CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: antikorok

[Tempatan] Bapa tunggal tabah urus 2 anak syurga, buang hasrat nak kahwin lagi

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2024 03:37 PM
Semoga bila bapa meninggal, anak2 ikut sama.

Amin sissy. Akak faham point kau sissy.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannyaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulianya peribadi beliau... Moga Allah mudahkn urusannya dunia & akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sumbungan nak tolong kemas rumah pun ok …x perlu duit pun…moral support lagi penting…doctor dtg buat check up the care provider….
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih kisah pakcik ni tak
silap anak dia yg meninggal tu jadi lagi teruk lps
mak dia meninggal
kan.yg tu badan dia mcm bdk 10 thn.kalau tak silpa org la.ishh nape sejak dua menjak ni byk sangat cerita2 sedih ni. emo i.i tak kuat  baca cerita2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus encik...moga syurga buatmu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-6-2024 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah masih ada lagi berita bapa berhati mulia mcm ni.. penat otak bila lately bnyk kes bunuh, rogol, liwat anak kandung..

Semoga syurga buat mereka yg amanah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 04:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan senang nak uruskan anak, lebih lebih lagi dengan anak istimewa ni. Semoga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya.. hebatnya ujian yg dia hadapi, semoga Allah permudahkan segala urusan dia.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:19 PM GMT+8 , Processed in 0.445158 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list