CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Bergandingan Dengan Penyokong Kuat Israel, Adalah Sangat Mengecewakan!

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 10:32 AM | Show all posts
Pahala korang dah kena transfer ke sitot sebab mengata dia di hari arafah. Dengan ucapan....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak berkutik pun sitizoners yacch semua terkemut tersedut apatah lg wartawan yg dibayor demi mengcover idolat choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:01 PM | Show all posts
tunggang palestin ke tunggang israel ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak diharap dari penyanyi bernombor nie. Bukan cerdik pun. Cuba bagi dia cakap ttg sejarah israhell palestin secara spontan, mau terkumat kamit campur em, em dengan slang bi lipih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
iols mmg peminat lagu2 david foster ni,pernah pergi 2x konsert dan hampir2 nak pergi konsert kat jakarta ni.
bila baca alaahaiiii keji peelnya kuat nau pro zionis


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selesai pun kan? 15 jun tu malam semalam malam arafah ko. Mungkin dalam hati beralasan duit tu nak salur balik ke palestin? Apapun jangan la kata mufti tunduk kt dia, andai korang tahu level mufti tu apa, bukan ulamak biasa2 boleh jadi mufti. Mufti tak tunduk kt sitikus ni tapi beliau dah jalankan tanggungjawab menegur yg sepatutnya sebagai pemimpin islam

Btw tak berkutik pulak tokti update pasal konsert ni kt ig dia? Tapi memang confirm la dia perform kan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 16-6-2024 12:23 PM
Dah selesai pun kan? 15 jun tu malam semalam malam arafah ko. Mungkin dalam hati beralasan duit tu n ...

Confirm perform..dia heran ape .duit nak bagi kat Palestin kau...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling upload isu palestine kaedahnya.... Hujung2 collaborate. Dah lama cancell dia ni... So sorry
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 12:52 PM | Show all posts
syamzana replied at 16-6-2024 12:20 PM
iols mmg peminat lagu2 david foster ni,pernah pergi 2x konsert dan hampir2 nak pergi konsert kat jak ...

Kihkihkih...... sheol bunyi lepeh dah jaghang jaghang uols.... sekarang lorat utama sheol cakap kedah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:54 PM | Show all posts
so kena boikot ka camna??anyone??
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah tau alasan.. jessie j katanya tarik diri last minute.sitot jadi bidan terjun.jessie j boleh cancel yg ko terhegeh -hegeh tu dah napa?ada sapa2 letak pistol kt pala ko ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Blockout tokti.


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Organiser pon , tak sensitif langsung
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
notfound replied at 16-6-2024 12:41 PM
Terpaling upload isu palestine kaedahnya.... Hujung2 collaborate. Dah lama cancell dia ni... So sorr ...

Samalah, dah lama kansel dia, sejak sikap keji dia penyondol ternama.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis2 yg kena kecam aritu tak nk bersuara ke pasal pompuan ni. Terpaling palestin alih2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ctdk pun x uplod anything yaccch padahal dialah paling gedik update sejuta story kalau show mcm ni.. tak berkutik nampak sgt sheols takut kena kecam dan sprti biasa team sheols akan memastikan imej suci murni sebagai pejuang agama dan bangsa phuiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 16-6-2024 12:52 PM
Kihkihkih...... sheol bunyi lepeh dah jaghang jaghang uols.... sekarang lorat utama sheol cakap ke ...

Cakap kedah bau lepih..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hipokrit
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
block out je la tokti ni..acah trpaling baik suci choii lahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 16-6-2024 02:22 PM
Ctdk pun x uplod anything yaccch padahal dialah paling gedik update sejuta story kalau show mcm ni.. ...

Kan? Mungkin dengan harapan netizen akan lupa/tak kisah and move-on. Memang takda update langsung. Tapi dari video page depan tu tau la konsert tu dah berlangsung dengan jaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:32 PM GMT+8 , Processed in 0.471988 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list