CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Impian Siti Nurhaliza Miliki Range Rover Akhirnya Tercapai

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 15-6-2024 12:00 PM
Iols bukan nak bekap sheols tapi pelik2 je pemikiran acik2 kat sini. Padehal sheols tolong promote j ...

Tak mcm promote kedai.
Nmpk macam show off baru dpt kereta.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 15-6-2024 12:00 PM
Iols bukan nak bekap sheols tapi pelik2 je pemikiran acik2 kat sini. Padehal sheols tolong promote j ...

Ke sebab nak menutup isu lebih besar iaitu siti terlibat dgn konsert david foster yang menyokong israel...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
luc replied at 15-6-2024 05:29 PM
Ke sebab nak menutup isu lebih besar iaitu siti terlibat dgn konsert david foster yang menyokong i ...

Iyer ke Kome?...patut la Tiber jer up content range rover...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
luc replied at 15-6-2024 05:29 PM
Ke sebab nak menutup isu lebih besar iaitu siti terlibat dgn konsert david foster yang menyokong i ...

Macam nak mengiakan..apoo tok ti...pemenat back up kata ala, duit tokti dapat tu boleh sumbang balik pada palestine.
Pening pemenat tokti nie..asal boleh jer
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani mati ekkk Sinar Harian mencercahhh CALON biduanita negara.. berani juaaa Utusan Malaysia..

  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dulu range rover dia dulu plate kct1 ke??
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 15-6-2024 10:17 AM
Berani mati ekkk Sinar Harian mencercahhh CALON biduanita negara.. berani juaaa Utusan Malaysia..

...

Omaigad... Artis terpaling palestin
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:41 PM | Show all posts
lovelytouch replied at 15-6-2024 06:17 PM
Berani mati ekkk Sinar Harian mencercahhh CALON biduanita negara.. berani juaaa Utusan Malaysia..

...

yang ni last minit jugak sheols up kat ig..ala2 karatz semua pun baru tahu opsss...and iols pon baru tahu DF pro-zionis menanti karangan berjela ala spm daripada sangdewi yachh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tok sheila gak yg still relevant malam tadi jadi guest artist diskoria attendees mostly gen z tapi they all hafal semua lagu2 dia..tok sheila naik stage je bergegar zepp
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 15-6-2024 07:29 AM
Tak nak komen pasal kereta baru. Cuma i teringat cerita kak senah muntanah bila singgah thread ni. W ...

Rindu celoteh boodak hitammmm oleh hannahmontanah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat Rolls Royce keta...apa pun tak dgr lg statement balas psl konsert join venture DF tu, harapnya educated sikit nnt. Ni nape laa Genting terbakar time bkn dia berkonsert nnt, eerrmmm......
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 15-6-2024 06:17 PM
Berani mati ekkk Sinar Harian mencercahhh CALON biduanita negara.. berani juaaa Utusan Malaysia..

...

Oh sheep.... Patutlah buat content ala2 BBNU
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti mana pernah salah sejak tahun 1996 lagi...Tazzabar tunggu karangan balas dari Sang Dewi.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatah hupdate tak ada mengenai show sheols mlm ni kat indo yacchh JIJIKKK!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:29 PM | Show all posts
lovelytouch replied at 15-6-2024 07:46 PM
Sepatah hupdate tak ada mengenai show sheols mlm ni kat indo yacchh JIJIKKK!

ternanti2 haterz sekalian alam khenn
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 15-6-2024 08:29 PM
ternanti2 haterz sekalian alam khenn

Haruzzz deknonn sebagai haters perlu modal untuk terus mencercaa gittchuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 15-6-2024 06:17 PM
Berani mati ekkk Sinar Harian mencercahhh CALON biduanita negara.. berani juaaa Utusan Malaysia..

...

Alkisahnya.....

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak ..tak de update lagi..apa sudah jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Perils replied at 15-6-2024 06:19 PM
Bkn dulu range rover dia dulu plate kct1 ke??

Yezzza iols pernah nampak rr hitam kct1 di jalanan. Tu mmg kete tokti sejak dr azali kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
eh i baru nampak kete range rover mak iti plat KCT 4/2024 hari tu. kalau yg diatas tu sponsor lantak kau lah kan. hahaha.

saja la nk kabo, datin isma dpt kete lagi mahal iaitu bwm i7
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:37 PM GMT+8 , Processed in 0.211483 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list