CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: DidiAndFren

Bergandingan Dengan Penyokong Kuat Israel, Adalah Sangat Mengecewakan!

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Josh Groban tu pun Yehudi kan. Tengok muka n surname, musti hada DNA Jew2. Har.

Dah google. Confirm. Bapaknya Yahudi. HAAARRRRRRRR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 04:41 PM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 16-6-2024 03:10 AM
maybe CT accept atas dasar professionalism? bukankh CT juga antara yg aktif berkenaan isu Palestin?



Kalau betul sincere dengan Palestin tak perlu accept.  Itulah maksud professionalism.
Ini hipocracy to the max
Asal masuk duit dan dan geng dengang pro zionis
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 16-6-2024 03:04 PM
Kan? Mungkin dengan harapan netizen akan lupa/tak kisah and move-on. Memang takda update langsung. ...

Lain kali team ctot check dulu sebelum terima offer..nak harapkan si tok ti tu MMG idok lerr dia..harap selfie & live tik tok jer lebih..membaca pun kurang aku rase.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 16-6-2024 10:47 AM
Tak berkutik pun sitizoners yacch semua terkemut tersedut apatah lg wartawan yg dibayor demi mengcov ...

Xberkutik apa nya uols kat twitter berjemaah masing2 ctjonah maki hamun manager amir jahari sebab heols tegur CT ni. Xboleh ke ctjonah ke kalau nak marah orang pun jangan hina2 orang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 16-6-2024 05:01 PM

Iols xkisah pun masing2 punya kemampuan lah nak boikot nak berlawan dengan puak israhell zionis tu. Masing2 ada cara masing2. Tp meols memang rengsa baca komen2 ctjonahh sebab deyols menghina orang. Dok hina joe lee tu manager retis sendu macam la bagus sangat rozi sangdewi tu lol. Annoying sebab dah hina orang satu hal, lepastu beria betul ctjonahhh kt twitter tu membekap CT. Benda tu memang mendatangkan isu sbb BDS Malaysia pun ada tegur pasal ni. So patutnya baik korang diam jelah banyak betul bunyinya. Beria betul bekap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cikenit2007 replied at 16-6-2024 12:33 PM
Confirm perform..dia heran ape .duit nak bagi kat Palestin kau...

Nk bg Palestin ke nk byar beli kete RR yg baru..apa2pun hnya Allah je tahu niat seseorg
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by malakof at 16-6-2024 06:31 PM

Ibarat mcm us die sokong genocide die juga yg suruh gencatan senjata
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak boycott 100% susah jugak. Banyak benda dikaitkan dengan mereka ni. Kalau nak boycott 100%, ramai antara kita pun kena berhenti kerja - banyak office pakai Apple or Google products. Jadi just take it that ct perform untuk urusan kerja lah. But whatever it is, ramai jugak orang tuduh company itu atau ini pro-israel, tapi jadi fitnah sebab company tu takda kaitan dengan the war kat sana.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila block out
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 16-6-2024 12:23 PM
Dah selesai pun kan? 15 jun tu malam semalam malam arafah ko. Mungkin dalam hati beralasan duit tu n ...

Mmg tak terkutik la psl pembekap dr TT ke FB ke IG ke dan sewaktu dgnnya dok bekap dia, Ni Aku baru diyahudikan psl hanya Komen ttg timing konsert dgn arafah and Si DF tu pro yahudi uoll rasa? Btolla pentaksub bernombor Ni giler!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tnegok nanti tokti respon apa pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:51 PM | Show all posts
gucci_advocate replied at 16-6-2024 07:32 PM
Kalau nak boycott 100% susah jugak. Banyak benda dikaitkan dengan mereka ni. Kalau nak boycott 100%, ...

meols like komen ini iya terpaling boikot sampaikan sanggup unsubscribe Netflix gitu kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Binderclips at 16-6-2024 09:25 PM
gucci_advocate replied at 16-6-2024 07:32 PM
Kalau nak boycott 100% susah jugak. Banyak benda dikaitkan dengan mereka ni. Kalau nak boycott 100%, ...


Abis tu, artis dan influencer lain yg kne blockout sblm ni bukan ke promote brand israel hanya atas dasar kerja?? Duit kontrak dr promote pon ada mereka derma kat tabung palestin.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tang afgan tu tak payah cakap. hari tu ngam ngam kat jakarta, dia tengah launching apo tah kat LV plaza indonesia. ada BCL sekali. the fans pun ya ampunnn. they clearly chose to ignore shit thats happening in palestine. jijikkks.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:32 PM | Show all posts
apa lagi blockout lah Siti, blockout skali zoners.. lalaallaaalaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:44 PM | Show all posts

Money money money
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana wardina?


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok done block
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling hipokrit sedari dulu.

Tetap ada yg percaya dan taksub.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 16-6-2024 08:51 PM
meols like komen ini iya  terpaling boikot sampaikan sanggup unsubscribe Netflix gitu kan
...

Kena unsubscribe netflix, disney and boycott Nestle semua.

Memang susah lah bak boycott 100%, aku mengaku. Kawan aku kerja kat Google. Takkan dia nak berhenti kerja, downgrade rumah, cancel investment, insurance and kereta bagai? Not easy to get a good paying job kan.

Samalah macam tok ti. Mungkin dia ada work relationship dengan DF or whatever, kita tak tahu. Kita tengok CT kaya raya, tapi kaya tu subjective.

Dari kaca mata orang miskin, kita yang marhaen ni kaya raya

Artis-artis yang promote brand israel tu pun mungkin terdesak, who knows. Just be compassionate lah.

Kita yang tak terdesak untuk promote brand Israel ni sebagai kerja patut bersyukur.

Aku dah habis meroyan. Selamat Hari Raya Haji

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:49 PM GMT+8 , Processed in 0.077202 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list