CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Rosyam Nor Jelas Dia Tidak Pernah Simpan Perasaan Terhadap Nasha Aziz - "Bini Aku Lagi Lawa Dari Nasha Aziz"

[Copy link]
Post time 16-6-2024 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 15-6-2024 10:19 AM
Biasa jumpa tak bini dia?? Dh tua pun lawa ye..btul sgt bini dia mmg lawa dari NA ye.. originaliti ...

Jangankan bini dia. Tok Danish pun tak teringin aku nak jumpa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa nak hempuk je dia ni, hattan and datin popeye
itu je nama yg boleh pk sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 16-6-2024 08:58 AM
Jangankan bini dia. Tok Danish pun tak teringin aku nak jumpa

Hahahahahaha up to u lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu lepas ada la tertengok citer lama yg Nasha berlaakon.kad cinta. Cantik sangat sangat Nasha masa tu.rasanya blm cucuk lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiya tua2 jaga tutur kata, na itu kawan2 kau jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak educated mmg ckp lagu tu laaa..kerek nk mamps
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 06:24 PM | Show all posts
poyo la rosyam
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 15-6-2024 07:56 AM
Jantan kalau kau tak jatuh cinta pun, perlu ke ko nak bandingkan siapa lagi lawa. Bodoh betul. Tak m ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
poyo la kau org tua..,perasan bagus…
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 15-6-2024 09:39 AM
Dengan Rosyam la. Apek dgn Syanie, siap wek2 muntah dlm baldi, kawin lari kat Siam

i suke chite tu. lawa sgt nasha sblm cucuk sane sini. dlm ni la pemes si linda martopo. melekat watak liza dlm tu

rindu pulak nk tgk chite dulu. chiter nasha dgn hans pn best gk. drama kutub utara kutub selatan kot. mertua from nuraka.

pendek kate, syg btl nasha main cucuk2 ni. pdhl die antara yg lawa sgt dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tok danish ni pn. mmg bini tu lawa kt mate ko. tp ko dgn  nasha tu kn member. perlu ke nak ckp gini?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 16-6-2024 03:26 PM
i suke chite tu. lawa sgt nasha sblm cucuk sane sini. dlm ni la pemes si linda martopo. melekat wa ...

Cerita tu plot dah ok tapi Rashid Sibir punya direction memang taik sungguh laaaa Nasha pun kayu ja berlakon.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Toxic la dia ni. Nasha Aziz flip hair je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kot ye pun
Bercakap tu biar lah menarik rambut dalam tepung

Nak menafi jangan sampai menjatuhkan
Satu Malaysia tahu Nasha tu lawa

Nak angkat bini sendiri pun
Tak perlu banding dengan orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 03:26 AM | Show all posts
Kaka nasha pernah whuareyus kan heols ke
Tapi memang wartawan tu pun mengundang
Kot ye pun PR heols ni memang ke gaung dalam

Sejak case halalkan rumah pelacuran tu ai just anggap dia dalam process andropause
Tak pun memang sejenis bodo isim dari muda
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sedikit terkujat saya membaca ayat ayat tok danish ni hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 17-6-2024 12:22 AM
Kot ye pun
Bercakap tu biar lah menarik rambut dalam tepung



Tu la kan..lawa nasha Aziz tu lagi ...

Tgk gambar depan, rosyam nor ni pendek ke atau bini dia mmg tinggi?...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ada tgk sedutan kat tv
kemain cakap degor2
bbnu bole la kau kelentong
nasib2 je menyebelahi tu pun sbb keje dgn sape nama K tuh
nas tu yg rambut panjang ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok syam pnh citer. Wife dia cemburu n dia gaduh ngn wife dia ms blakon citer lenjan. Rasanya ngan nasha. Kalau xde pape xkan wife dia marah kan. Sbb ngn heroin lain wife dia ok je. Dgn rud wanita terpaling cantik dagu hidung hampir jatuh tu pun wife dia ok je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kihkih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.063548 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list