CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Impian Siti Nurhaliza Miliki Range Rover Akhirnya Tercapai

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Shahman86 replied at 16-6-2024 08:56 AM
Ini satu sindiran utk ank2 tiri dan menantu tiri..start dari rumah di dubai tu aku mula perasan.ap ...

Apa lagi post dia yang you rasa dia menyindir anak tiri dan menantu? Tapi pos ni tak nampak pun dia menyindir. Nampak dia low class ada la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Bungatulip1171 at 16-6-2024 11:51 AM

Tahniah tokti
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
luc replied at 15-6-2024 05:29 PM
Ke sebab nak menutup isu lebih besar iaitu siti terlibat dgn konsert david foster yang menyokong i ...

hahaahahahah bingo
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik Range Rover ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:05 PM | Show all posts


sedap okay...
yang haterz dok perli english hauk ni la yang dijemput david foster...
yang dikutuk penyanyi kg.com ni la yang dijemput AR Rahman...
yang pefeeling classy and eksklusip nyanyi dekat istana negara pon hadooo dah feeling biduanita
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar betik tokti ngidam range rover. Plate KCT 1 dulu tu tak silap kt range rover putih kan? Ke aku yg salahhh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin dapat kereta free kot :

Sebenarnya orang-orang kaya memang suka aje dapat benda-benda big ticket items free. Walaupun mampu beli.

Kalau tengok marion caunter pun jadi ambassador product luxury walaupun mampu. Mesti dapat product free jugak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:56 PM | Show all posts
Walauuuu la kg.com ke bbnu ke sheols nyanyi tetap syedap
She ada amek engrish classes ke
Hellok banyak dah dari dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 16-6-2024 07:05 PM
sedap okay...
yang haterz dok perli english hauk ni la yang dijemput david foster...
yang dikutuk  ...

Bangga sangat ya dijemput penyokong regar zionis ke chuols, bukan ke ctot nie ganti retis saat akhir. Bukan awal2 dijemput.
Nak bangga pun berpadalah chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik juga ingatkan range rover ni kereta biasa2 je sebab ramai je orang pakai. Tok K ni ada bisnes ap? Ke Tokti je yg ada bisnes?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
olaklempit replied at 17-6-2024 04:08 PM
Pelik juga ingatkan range rover ni kereta biasa2 je sebab ramai je orang pakai. Tok K ni ada bisnes  ...

Bis tok k adalah tokti
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahal ye keta tokti ni 2 juta ????
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Taraf² tok ti ni patut kereta idaman tu mcm Batur Bentley, bukan Range Rover.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok K kan jutawan...pasti dua yg  P beli ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 17-6-2024 04:21 PM
Bis tok k adalah tokti

Ye ke..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 16-6-2024 07:05 PM
sedap okay...
yang haterz dok perli english hauk ni la yang dijemput david foster...
yang dikutuk  ...

tetap pada pendengaran telinga kero akak masih x boleh lawan celine dion dan Whitney...jauh lagi....dah dgr dua lagu yg CT bawak sat ni kat utube....im always love u dan the power of love
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 04:42 PM | Show all posts
Sedap gila..


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
untungla
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:49 PM | Show all posts
hyie replied at 14-6-2024 11:36 PM
teringat time sheols amik lesen memandu zaman anak dara dulu tapi masa tu gambar naik motor la  ...

ada lar, video klip ngan rosyam nor tu, lupa pulak lagu apa

dia bawak waja menang abpbh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Shahman86 replied at 16-6-2024 08:56 AM
Ini satu sindiran utk ank2 tiri dan menantu tiri..start dari rumah di dubai tu aku mula perasan.ap ...

Serap mengendeng nak tumpang rumah dubai.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:59 PM GMT+8 , Processed in 0.141346 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list