Register Login
CARI Infonet Return home

Kak-Leen's space https://mforum2.cari.com.my/?2001818 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


syidasaleh 8-8-2018 11:47 PM
Kak-Leen: Huhuhu.. Terkesima kejap. Akak doakan agar ayah syida diberikan kesihatan yg terbaik in his condition. Thanks sebab sudi share dgn akak.
Thanks kak. Dah bahagian dia. Dan dah lama sgt. Luckily dia dpt tahan HD smpi 12 thn dgn izin Allah. Doctor2 pun terkejut dgn smgt dia. Most of them ckp 5 thn pun dah lama. Kuasa Allah
syidasaleh 8-8-2018 09:20 PM
Kak-Leen: Assalamu’alaikum Syida.
Allahu.. Mcmana Ayah melalui hari2 tanpa buahpinggang ye? Ni sungguh first case akak jumpa. Makan minum ayah mcmana? Blh shar ...
Actually mcm ni.dlm 2011 doctor suggest utk remove sbb buah pinggang dah bengkak teruk ada cyst (mcm buah anggur). Kitorg pun mcm what docctor ni boleh ke hidup takde buah pinggang. The doctor ckp boleh. Lgpun buah pinggang yg ada tu penuh kuman. Pastu senang demam and selalu admit. Selang 2mggu admitted. Lepas buang tu sama je macam sblm tu. Air mmg kena jaga sbb HD. Tp my dad super duper degil. Air mmg tak jaga. So masa HD dia tarik 2 3kg air. Lg satu tak leh kencing je la.
mun1983 28-1-2018 01:21 PM
Saya Konsultak Forever Living. Boleh whatsapp
0176926171. Saya bantu 24jam
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top