CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: DidiAndFren

[Jenayah] Mengandungi Tahap Capsaicin Yang Tinggi, Denmark Tarik Balik Penjualan 3 Produk Samyang Buldak Hot Chicken Ramen Kerana Terlalu Pedas!

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Megi kari pun dah pedas ngam2 boleh mkn, yg 3x Samyang x mkn lah, mkn yg cabora dan cheese itu pun sambal dia bubuh separuh dan letak sedikit garam, setahun 4 kali jah mkn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kosser i beria nak makan pedas mcm ni, menyeksa badan je.. baik isap gam
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku makan bukannya pedas, tp rasa perit. Menyakitkan. Sbb pedas sgt, terpaksa makan laju2. Pastu tau2 je dah habis tp tak rasa kenyang pun.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:15 PM | Show all posts
Aku xbleh pds2 sgt, putus selera...mkn megi pedas gler pn aku xmmpu nk habiskn
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mimo.mimo replied at 15-6-2024 07:15 PM
Cheese lagi pedas dari carbonara.

Dah cuba yg cheese. Letak sikit sahaja sambal dia. Pedas giler. Terus jdi tak sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 15-6-2024 11:38 PM
Aku ada 2 ni. Dah x pedas sgt compared dulu2. Ramai yg komplen kot?

Dah cuba makan. Pedas giler. Letak sikit jer sambal dia. Tak sedap.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-6-2024 09:28 AM | Show all posts
pedas tapi sedap...so untuk selamat i olls hanya guna separuh je sambal yang dia provide dalam peket tu, lebihan sambal buang jela...bolehla nak raso2...tetap pedas tp xda la menyengat sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 16-6-2024 07:33 AM
Cheese kaler pink tu ka?
Sama jahh spicy.. tapi sedap..

Cheese plastik kuning. Dah makan malam raya. Pedas giler. Letak sikit jer sambal dia tu. Terus jadi tak sedap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2024 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-6-2024 11:55 AM
Pedas. Aku mmg xtahan pedas. Try yg cheese n carbonara pon sama

Betul mmg betul2 pedas. Ada lagi 5 bungkus. Mmg ke tong sampah lah jawap nye.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 10:12 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 16-6-2024 12:19 AM
Kalau guna rasa pedas chemical tu,memang tak sedap.
Sedap lagi megi kari ditambah 3 biji cili padi y ...

betul tu. aku pun kalau teringin mi segera mmg makan megi kari. rasa dia mmg cukup.
nak pedas lagi tambah cili padi.
nak acah2 sihat letak sawi.
nak kuah pekat pecah telur gaul sampai hancur.
mmg paling best megi kari.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 18-6-2024 09:29 AM
Cheese plastik kuning. Dah makan malam raya. Pedas giler. Letak sikit jer sambal dia tu. Terus jad ...

Weh.. hang takleh mkn pedaih la.. jgn beli hat spicy2 ni lengkali..

Yg paket2 lain2 tu baik bg jiran jahh.. jgn membazir
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 11:18 AM | Show all posts
samyang ni kdg kdg ada rasa teringin nak makan aku makan, tpi kena bubuh cheese keping keping tu x bgi pedas sgt. kt 7e sebungkus besar ni rm 19 je dari kedai biasa rm 26.
tp susah betul nk cari maggi kari mcm maggi kari, try beli numee gardenia tak kick mcm maggi. apa mee segera yg sama mcm maggi?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.198330 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list