Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1999
View
13
Reply

The return of superman - KOREA REALITY SHOW

 Close [Copy link]

Author: Minami2013       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2016 02:38 PM | Show all posts |Read mode
Sape2 ade tgk tak?


Sarang

Rahui


Seojun & seoeon



Daebak, Seola & Sua




Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-3-2016 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Of course la tgk.Sbb triplets tu.Bila dorg da kuar rasa mcm mls lak nak tgk.Update kat ig songilkook je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 03:42 PM | Show all posts
callalily05 replied at 1-3-2016 03:08 PM
Of course la tgk.Sbb triplets tu.Bila dorg da kuar rasa mcm mls lak nak tgk.Update kat ig songilkook ...

U suke yang triplet tu je ye... daehan, mingguk & Manse... mmg best la kisah derang....

Tapi yg anak 5 ni pun best gak la... sbb Seola tu notty2...  ade je perangai die buat...

Rahui ni pun comel... walaupun tak pandai ckp lagi tapi tgk bapak die yg hensem tu pun best
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 03:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 03:48 PM | Show all posts
daebak memang comel.dah la athletic
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 03:51 PM | Show all posts
syue86 replied at 1-3-2016 03:43 PM
TT, dah ade threadnya
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=841857&extra=&page=85
...

Lah... punye la search tadi tak jumpe... ok2.. tq..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 03:51 PM | Show all posts
GhostWalking replied at 1-3-2016 03:48 PM
daebak memang comel.dah la athletic

Serius comel...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 04:04 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 1-3-2016 03:51 PM
Lah... punye la search tadi tak jumpe... ok2.. tq..

mari2..meriahkan sana
ni momod bley katup
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2016 10:05 AM | Show all posts
buka la untuk program oh my baby. saya lg suka tgk yg tu...superman ok tp oh my baby lg best.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2016 11:29 AM | Show all posts
dondangdendang replied at 4-3-2016 10:05 AM
buka la untuk program oh my baby. saya lg suka tgk yg tu...superman ok tp oh my baby lg best.

Oh my baby tu ade kembar perempuan tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2016 11:31 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 4-3-2016 11:29 AM
Oh my baby tu ade kembar perempuan tu kan...

ye btul... lbh krg cm return of superman jg cuma kali ini ibu dan ayah dorg terlibat skli

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2016 11:41 AM | Show all posts
dondangdendang replied at 4-3-2016 11:31 AM
ye btul... lbh krg cm return of superman jg cuma kali ini ibu dan ayah dorg terlibat skli

Tu kat channel ONE kan... return of superman kat channel KBS... i pernah tgk la mase yang lelaki mat saleh tu dok kampung ngan anak2 die...

Tapi sbb tak pernah tgk.. tak dpt nak enjoy sgt la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2016 01:49 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 4-3-2016 11:41 AM
Tu kat channel ONE kan... return of superman kat channel KBS... i pernah tgk la mase yang lelaki m ...

kitorg download online jer.. share 1 opis
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2016 01:43 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list