View: 3725|Reply: 13
|
Potong bawang terus guna,jgn simpan utk lain hari.
[Copy link]
|
|
iols bese kupas kulit bawang pastu simpan bawang tadik dalam peti ais..sbb senang nak masak..
huhuhu |
|
|
|
|
|
|
|
dia kata cut bukan kupas kan..so kalau setakat kupas saja then simpan okay lah tuh.. |
|
|
|
|
|
|
|
my ex boss pernah ckp pasal benda nie..jgn potong bawang pastu simpan utk diguna pada esok hari..sgt bahaya..seelok2nya potong bawang dan terus masak..jgn disimpan2..huhuu |
|
|
|
|
|
|
|
Habis tu xkan bawang besar gabak tu nak guna sebijik?membazir hokeh |
|
|
|
|
|
|
|
woww.. aku slalu buat.. pakai half. half lagi simpan tuk bsok. kngkadang berhari2 baru pakai balik.. ohmyyyyy |
|
|
|
|
|
|
|
kenapa mcm xbrpa percya ni
kalau kupas pon sah2 kerat tombul bontot dia... cut jugak kan. |
|
|
|
|
|
|
|
Betul...pernah baca artikel berkaitan. |
|
|
|
|
|
|
|
potong & xbasuh mmg la
bawang klu dh potong bkn thn lama dah
masam |
|
|
|
|
|
|
|
Klu simpan dlm peti ais ok kot |
|
|
|
|
|
|
|
Ceh!
[AceHand SPECTaceLAR]
Aku guna wokeh jer...
Jizzz... Klong! Klong!
|
|
|
|
|
|
|
| |
|