CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Rosyam Nor Jelas Dia Tidak Pernah Simpan Perasaan Terhadap Nasha Aziz - "Bini Aku Lagi Lawa Dari Nasha Aziz"

[Copy link]
Post time 15-6-2024 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasha tu lawa dia lain lvl
Dgn aura pesona sekali
Sebelum cucuk sana cucuk sini
Mmg meletop
Wlu rumah mcm tongkang pecah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-6-2024 08:00 AM
Jeles tul ramai orang dekat Nasha Aziz ye. Entah2 tinpat tu sakit hati sangat dekat NA sampai tempia ...

Dah lama nak komen mcm ni
Sbb org lain sblh kan anak jgk
Tak la mcm Datin sorang tu
Mcm melepas dendam pun iye
Lagi2 bila laki asik ckp psl nak jaga hati bini
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ekselen at 15-6-2024 10:06 AM
cm_vungtau replied at 15-6-2024 07:56 AM
Jantan kalau kau tak jatuh cinta pun, perlu ke ko nak bandingkan siapa lagi lawa. Bodoh betul. Tak m ...


ntahnya...tu lah, fake sgt bila ckp bini dia lg lawa walhal terang2 nasha,lg lawa kot.. tu nasib sbb nasha.. kalo banding ngan tok ti? berani ke nk ckp bini dia lg lawa dr tok ti? mau kena sembur ngan sitizoners 7 keturunan.. bodowww
bg iols xperlu nk banding2, nasha tu dh mmg lawa dan diorg tu pun ada hati dan perasaan jgk bila heols ckp mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:05 AM | Show all posts
first tgok Nasha dalam kutub utara kutub selatan...manis sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-6-2024 07:38 AM
Lawa Nasha Aziz lagi dari bini kau. Perasan

Biasa jumpa tak bini dia?? Dh tua pun lawa ye..btul sgt bini dia mmg lawa dari NA ye.. originaliti muka x cucuk pun tua2 lawa yakmat .
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Diaorg kan ada berlakon sekali jadi org jahat dalam gerak khas
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 15-6-2024 09:41 AM
Iols suka nasha masa dalam filem bara dengan awie
Memang cantik gila dalam tu...

Tp dlm bara iols ade masalah dgn rambut pelesu kakanasha.. bese la muvi zaman dulu, wardrobe tak brape nak onz
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia cmni lah ada je lelaki dia mmg tgok bini dia terpaling lawa dlm semua perempuan so x salah pun dia nk puji isteri dia.Aku rasa Rosyam ni dia mmg syg sgt kat isteri dia walau dia bad boy tp sepanjang perjalanan karier dia x pnah dgr dia curang ke ada affair dgn org sana sini sama jgak dgn Faizal Hussein.Faizal Hussein pernah jd tunangan NA mybe ada cerita sebalik cerita kita tak tau pasal NA ni.Tapi masa tok danish ni muda2 aku selalu lah jumpa dia dgn wife n anak2 pompuan dia kat old klang road sana mmg wife dia lawa sampai ke tua ni pun lawa..tok danish pnah citer kata dia dlu nk try didie alias dia kata didie alias helok gila masa dia jumpa memula mujur x try dia kata dh tua krek rupanya ..hahaha lawak giler.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 10:27 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 15-6-2024 10:19 AM
Biasa jumpa tak bini dia?? Dh tua pun lawa ye..btul sgt bini dia mmg lawa dari NA ye.. originaliti ...



ni wife heols kan. Tgk pic ni lawa la dr pic nasha skrg. Nasha dulu lawa giler.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:33 AM | Show all posts
Si Danish ni kalau bukak je mulut bercakap, memang bunyik bodoh sangat. Konon2 terpaling jujur, terpaling gengster. Nasha pun tak hingin tengok hidung kau tu macam kembang semangkuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 15-6-2024 10:27 AM
ni wife heols kan. Tgk pic ni lawa la dr pic nasha skrg. Nasha dulu lawa giler.

Tengok gambar ni tak lawa pun. Muka keras. Nasha muka lembut (before alter)
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 15-6-2024 09:00 AM
Rosyam ni mcm Hattan..vibe diorg yg org tak suka. org mcm ni, tak semua org boleh 'tackle' diorg.sbb ...

Sebab dia ni ada vibe bodoh. Bukan vibe bodoh2 alang, tapi vibe dia bodoh sombong
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg bodoh. Banyak dah kan kata2 dia yg tunjukkan dia bodoh. Tu jelah yg kau pandang kat bini kau lps dah bertahun2 hidup sama. Luaran je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:43 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-6-2024 10:40 AM
Tengok gambar ni tak lawa pun. Muka keras. Nasha muka lembut (before alter)

Taste memasing la. Wat tu du. Tu psl ada yg rupa so-so tp konfidennya lain mcm. Rupa tu taste sheols. Ada yg kita nmpk lawa tp tuannya snd rasa mukanya buruk pula.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cm_vungtau at 15-6-2024 10:45 AM
chandrahusin replied at 15-6-2024 09:54 AM
Dah lama nak komen mcm ni
Sbb org lain sblh kan anak jgk
Tak la mcm Datin sorang tu


Dulu pernah orang interview Sol, tanya apa movie favourite Sol (in terms of directing). Dia cakap nombor satu Embun. Nombor dua Laila Isabella. Mau tak menanah hati Tinpat anak dia pun peminat Laila Isabella aka Kak Nasha kita
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena la puji minik dia,kang xpasal2 kena tido luar pulak... Tapi minik tok danish ni lawa la pada usia sebegitu...anak2 pon lawa.. nasha dalam laila isabella tu suara manjahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 11:46 AM | Show all posts
Orix replied at 15-6-2024 01:43 AM
Jauh bertiang lawa lagi nasha aziz

Pada pandangan mata weolls mmg lawa lagi Nasha (tu dulu la sebelum cucuk jadi pelik2 ni). Tapi seorang suami dia pandang isteri dia cantik dari orang lain, waima lebih cantik dari J.Lo bukan sebab pada bentuk & rupa wajah. Tapi pada keseluruhan cinta & perkahwinan yg mereka alami. Bini setia, bini pandai masak, bini pandai layan, tu semua dikira kecantikan isteri dari pandangan suami.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak yg laki tgk bini dia selim melim dari Nasha wpon bini dia level badak sumbu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
perlu ke nak upkan orang
pastu nak downgrade kan orang
hapooi
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia tak downgradekan NA mungkin orang akan puji bini dia lawa. Tapi sebab mulut laki capoi, so terus bini auto tak lawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.053960 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list