CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

[Tempatan] "Dia Belajar Dari Youtube" - Menggunakan Kedua-Dua Belah Tangan, Pak Guard Muda Helok Bermain Piano Lagu Golden Hour Dekat Perpustakaan Shah Alam!

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org spilled the teh. Budak ni ada degree dlm muzik. Keja gad tu part time je. Tgk la rupa dia pun. Educated pnya worang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 03:37 PM | Show all posts
noell replied at 14-6-2024 01:26 PM
Jvke?camna nak sebut sis

Jake chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 15-6-2024 08:59 AM
Crane yang angkut kontena tu ka? Operate menatang tu boleh la kot sambil fefeeling main piano :lol ...

Hat tu kuay crane.. duk ataih tinggi feeling cam kat kapai titanic..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
masa pkp aku try la konon nak belajar guitar dgn YouTube
takde nye pandai...mmg nak kena masuk kelas
sape sini pandai?  ajar aku pls..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 14-6-2024 08:14 AM
Ada org mmg lahir gifted, ko tak perlu ke kelas music pun ko boleh baca note music. I plak mmg buta  ...

iols antara tone deaf tu. dah la xreti nyanyi nk humming pun org xfhm. tp ayah i pandai nyanyi & main gitar. i pernah beli gitar jgk tp masuk tong sampah. mmg xde bakat ;(
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pun proud jgk la penyanyi asal drop komen
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 07:53 PM | Show all posts
cantthinkofany replied at 14-6-2024 05:05 PM
ya betolll....ada budak kat sekolah aku dulu...dia dengar lagu je dah boleh mainkan lagu tu kat pia ...

haha..

aku pun surrenderlah main alat music... ianya pelajaran yang begitu susah. langsung tak terhubung sel sel otak. bertahun-tahun belajar gitar pun fail.. peningkatan dari zero ke zero hahaha


begitu juga menyanyi... susah nak dengar music, ada seorang kawan dulu kata, mungkin tone deaf... hahaha

aku rasa belajar music ni kena mula dari kecil.. susah belajar bila dah dewasa



Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kookie92 replied at 15-6-2024 04:30 PM
iols antara tone deaf tu. dah la xreti nyanyi nk humming pun org xfhm. tp ayah i pandai nyanyi & m ...

Kapau i nyanyi karaoke mmg kena gelak k. I pin taktau bila nk msk nyanyi kat mana ade kiu segalamacam. Follow je lirik tapi bunyi hazabellah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 14-6-2024 07:33 AM
uols kenal ke pak guard ni?

kalau ya, suruh lah dia hafal beberapa lagu nak buat part time job ja ...

Sis... RM6k ini heshe sekali piano... Or uol provide piano?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 15-6-2024 10:29 AM
Lingling yg dianggap pemain piano no 1 dunia pun praktis 40 jam sehari

Sehari bkn ka 24 jam jah?
Ka 40 jam seminggu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 15-6-2024 03:37 PM
Jake chuols.

Ingatkan Juke
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 16-6-2024 11:22 AM
Sis... RM6k ini heshe sekali piano... Or uol provide piano?

Piano kena ada dah ada kat situ.. ni bkn mcm sewa violinist..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 15-6-2024 12:41 AM
bunyi berterabor je

bangkem tengah belajar main la campanella dan rush e

Mana nak dpt piano mcm ni? Best woo.. mcm main lawan dance moves, tetris atopon kapatebang tembak2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2024 07:38 PM
Piano kena ada dah ada kat situ.. ni bkn mcm sewa violinist..

Tidak juga tinot dahulu depa request pianist dalam band aku buat di hall tiada piano... Charge lagi tinggi sebab ter masuk movers.. Technician and transport... Lain sikit dari strings kah apa... If 6k host provide piano memang masyuk la...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lembutnya jari2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 16-6-2024 11:43 AM
Tidak juga tinot dahulu depa request pianist dalam band aku buat di hall tiada piano... Charge lag ...

Iols dok bayang host dah prepare piano.. kalau piano kena bawak sendiri, mebbe sbb tu 6k..

Ntah la..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jueaz at 16-6-2024 11:58 AM

Iolss tgh blaja kalimba skrg….senang la skit dr piano
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
selain kena pandai baca note, mcmn dorang kenal key yg nak tekan tu. kat piano tu kan takde label. lagikan tulis keyboard huruf ni pon boleh terbabas typo manjang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Puak2 sha ale balik beraya.. maka pak gad bangla mendonia la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 16-6-2024 11:22 AM
Sis... RM6k ini heshe sekali piano... Or uol provide piano?

RM6K untuk 2 jam. pianist bawak piano sendiri. tapi, bukan piano besar2 tu. pianist bawak keyboard piano
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:25 AM GMT+8 , Processed in 0.618572 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list