CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12051|Reply: 113

Impian Siti Nurhaliza Miliki Range Rover Akhirnya Tercapai

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 11:31 PM | Show all posts |Read mode




Impian penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza akhirnya menjadi kenyataan untuk memiliki kereta idaman iaitu kereta jenis Range Rover.


Menerusi satu perkongsian di Instagram Siti meluahkan rasa syukur kerja kerasnya membuahkan hasil apabila berjaya memiliki kereta mewah berkenaan serta mengatakan ianya juga rezeki anak-anaknya.


  



Dalam entri tersebut, Siti turut memuat naik video menaiki kereta tersebut bersama anak lelakinya Muhammad Afwa.






Perkongsian Siti itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengucapkan tahniah di atas pencapaian penyanyi itu serta teruja melihat Siti pertama kali memandu kereta.


Sumber : Rotikaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 11:36 PM | Show all posts
teringat time sheols amik lesen memandu zaman anak dara dulu tapi masa tu gambar naik motor la tak silap tutup satu pusat memandu tu untuk bagi dia sorang amik lesen kang kena serbu tak pepasal dengan karatz.

tapi ni macam fes time la nampak sheols drive kereta. Yang kat VC Seindah Biasa tu tak kira yach sebab orang tolak je dari belakang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak komen

1. Hello igt weols x tahu ke dia mmg selama ni naik Range Rover ke sana sini

2. Low class nya level2 sheols dpt kereta upload ig

3. Ooooo paid review ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

Sebab syg bebenor kat fans.
Fans nak tahu setiap inci apa yg berlaku dlm hidup tokti.

Dan tokti pulak tak jaga do and donts dlm bercontent.

Aku tak suka content mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:12 AM | Show all posts
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

sebab sheols tolong promote untuk orang je sebenarnya..ala2 ig review pasal makanan yang orang selalu bagi tu la, tapi yang ni versi kereta yang dia beli
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Low class nya biduanita negara buat content beli kereta…
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 15-6-2024 12:12 AM
sebab sheols tolong promote untuk orang je sebenarnya..ala2 ig review pasal makanan yang orang sel ...

Tau tolong promote tapi maybe boleh guna ayat lain sikit. Ni guna ayat macam BBNU baru cium duit banyak. Tokti dah level lain. Dia bukan baru jadi jutawan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 12:26 AM | Show all posts
Orix: Iols nak komen1. Hello igt weols x tahu ke dia mmg selama ni naik Range Rover ke sana sini2. Low class nya level2 sheols dpt kereta upload ig3. Ooooo  ...


rasanya nombor 3..duit dia berjuta2 tak kan range rover kereta idaman. model yang mana dia ambil kalau paling high spec tu ya dekat 3 juta..yg lain2 dalam 500 ke 900k je

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dio5774 replied at 15-6-2024 12:26 AM
rasanya nombor 3..duit dia berjuta2 tak kan range rover kereta idaman. model yang mana dia ambil k ...

Duit juta-juta banyak nk guna ke lain nk beli utk kereta harga 1juta tu mmg makan masa lah kan..Aset lain kena buat dlu ..kayakan ahli kuarga paling penting.Kang tokti padam dari dunia terkapai-kapai plak ahli kuarga yg lain miskin papa kedana plak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaah. Dari dulu bukan ke ada Range rover makiti ini? Selalu nampak dekat rumah kalau jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:04 AM | Show all posts
Ok, lepas ni tuko kapet atas tangga tu. Meroh menyala dari zaman kak engku. Jangan lupa pos kat ig bila dah tuko
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kereta recond ker sheols beli
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
konten yang mendatangkam persoalan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:33 AM | Show all posts
Gambar pegang stereng tu tak menahan. Kena tunjuk logo keta. Pulak tu kekok pegang stereng, macam nak bawak lori
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk meniru artis Atikah ke apa nama tu yg husband dia hadiahkan kereta secondhand tu ke?..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru terdetik dlm hati.. dah kenapa range rover je kot.. rupe nye demi content.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti MO Mickey mouse jijang ni suruh up..dia join lagi ke jajan jijang tu..ikut serap gundu la tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:33 AM | Show all posts
tayah buat content pun org tau tokti mampu..

tp bila ada posting begini..hurmmm..takkan lah kot? perangai influencer jer gini
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:31 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-6-2024 04:20 PM
Low class nya biduanita negara buat content beli kereta…

Syukur arwah Loma & Kak Pah tak perlu melalui zaman biduanita jadi low class dgn buat content2 tah pape.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.231726 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list