CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Andartu kian meningkat di Malaysia, trend dilihat semakin membimbangkan

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
entahnya suka nau nyakat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Poen looking for perfection in life mate hahaha mmg tak kawin la sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mrseller replied at 16-6-2024 05:02 PM
Poen looking for perfection in life mate hahaha mmg tak kawin la sampai bila2

Pengaruh drama Megah Holdings.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Triple_8 replied at 16-6-2024 05:05 PM
Pengaruh drama Megah Holdings.

This lady yg x kawin just plain stupid in looking for perfection
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asmurai at 16-6-2024 05:17 PM
Jitu replied at 16-6-2024 04:04 PM
tak jd isu pun sbb men no pause


tapi boleh kena impotence kalau dah tua dengan gaya hidup sekarang banyak makan manis dan obes. Ramai je yg muda muda dah mati pucuk, buat naya anak dara orang je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang jangan anti Sunnah Nabi saw sangat.
Not married, Pro- Lgbt, Pro Equal ni semua Globalist agenda, hujung2 korang end up jadi Atheist dah bila semua takde perfection.
Dalam dunia ni mana ada perfect, hidup single pun ujian, duda pun ujian, janda pun ujian.

Basic rules hidup yang kejam ni memang the best man taken and so do best woman taken. Never stop searching your partner.
Nabi Adam as pun Allah created Hawa for him.

So your partner is out there. Belum kahwin memang akan complaint itu ini, tapi bila dah kahwin nanti jadi la macam some forumer here sikit2 husband iolss, sikit2 anak iolss, husband i terpalinh handsome, anak i terpaling pandai.

I am Pro- Marriage. Open your heart and look out jangan la duk dalam social media saja.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 16-6-2024 05:56 PM
Korang jangan anti Sunnah Nabi saw sangat.
Not married, Pro- Lgbt, Pro Equal ni semua Globalist age ...


Hati2 puji suami.. nanti forumers menyondol

Ko jangan tatau kisah forumers mid 50-an sondol menyondol suami org pastu forumer lain menyondol suami sheols...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 16-6-2024 04:04 PM
tak jd isu pun sbb men no pause

Andropause?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2024 03:39 PM
Rasanya seluruh dunia lebih kurang sama.

South Korea, Jepun - antara negara2 tinggi bilangan wanita ...

Jantan hanat, jantan hansuang, jantan bewak..

The list goes on
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 10:22 AM
Jantan hanat, jantan hansuang, jantan bewak..

The list goes on

Iyaahhhh siiissssss

Kat KS pompuan sampai malas nak beranak ramai sebab banyak sangat kes, pompuan dibuli di sana. Kalau baca kes2 SA ka apa2 melibatkan pompuan kat sana, rasa macam PDRM jauh lagik baik banding polis KS.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lo_la at 16-6-2024 06:40 PM
Tinot7 replied at 16-6-2024 11:22 AM
Cantik background tu? Kat mana tu?


Macam kat turkey, near tortum lake/valley
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jumpa laki org mgatal..jumpa pondan scammer…
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 06:19 PM
Hati2 puji suami.. nanti forumers menyondol

Ko jangan tatau kisah forumers mid 50-an sondol menyo ...

Pulak.     nikmat apa lagi didustakan tu. The best man jadi rebutan nampaknye di forum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana pulak ngan anak dara tua yg tanggung bewak? Jumpa bewak A, dia tanggung study. Ingat dapat keje, dia dinikahi. Rupanya ditinggalin. Jumpa bewak B, kaki game. Sanggup ccm aeon credit utk hadiahkan pro gaming setup utk sang bewak. Tak lama pastu, ditinggalkan bersama2 dengan hutang. Pastu bercinta lak dengan ex classmate sekolah rendah. Bewak C ajak “mencarum” dalam forex. Tak sampai seminggu, modal lesap.
Ada ya anak dara tua yang desperate mcm ni. Nak sangat berlaki, tak ditapis tapis. Main sauk je. Skrg sheols mengintai doktor muda yg menyewa sebelah rumah. Good luck. Harap bukan gay.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 16-6-2024 07:08 PM
Mcm mana pulak ngan anak dara tua yg tanggung bewak? Jumpa bewak A, dia tanggung study. Ingat dapat  ...

Paling teruk bewak mendadih.. ini mmg celaka ini satu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 16-6-2024 06:57 PM
Pulak.     nikmat apa lagi didustakan tu. The best man jadi rebutan nampaknye di forum ni.


The grass always looks greener on the other side kekdah nya.. sbb tu lah terliur batang lemang hangus orang lain...

Oleh itu.. kalo dah sauk laki elok ke semenggah sikit ke.. litup lah mereka itu ibarat melitup aurat2 gittewwww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 16-6-2024 06:55 PM
Jumpa laki org mgatal..jumpa pondan scammer…


Pondan kaya OK?? Contoh nya susu sajat tu

Hasil menari tiang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2024 06:24 PM
Iyaahhhh siiissssss

Kat KS pompuan sampai malas nak beranak ramai sebab banyak sangat kes, pompua ...

Daripada PDRM aiols lebih nak cayakan ES

Hasil menelaah thread zayn kat ci
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 07:48 PM
Paling teruk bewak mendadih.. ini mmg celaka ini satu

Kalau mendadih tu lengkap ngan pakej abusive.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 11:51 AM
Daripada PDRM aiols lebih nak cayakan ES  

Hasil menelaah thread zayn kat ci

Weols speku urang2 di belakang ES tu barangkali hada sorang dua PDRM yang tersakiti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.051134 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list