CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Andartu kian meningkat di Malaysia, trend dilihat semakin membimbangkan

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang sakit hati dgn andartu dah kenapa? Ada depa usik duit kau kee????

Andartu hidup bebas travel sampai lebammm.. tak kacau orang... hidup mewah my money my problemmmmn..

Daripada berlaki tp hidup terbangsat sauk biawak, taik dadah B40 miskin buat apa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 16-6-2024 11:22 AM
Cantik background tu? Kat mana tu?

Mcm kat eastern /central europe i.e. kotor, montenegro
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tak payah bimbang la sangat..andartu2 (ikut definisi ipan) yang iols kenal semua hidup gembira takde meratap tangis pun..kerja bagus, rumah ada, kereta import, epf berkepuk..travel oversea tiap tahun..lebih baik begitu dari duk bela biawak hidup kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 16-6-2024 03:02 PM
tak payah bimbang la sangat..andartu2 (ikut definisi ipan) yang iols kenal semua hidup gembira takde ...

Yang sebetulnya deme2 duk rengsek dengki dekat andartu2 hidup successful,  mewah, boleh ke sana sini bebas travelling and still boleh lavish belanja makan sedap2 tak terkesan kos sara hidup meningkat..

Puak2 beranak bersusun paku nak bayar yuran PIBG pun mengeluh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Andartu sekarang kebanyakannya berduit. Tua nanti boleh spend kat rumah org tua. Hidup dan mati tak menyusahkan org.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kolig iols andartu, tp desperate gila nk berlaki dlm masa yg sama kata xheran dgn laki. Xlawa plak tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik kahwin lambat dari kahwin dgn org yg salah. Zmn ni, kahwin at 40 pon masih dikira a win. Dpt ank at 43 pon ok je skrg healthcare dah maju xmcm dlu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
antertu pun ramai juga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 03:10 PM
Yang sebetulnya deme2 duk rengsek dengki dekat andartu2 hidup successful,  mewah, boleh ke sana si ...

bak kata kawan iols, deme dengki sebab andartu tak hadap masalah yang deme hadap macam biawak hidup ke, family mertua toksik ke anak2 nakal ke..tengok andartu happy keluar jalan sana sini makan best2 deme jeles la siap doa buruk2 lagi..lantak kan je la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya seluruh dunia lebih kurang sama.

South Korea, Jepun - antara negara2 tinggi bilangan wanita berumur tidak berkahwin.

Kenapa?

Sebab membesar dikelilingi jantan hanat la. Hapa lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tp setiap kali cuti byk je kenduri kahwin

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
asmurai replied at 16-6-2024 03:20 PM
antertu pun ramai juga

tak jd isu pun sbb men no pause
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nk jawab. Pasangan skrg ni pun belum tentu boleh bahagiakan kita. Bukan menolak jodoh, tapi byk yg tak ok dari ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts

ari ni elok berpuasa. doa yg baik²
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je tak kawin sekarang ni , peduli la orang nk kata apa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nk buat camne ajal, jodoh n maut Tuhan punya kuasa.
samada memilih atau tidak pilih. adakalanya pilihan ditangan anda tp apa yg dipilih tak memilih anda.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Andartu (Anak dara tua) dengan Andalusia (Anak dara lanjut usia) tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
apa2 pun rujuk balik jadual di bawah:

andartu junior28-34 tahunmasih belum mandul
andartu senior 35-39 tahunkadar kemandulan yg tinggi dan peratusan meningkat berkadar langsung dgn umur
andartu forever40 tahun ke atasconfirm mandul dan menopause malah mati putik!


sape2 nak buat kajian tambahan, jgn lupa cite pengkaji asal (ifanonline, 2010), Oxford University
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tak penat ka bertelur tiap2 bulan bertelur sampai 40 tahun tak pernahnya beranak sbb andartu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 16-6-2024 02:09 PM
SIL aku ada 2 org late 30s dgn 40 next month tak kawin lg
Pada aku ok je diaorg hidup sdr, xnyusahka ...

Syurga isteri terletak di bawah tapak kaki biawak tawww



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.076457 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list