CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Impian Siti Nurhaliza Miliki Range Rover Akhirnya Tercapai

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayanglah dia ni makin lama makin tak classy & looks 'desperate'... masih membela anak2 tiri & keluarga she lagi kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kipas susah mati sheolls kt x pun senyap jurrr esp loyer pondan tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 15-6-2024 06:47 PM
tok sheila gak yg still relevant malam tadi jadi guest artist diskoria attendees mostly gen z tapi t ...

u pegi juga mlm td.. i pegi... mmg best la ratu jazz nyanyi... tp skjp je kn.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan baru skrg dapat range rover....jahlop awal2 lagi dah ada satu. Anak datin isma pun mampu hadiah kan mak dia BMW i7
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baca Komen uols semua x menahan yuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2024 10:34 PM
Takkan baru skrg dapat range rover....jahlop awal2 lagi dah ada satu. Anak datin isma pun mampu hadi ...

RR Jah x semahal CTDK...rege lbh kurang RK500k

CTDK hmpir RM2 juta
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsert sehari dua sblm Ramadhan - Done
Konsert David Foster - soon
Hari ni dlm IG - tayang RR...yg juga produk pro Yahudi...ko org rasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitu konsert di hari arafah bersama zionis enabler
Kelakar sebab haritu kemain beriya nak konsert pre remdan siap tunggang palestin
Takyah kata last minute takleh cancel la, time tok k eksiden dulu dia cancel je kan show dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang lain buat konten beli kereta ai is okey, tu level derang. This kind of content not Siti Nurhaliza’s level. Looks cheap
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 15-6-2024 11:07 PM
RR Jah x semahal CTDK...rege lbh kurang RK500k

CTDK hmpir RM2 juta

Kira lambat jugaklah nak dapat kereta idaman...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Fan si lijah ni yang viral kan pasal meqeen gambor dengan awek israhell dulu mintak mengecam meqeen. Awok tunggu jugak kalau fan tu nak mengviral kan idola deme tu. Diam je pulak hahaha bila ludah terkena batang hidung sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Best hooo bawak keta ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 14-6-2024 11:51 PM
Iols nak komen

1. Hello igt weols x tahu ke dia mmg selama ni naik Range Rover ke sana sini

Level dia ni dh x perlu tunjuk teruja dpt beli kete. Downgraded
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 06:58 PM
Rindu celoteh boodak hitammmm oleh hannahmontanah

Wehhhh aku rindu kak senah vibrator meletoppp. Mn dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 15-6-2024 10:33 PM
u pegi juga mlm td.. i pegi... mmg best la ratu jazz nyanyi... tp skjp je kn.. haha

tula kan..i rasa show tu diselamatkan oleh sheila..kalau diskoria all the way mau i balik awal agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 16-6-2024 02:43 AM
tula kan..i rasa show tu diselamatkan oleh sheila..kalau diskoria all the way mau i balik awal aga ...

x sangka nora denis pn ada mlm tu... nmpk die kt dpn stage..

i rse ada lagu yg x kne dlm diskoria tu.. dan sheila pn ada suara x sampai.. tp xpe la.. enjoy je la kn...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 15-6-2024 12:24 AM
Tau tolong promote tapi maybe boleh guna ayat lain sikit. Ni guna ayat macam BBNU baru cium duit b ...

Pentingnya education uolsssss
Woun duit kepuk2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

Ini satu sindiran utk ank2 tiri dan menantu tiri..start dari rumah di dubai tu aku mula perasan.apa tah lg si asraff gemok terang2 tak malu nk ddk free rumah tok ti kat dubai tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok to tak perlu kot up load cited macam ni.sbb semua tau tok ti mampu beli banyak kereta. Nampak murah cerita tunjuk cerita harta kekayaan.munkin kalau tok ti umur 20 sesuai kot citer macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-6-2024 06:33 AM
Gambar pegang stereng tu tak menahan. Kena tunjuk logo keta. Pulak tu kekok pegang stereng, macam na ...

Hahahaaa…terima kasih mata uols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.077125 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list