgocircus replied at 14-6-2024 05:41 PM
Apesal dia je kena petik? Laki dia mana? Kata susah senang bersama... Huhuhu

Tulah .kenapa ecah je kena bambu..laki dia pun bukan sama ke.,.puiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
honeystar_11 replied at 14-6-2024 06:05 PM
Lah artis ke dia ni. Momod tlg pindahkan benang ni kat Bod Personaliti sana.

Ha alang2 tu pindahkan jugak thread ex bini retis tu kat sana..nyemak
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:46 PM | Show all posts
semua scammer duduk eco majestic ye? dia org ada HQ kat salah satu rumah ke ek???
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk gambar atas mcm wafariena.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:56 PM GMT+8 , Processed in 0.411752 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list