Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
5791
View
4
Reply

Transfer maklumat telegram ke Whatsapp

[Copy link]

Author: vanilacup       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2016 12:21 PM | Show all posts |Read mode
Boleh tanya kenapa kalau phone Android tak boleh transfer maklumat atau info dari Telegram ke Whatsapp. Semua kena screenshot shj. Betul ke?Leceh screenshot terutama utk tulisan yang panjang2. Ada tak cara lain? Kalau pic tu senang lah juz share ke Whatsapp tapi kenapa kalau tulisan hanya ada pilihan screenshot utk hantar dari Telegram ke Whatsapp. Kalau iphone boleh pulak copy paste je. Kenapa Android tak ada copy paste mcm tu ye atau bergantung kpd model phone?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2016 01:25 AM | Show all posts
err..tak boleh copy ke text dari telegram? patut boleh kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2016 06:35 AM | Show all posts
boleh la. kau tekan lama2 pas tu dia select, pas tu kau adjust selection pas tu kat atas ada button copy. pi kat whatsapp, tekan lama2 nanti kat atas ada button paste.

bodoh sangat la yg buat android tu kalau basic function mcm ni pun depa lupa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 07:13 PM | Show all posts

yp have

Edited by ronyboy at 16-4-2021 07:14 PM

Thanks for the information above i believe it is important to so many people. Personally i faced challenges when it came to data transfer, but with https://mobiletrans.wondershare.com/whatsapp-transfer-backup-restore.html you have an excellent tool in your hand.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:59 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list