CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Rosyam Nor Jelas Dia Tidak Pernah Simpan Perasaan Terhadap Nasha Aziz - "Bini Aku Lagi Lawa Dari Nasha Aziz"

[Copy link]
Post time 15-6-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyonya. Tak perlu kot mention bini kau lagi lawa dari nasha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 15-6-2024 04:39 PM

tapi kan.... tak salah acik rosyam juga. sbb dj nazz tu mcm takde soklan lain. dia yg gaya mcm feeling kt acik nasha, dia paksa acik rosam untok feeling kat acik nasha jugak? kalau soklan soklan mcm ni, kena intebiu acik david teo. ingt ayat dia ckp acik cheta chewan mcabar nafsu heol (tp yeler acik rosyam pon sbelum ni stetmen slalu ngundang gitu kan, tak dapek nk nolong acik acik dh mark)
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah dia puji isteri dia...
Tak silap dia pernah cakap Fazura artis Malaysia paling lawa...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia ckp NA mcm tu?...duk puji2 bini dah knp?..buat melukakan hati org tu je
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-6-2024 09:43 AM
Jauh bertiang lawa lagi nasha aziz

apa la ko nih... SAPA lg nk PUJI bini sendiri kalo tak LAKInya..? Dah kalo sampai boleh nikah kawen mmg bininya PALING lawa dan terpilih di MATA LAKI itu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa tu subjective.. Kalau aku jd wife dia pun rasa bangga..
Elok la dia puji bini sndoro dari org lain.. Lgpun aku rasa set2 diaorg dulu mmg gini.. Clik2 dah kenal rapat.. Nasha pun tau dah peel Rosyam mcmana..
Pernah lepak2 dgn dia ngan Arash.. Dedua ok cuma RN mmg kasau tp ambik berat..
Apsl korg panggil dia Tok Danish?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 15-6-2024 06:21 PM
Lawa tu subjective.. Kalau aku jd wife dia pun rasa bangga..
Elok la dia puji bini sndoro dari org l ...

Org panggil Tok Danish sbb ada drama lakonan dia nama Danish heroin Acik Rita kalu x silap ... Daring dua2
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 15-6-2024 06:28 PM
Org panggil Tok Danish sbb ada drama lakonan dia nama Danish heroin Acik Rita kalu x silap ... Dar ...

Jgn lupa citer Lenjannn lakonan Nina Juren ngam Eman Manan.. Tok Danish jd jahat tu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua pun takde otak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-6-2024 07:38 AM
Lawa Nasha Aziz lagi dari bini kau. Perasan

Eh bini dia lg lawa dr nasha versi alter

Kalau nk banding nasha versi dulu tu..sama level le
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-6-2024 08:00 AM
Jeles tul ramai orang dekat Nasha Aziz ye. Entah2 tinpat tu sakit hati sangat dekat NA sampai tempia ...

Lek ar..uols pun kalau nasha gesel2 punggung kat laki uols..mesti tempias kat anak uols kemarahannyah juah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
gigih nau compare dgn bini
mcm la nasha heran ..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa.. klu tgk rosyam ni berlakon.. peluk² pmpn mcm xde bini.  Gatal je. Pfft.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini kau memang lawa kau tu je x ensem x sesuwei ngan bini ko...ENUF said...ekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Maaf..nasha cantik level lain ya tok danish...bini tok mmg lawa seiring usia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 15-6-2024 06:38 PM
Lek ar..uols pun kalau nasha gesel2 punggung kat laki uols..mesti tempias kat anak uols kemarahann ...

Ntah. Naper nak tempias kat anak pulak. Kosser.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ckp mcm tu??? Nasha aziz tu baik sgt dkt luar. Ko xboleh ke ckp “sy hanya anggap mcm kwn baik / mcm adk beradik???” Sialan la mulut dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Atok ni mmg poyo nooo.. perasan bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
iols ada tgk cite ni kat ytube. Betoi la mcm forumers lain ckp dia ni bila berckp nmpk bodo gak la haha mcm mat rempit Tp dia bijak cari peluang utk majukan career dia Terbaik la
Rasanya dia kena la jaga hati bini & hati faizal hussain sb faizal ni kira pupu dia gak Dia naik jd artis sb fmly faizal ni Dulu nasha kan tunang faizal
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 16-6-2024 08:20 AM
iols ada tgk cite ni kat ytube. Betoi la mcm forumers lain ckp dia ni bila berckp nmpk bodo gak la h ...

Oh baru teringat dia lama gila tunang dengan Roy. Sian dia. Patut chow ajelah dah dia NA kan. Kalau tak silap sampai 10 tahun tunang. Sayang betul. Kadang2 memang jodoh ni ikut nasib. Kadang2 ada yang kenal 2-3 bulan terus dapat rombongan meminang. Ada yang tunggu2 bertahun2 pun habuk pun tarak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.066606 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list