CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Impian Siti Nurhaliza Miliki Range Rover Akhirnya Tercapai

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Astaga..kereta mahal canggih ko bkn pandai drive pun ..rugi btl..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

Tu la.. iols pun fikir mcm tu. Level dia ni boleh beli berpuluh biji kot dari dulu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:35 AM | Show all posts
zuriey replied at 15-6-2024 01:33 AM
Astaga..kereta mahal canggih ko bkn pandai drive pun ..rugi btl..

dia tak reti drive ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif TokTi buat content? . Coz TokTi lebih dari mampu. Acah2 nak jadi influencer low class?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

Sbb sheols anak didik mickey mouse kerjakaya
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak drive ke?
Sampai bg signal pun orang kena tolong
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 12:00 PM | Show all posts
Iols bukan nak bekap sheols tapi pelik2 je pemikiran acik2 kat sini. Padehal sheols tolong promote je pun. Agak straght to the point dan bukan pemikiran aras tinggi. Pelik iya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti banyak je buat content tag company kalau nak promote company tu. Maybe ade la kot diskaun ke, sponsor ke.. cuma aku rasa netizen trigger bila content tu melibatkan aset jutaan ringgit je. Padahal tokti pun ada promote kedai carpet & facial saloon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapalah Siti buat content macam ni Zie oiii....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 15-6-2024 12:00 PM
Iols bukan nak bekap sheols tapi pelik2 je pemikiran acik2 kat sini. Padehal sheols tolong promote j ...

Acik - acik forumer terbiasa pemimiran kritikal & aras tinggil. Bila dapat content below par macam mencabar intelek acik - acik forum
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:04 PM | Show all posts
Hmmm...jadi iols kena announced jugak lah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 15-6-2024 09:31 AM
Syukur arwah Loma & Kak Pah tak perlu melalui zaman biduanita jadi low class dgn buat content2 tah ...

Faham je buat content sbb nk review kedai jual kreta tu..tp boleh je dia tolak…sbb ada artis lain beli kreta beli rumah jgk tp bila owner kedai suruh review dia tolak dan xjd beli kt tmpt tu…see the level laa. Tokti ni low class
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:24 PM | Show all posts
alaaa kalau hidup nak dgr kata netizen itu ini dah lama sheols tak kawen datuk K tu pon...
manakala sheols post pasal jd penyumbang zakat terbesar selangor pun haterz mengata juaaa... siti kesahhh pulokkk...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak komen pasal kereta baru. Cuma i teringat cerita kak senah muntanah bila singgah thread ni. Wakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurus tokti skang huhuuuuhu ade amik pape ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Miskin sgt ke tokti smpi range rover pn boleh jadik content? Dh takde job duta sgt ke smpi kena post level influencer baru nk up?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Content ni level wawa apo entah bini aerial zafrel tu
Tak padan dengan so called status as penyanyi bernombor langsung
Tapi takpelah zoners semua ok siapalah kita nak kritik lebih²
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 15-6-2024 10:13 AM
Lama tak drive ke?
Sampai bg signal pun orang kena tolong

Signal kete tak samer untuk semua kete chuols
Time delivery kete baru tawuu kat maner signal and button segala
Time delivery kete juger ler nak set menda2 basic macam voice control, phone setting etc
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
What sh*t is this?

Tokti ni dah kenapa macam terdesak untuk kekal relevan sampai sanggup buat content sampah macam ni? Kata nak dapat title biduanita negara, jagalah classy tu. Siap ada rumah kat dubai sana, setakat RR tokti tunjuk je. Brabus pun dia ada kan? Eh tokti ni. Stay classy la. Memang dah lama jadi jutawan hartawan dermawan kan? Bukan baru jadi pun. Siap ada yayasan sendiri, sekolah sendiri kat Palestine nun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 15-6-2024 12:24 AM
Tau tolong promote tapi maybe boleh guna ayat lain sikit. Ni guna ayat macam BBNU baru cium duit b ...

Patutnya kedai tu sendiri buat content dan tag tokti. Tu baru betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:03 AM GMT+8 , Processed in 0.055591 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list