CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Moga Bella Temui Kebahagiaan – Muaz Zabir

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
myhairisbad replied at 16-6-2024 07:49 AM
Klu ckp no komen, takleh ke

Freedom of speech mah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 09:48 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 14-6-2024 02:34 PM
Thread sebelah ada acik porem bgtaw nampak muaz dengan nabelah keluar sama

siap ada love bite katanya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 16-6-2024 07:20 AM
Same goes to alep, cukup2 lah, akhir zaman dah, org2 lelaki berpusu pusu nak tegakkan agama Islam  ...

Betul. Umur dah semakin lanjut dan semakin dekat dengan pengakhiran. Ini peringatan untuk iols sendiri dan kita jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 16-6-2024 01:51 AM
Katanya ada love bite kat belakang leher juaaa...2 hari sebelum di ceraikan heheh..

Nampak lalu video pi mahkamah, siap bawa stylist. Terkezut iols stylist sambil rapi-rapi tudung dia time nak masok
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
bila nak habis kosah kote kecik, pelacur kemut dan si sundal bella?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
huntungla sblm bcerai dulu dh dpt ank hikan

kami mak2jan yg dh berpuluh thn walau dh nk kertu tp bole thn msh cun dan snantiasa mjga maruah ni la org xpndg smpei ke sudah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 16-6-2024 09:48 AM
siap ada love bite katanya kan?

Ahahaha..so for a few days ni kena la pakai tudung or baju tutup2 sikit, sbb nak cover love bite ek
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
tidak_kelihatan replied at 16-6-2024 10:29 AM
Ahahaha..so for a few days ni kena la pakai tudung or baju tutup2 sikit, sbb nak cover love bite e ...

Tunggu penjilat dia komen mintak bukti & kuarkan ayat “fitnah akhir zaman”
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 16-6-2024 11:41 AM
Tunggu penjilat dia komen mintak bukti & kuarkan ayat “fitnah akhir zaman”

Mmg betul pun zaman skg senang sgt nak fitnah org, gambar mana gambar??  Kalau betul pun gasak dia lah dah cerai pun, dia dah tak hingin kat alep tu, apa beza dgn alep sblm cerai pun dah ada scandal lain, pot calling kettle black?  Ke jelalous she has definately move on?  Jealous lah tu??
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk betol thread utk nabelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 16-6-2024 10:44 AM
Nampak lalu video pi mahkamah, siap bawa stylist. Terkezut iols stylist sambil rapi-rapi tudung di ...

Tok ti pun x pnah cmtu terpaling international celebrity katanya haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 16-6-2024 11:41 AM
Tunggu penjilat dia komen mintak bukti & kuarkan ayat “fitnah akhir zaman”

Kan, bila time dia menceceh pasal 11 org, adik sendiri (erica) sambil berdrama air mata depan wartawan tu, xyah berbukti pun penjilat dia menonong je percaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 16-6-2024 11:52 AM
Mmg betul pun zaman skg senang sgt nak fitnah org, gambar mana gambar??  Kalau betul pun gasak dia ...

Dh bagi gambar pun pakat benak lagi ..x bagi gambar lagi lah tambah benak hahaa. Love bite tu org nampak sebelum jd janda ..bukan dh jd janda..menjawab lah esok2 kat neraka sana.Jgn buat main dosa besar curang dgn suami ni.Memasing pakat x belajar agama gamak.Hopefully menantu2 pompuan korang nanti2 x curang dgn suami x jdikan ank ko kambing itam bela hasil benih jantan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tidak_kelihatan replied at 16-6-2024 02:19 PM
Kan, bila time dia menceceh pasal 11 org, adik sendiri (erica) sambil berdrama air mata depan wart ...

Didie kata aliff skandal kongkek dgn bini org dari Terengganu anak 3 mana bukti?? Xde bukti apa pun? Aku dari aritu tggu bukti konon ruru dgn alip ckp lucah dlm kete ..bukti rekod rakaman Bukti 11 org yg alip curang sume aku dok tggu bukti satu pun xde..lepas tu sibuk benak bella dok tabur serata alam allip curang 11 org .Ye mmg alip tu jahat menyundal tp dia pun ada hak utk pertahan kan diri dari d fitnah isteri sndiri.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 16-6-2024 02:26 PM
Didie kata aliff skandal kongkek dgn bini org dari Terengganu anak 3 mana bukti?? Xde bukti apa pu ...

Kan..erica langsung x berpeluang bela diri

Bini org anak 3 tu aku yakin delusional si dudugedik semata...sampai ke sudah x muncul maybe x dpt cari kambing hitam kot....hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tidak_kelihatan replied at 16-6-2024 02:30 PM
Kan..erica langsung x berpeluang bela diri

Bini org anak 3 tu aku yakin delusional si dudugedik s ...

Yang kakak dia heret jantan nama daniesh tu ke hulu ke hilir x pe pulak . Bergambar dgn jantan sana sini serupa nk berjimak xpe plak benak2 dia mana tgok sume tu. Dok lah meratib 11 kali curang tanpa bukti tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 02:39 PM | Show all posts
amarakasih replied at 16-6-2024 10:44 AM
Nampak lalu video pi mahkamah, siap bawa stylist. Terkezut iols stylist sambil rapi-rapi tudung di ...

stylist tu bestfriend dia. uols tak pernah ke tolong betulkan tudung kawan uols sendiri?

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:40 PM | Show all posts
Hoola replied at 16-6-2024 11:25 AM
huntungla sblm bcerai dulu dh dpt ank hikan

kami mak2jan yg dh berpuluh thn walau dh nk kertu tp bo ...

mesti ada reason kenapa orang tak pandang walaupun menjaga kecantikan

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 16-6-2024 02:40 PM
mesti ada reason kenapa orang tak pandang walaupun menjaga kecantikan

Orang x pandang walau jaga kecantikan xpe lagi ..ni dh jaga kecantikan segala laki yg x pandang lagi sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap Bella jadi lebih exclusive lepas ni..jangan jadi murahan takut nanti orang makin meluat..utk Muaz,dah cukup komen..tak perlu nak komen lagi isu Bella Alif ni..tak boleh ke cakap kt wartawan "saya tak perlu masuk campur sebab saya org luar"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:53 PM GMT+8 , Processed in 0.089621 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list