CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amazed

BHUTAN ROYAL WEDDİNG

  [Copy link]
Post time 24-1-2012 09:53 PM | Show all posts

20 January 2012: Their Majesties talk to children from the popular Bhutanese TV shows "Little Stars" and "Talent Hunt" who were attending the Closing Ceremony of the Parliament as a part of their educational program.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2012 11:58 PM | Show all posts
very d gorgeous
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2012 01:13 AM | Show all posts
sweet nyer dieorg..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2012 09:20 PM | Show all posts
comellllllllllllllllllllllllllllllllll quenn nih...pakaiannya pun sangat sopan...aku bagi 9 per 10
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 01:22 AM | Show all posts
Best royal couple

Muka Queen macam Nadia Aqilah Bajuri (pelakon Malaysia)
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 02:05 AM | Show all posts
sweet couple... i like!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-1-2012 11:34 AM | Show all posts
Reply 65# beta_carotene

ada iras yana samsudin jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 11:34 AM | Show all posts
theyols ni sangat pemes kat japan
ai tgk hari tue pasal bhutan punya citer
wife dia tue muda lagi baru jer habis buat degree anak kepada pilot kira dari golongan atasan kat situ. ....raja bhutan ni mmg ajar penduduk dia tak terlalu moden sangat even bajak sawah still guna kerbau lagi uols....sebab dia kata bila terlalu moden hilang ciri2 sesebuah negara. So jangan mimpi la rakyat sana ada phone or lappy yg canggih manggih ni. Dulu masa tsunami kat nihon last year king nak datang visit but masa tu x safe lagi so dia postpone until hujung thn lepas bila dah stabil baru dia visit.

Jepun ajar cara pertanian moden sebab tue bhutan sangat terhutang budi....rakyat sana tak sampai pun 1 juta uols....damai jer tgk sawah padi menghijau tu {:4_237:}
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2012 09:53 AM | Show all posts
Pandai FLOB (first lady of Bhutan) ni bawak diri dia dlm majlis2 rasmi - sentiasa berjln di belakang suami dia...tak mcm first lady yg sorg tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 10:42 AM | Show all posts
diorg ni juling ke? atau ilusi optik aku semata2?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 11:37 AM | Show all posts
sweetnya......
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 12:45 PM | Show all posts
kak mah lagi cantik  
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 03:59 PM | Show all posts
cantiknye.. bagai pinang dibelah 2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 04:15 PM | Show all posts
sweet couple
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 09:24 PM | Show all posts
bole tahan aje tak le kacak n cantik mana sangat. tp bini dia memang manis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2012 10:00 PM | Show all posts
humble nya king n queen negara ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2012 11:10 PM | Show all posts
queen dia nmpk shy2 cat n humble jek
baju pun sopan2...
memlihara tradisi gayanya.. like juta kali

apa yg best kat negara bhutan ni ek?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2012 12:43 AM | Show all posts
x biasa dengar nama negara ni....
lepas kuar kat thread ni baru tau diorang ada sistem beraja lagi....
pas tu rajanya hendsome lak tu....
wife lak lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2012 03:24 AM | Show all posts
negara bhutan ni negara paling bersih alamnyer.... tak der langsung orang hisap rokok...

just imagine...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2012 09:21 AM | Show all posts
King bhutan ni macam orang idup zaman tahun 60han. Macam
zaman elvis berjambang-jambang..............{:4_193:}
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:56 AM GMT+8 , Processed in 0.248138 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list