CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8458|Reply: 89

Rosyam Nor Jelas Dia Tidak Pernah Simpan Perasaan Terhadap Nasha Aziz - "Bini Aku Lagi Lawa Dari Nasha Aziz"

[Copy link]
Post time 14-6-2024 08:05 PM | Show all posts |Read mode




"Aku jatuh cinta dengan dia, dalam filem kena jatuh cinta. Luar filem, aku kawan dengan dia. Bini aku lawa, kau tak kenal bini aku. Bini aku lagi lawa dari Nasha Aziz."


Itulah ujar pelakon Datuk Rosyam Nor yang menjelaskan, dia tidak pernah menyimpan perasaan terhadap pelakon Nasha Aziz, apatah lagi dia sentiasa sedar statusnya sebagai suami orang serta mengatakan isterinya lebih cantik dari Nasha.


Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji isteri kepada pelakon itu sememangnya memiliki rupa paras yang cantik.








Dalam pada itu, ramai yang mengagumi Rosyam yang sayang akan isterinya itu, malah mengatakan sejak dulu lagi pelakon itu tidak pernah terpalit dengan gosip.


Selain itu, Rosyam turut berkongsikan pengalamannya bekerjasama dengan Nasha dimana pelakon itu banyak membantunya dari segi pakaian untuk menjayakan filem 'Laila Isabela'.


Menerusi temu bual bersama penyampai radio DJ Nazz, Rosyam berkata, Nasha meminta bantuan untuk mengajarnya dalam lakonan.





"Masa kami buat filem itu, kami tak ada wardrobe specific yang dijaga. Nasha kata, "tak apa, awak ajar saya berlakon, pakaian awak saya siapkan'.


"Dia kan model, dia tahu pasal fesyen. Aku bodoh, anak setinggan mana tahu pasal fesyen. Selepas itu dia suruh aku beli baju dan dia tolong siapkan pakaian untuk setiap babak," katanya.


Sumber : Artis Malaysia/ TikTok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
laila isabella….santek nasha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jadi bini sanggup ke hadap sha-dung hari2?


Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok danish tetibe melenting ni pehal…setakat one night stand touch & go tu x mustahil pon dunia wayang nih…budak kg kerinci yg badboy dulu..tipu la kalo time tu x de feeling dgn NA…jmp heols kt klia..staff immi gigih nk selfie dgn heols..ank bini duk tepi helok je xde nk sebok enterframe skali..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:00 AM | Show all posts
sudah la ko rempit tua. perasan nak mampos.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa Nasha Aziz lagi dari bini kau. Perasan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Setuju. Bini lagik lawa dari Nasha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Poyoo giler kn dia ni… menyampah giler x reti nk jd humble lngsng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Menda apa filem meka dulu ya? Tak ingat aku apa2 filem memorable meka berdua jadik lead.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan kalau kau tak jatuh cinta pun, perlu ke ko nak bandingkan siapa lagi lawa. Bodoh betul. Tak memasal aku dok teliti muka bini dia. Tak lawa pun bini kau. Entah2 Nasha pun tak hingin dekat kau, cakap macam rempit
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Jeles tul ramai orang dekat Nasha Aziz ye. Entah2 tinpat tu sakit hati sangat dekat NA sampai tempiasnya pergi ke Sol tak habis2 sampai sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-6-2024 07:46 AM
Menda apa filem meka dulu ya? Tak ingat aku apa2 filem memorable meka berdua jadik lead.

Laila isabella
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak nasha ni before terlebih cucuk cantek sgt kan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ending laila isabella nasha end up dgan saiful apek ke rosyam eh ? Lupa dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Rosyam ni mcm Hattan..vibe diorg yg org tak suka. org mcm ni, tak semua org boleh 'tackle' diorg.sbb tu org akan nmpk diorg ni mcm bagus je. tp org mcm ni ada org2 yg boleh 'tackle' diorg.kalau kerek2 dgn diorg mmg silap lah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah berurusan dgn rosyam dan wife dia.. lembut je bertutur, siap ajak kita bersembang lagi hah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 09:38 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 14-6-2024 11:46 PM
Menda apa filem meka dulu ya? Tak ingat aku apa2 filem memorable meka berdua jadik lead.

Filem Laila Isabella. Sebelum tu pelakon yg sama Rosyam, Hans & Nasha dlm siri Maya Mira. Lepas Maya Mira meletop, tu yg ada filem Laila Isabella. Lepas filem ni, production Rosyam rajin buat drama2 siri tv3 utk slot Samarinda. Ada satu drama siri tu heolls offer Nasha. Tapi Nasha tolak. Pastu kuar statement heolls merajuk dgn Nasha sbb tak nak berlakon drama production heolls.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:39 AM | Show all posts
Orix replied at 15-6-2024 12:49 AM
Ending laila isabella nasha end up dgan saiful apek ke rosyam eh ? Lupa dah

Dengan Rosyam la. Apek dgn Syanie, siap wek2 muntah dlm baldi, kawin lari kat Siam
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 15-6-2024 08:14 AM
Kak nasha ni before terlebih cucuk cantek sgt kan...

Iols suka nasha masa dalam filem bara dengan awie
Memang cantik gila dalam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jauh bertiang lawa lagi nasha aziz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:55 PM GMT+8 , Processed in 0.271307 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list