CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

‘Sampah Tu Biarkan Saja Nanti Bandaran Datang Kutip’ – Rita Rudaini Titip Pesan Buat Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu… replied at 15-6-2024 09:29 PM
Kt mana mak dia ckp gitu? Saja nk baca full context sbb jahatnya dgr mak dia ckp gitu

I ada nampak kat post FB tapi tajuk je la. Nak tau konteks jugak tapi click bait je rupanya sebab bila I klik link berita tu dia pi shopee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus nasihat Rita mmg boleh cepat move on mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampah sampah pun rebutan hokayy , ( tangan di bahu Mata ke atas )
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 16-6-2024 10:35 AM
I cannot

U dont know hahaha terpaling speaking indon sekarang ni ..naik menyampah aku dgr .
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 16-6-2024 11:58 AM
I ada nampak kat post FB tapi tajuk je la. Nak tau konteks jugak tapi click bait je rupanya sebab  ...

Potong stim le shopee link ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 16-6-2024 11:58 AM
I ada nampak kat post FB tapi tajuk je la. Nak tau konteks jugak tapi click bait je rupanya sebab  ...

Yaaa masa time mak alip on ig dia balik aku ada je aku baca je sume story n post mak alip xde plak dia tulis sampah2 tu sume.. cuma dia ckp lega lah sume dh settle move on n mulakan idup bru.tu yang aku heran dkt posting mana satu citer sampah tu .
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu… replied at 16-6-2024 03:43 PM
Potong stim le shopee link ni

I syak berita palsu je tu. Sebab memang tak jumpa pun pasal mak Alif kata Bella sampah tu. Kalau tak, mestilah dah jadi hot topic. I bet acik Ritrud tu pun baca headline FB je tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 16-6-2024 04:24 PM
Yaaa masa time mak alip on ig dia balik aku ada je aku baca je sume story n post mak alip xde plak ...

Rasanya berita palsu tu. Dan masa I bukak komen memang ramai orang cerca mak Alif, nampak sangat sebab baca headline saja sebab kalau klik memang link tu tak pergi berita pun. Bawak gi shopee ada la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Risau kang nnti kita plak terjadi bandaran.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkan urusan Bella Astilah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 02:42 AM | Show all posts
Nekrud ni tinggal mana?
Adakah bandaran housing area sheols tak function kutip sheols direct sumbat ke loji kumbahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:08 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 16-6-2024 07:02 PM
I syak berita palsu je tu. Sebab memang tak jumpa pun pasal mak Alif kata Bella sampah tu. Kalau t ...

Lepas tu ajak org cerca mak kwn tu kemain netizen pun..padahal mak alip x ckp apa pun. Tapi tau ye bella check ye sume komen org dkt mak alip..dkt post yg ada berita pasal ruru m alip sapa yg support alip n ruru n mak alip sume dh kena block termasuk aku ..hahaha padahal aku x follow pun dia..cuma kdg2 kwn aku ajak mengumpat bagi link ig dia bru aku tgok ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
DBKL?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama rr ni masih lg x sudah dia xleh nk letgo ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:43 PM | Show all posts
fattymah replied at 15-6-2024 06:27 PM
Sampah dia org kutip marah lak.. puiiii

hahahahha winnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai nekrut niee sibuk jugak dia nak mencapub..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2024 10:46 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 15-6-2024 11:02 AM
X payah lah nk mengata org sampah ke hape .. pengakhiran hidup org ni kita xtau. Sama lah mcm hang n ...

nape iols rasa semua yg RR ni cakap mcm nak lepas geram hal diri sendiri tp guna kisah org lain? BA plak layan ke dia ni? taktau nak kata membantu ke tidak ada kawan mcmni..sbb dia sendiri pun blom nampak mcm dah move on. puas ati dgr masa melodik raya aritu JN gurau kata RR blom move on..terdiam sheols..
ahaa baru tringat balik kes dgn jepun tu.. betol la.. sampai binik jepun pun berbunyik kat medsos kan.. kaka RR dah lupa kot semua ni sbb duk focus dia la yg terpaling hurt dek bekas laki.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:50 AM | Show all posts
Tak sabar nak tahu majlis mana yang kutip...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 11:00 AM | Show all posts
tulip-rain-2 replied at 15-6-2024 02:19 PM
Dua2 ni alip dan bella mmg sampah pun.

Acik rita tak payah nyibuk nk komen. Sekali nanti acik rita ...

hahaha..boleh jd jugak. kurma kan. mcm dulu runenes beria nyibuk nak bekap, last2 dia terciduk jua dgn heols
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 11:01 AM | Show all posts
kelakar pesanan rita. hilang jati diri kalau alip or maknya baca
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.164267 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list