Register Login
CARI Infonet Return home

KIM.K's space https://mforum2.cari.com.my/?2399952 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


miftahuljamilah 7-12-2019 02:26 PM
KIM.K: Nampak diorg tengah naikkan vivy..
patutla awak ckp camtu seramla sy tgok ig dia awat dia jd patung barbie tu ? macam puppet je .. mmg mcm target tu..dgn gambar baru dia tutup mata sebelah turup lipstick..
miftahuljamilah 7-12-2019 02:12 PM
KIM.K: Nampak diorg tengah naikkan vivy..
ye kot saya pun perasan tgok vivy pun saingan dia gak
miftahuljamilah 7-12-2019 12:38 PM
KIM.K: Ya betul
Kita cuma menjangka tp kalau menyebar berita tak sahih jadi fitnah kering hehe
Dah berlawan2 pulak Hajah dgn 17A.. memang dia terkesan jugakla susu overclaim tu .. ingt tak kisah 1 tak berjaya mcm2 lagi biz dia
miftahuljamilah 6-12-2019 09:06 PM
KIM.K: Terbaik sis..mesti pasal tumbal
Kalau jahlop nak keluar betul2, mesti jahlop terpalit kes jenayah pasni
Seramnya.. Jgnla sampai camtu.. Takkan kt Msia pun camtu? Sbb kwn sy citer diorg tgh ubat sorg kwn ex fm mmg teruk.. Tiap mlm kn ganggu.. Yg suicide tu kbnykn tak thn kn kacau bkn dr siber bully je..
miftahuljamilah 6-12-2019 08:59 PM
KIM.K: Ya betul betul betul
Hebat tau sis..fluent sangat bab Freemason ni
Mesti dah layak dapat seketul degree kaji bertahun2 hehe
Haha takde la sangat.. Sbb saya suka membaca dan memerhati.. Kalau tak betul jd fitnah pulak
miftahuljamilah 6-12-2019 08:09 PM
KIM.K: Oh..sekarang ramai celeb K-pop kena bunuh ya sis..suicide katanya
Pandai sis ye teka jahlop kena bagi tumbal..kalau dia nak pi international memang ke ...
Saya agak je..  Ingat tak datuk dgn sepupu dia meninggal pastu dia br dpt rezeki byk.. Allahu harap2 bkn la
miftahuljamilah 6-12-2019 08:00 PM
KIM.K: Mungkin juga sis dia kena skolah dengan handler dia
Tapi jahlop ni nampak macam dah tak larat, macam nak quit betul
Semua bisnes dia orang lain buatka ...
Jennie blackpink pun sakit sekejap bila malas kerja.. Kn anxiety dia dicekik tu.. Mcm jahlop ni mesti tersiksa jugak ni..  Kesian la dia piluh jln hidup cmni
miftahuljamilah 6-12-2019 07:58 PM
KIM.K: Salam sis. Maaf tau taksempat reply semalam..dah penat la tu huhu
Sis, tak sangka lopa kena framed. Lopa tu kebal bam patah pun boleh hilang job keran ...
Ooh patah pun hilang job sebab dia..betulla saya pun rasa dia kebal dr segala tindakan.. Habisla reoutasi sykt terjejas sikit sebanyak
miftahuljamilah 6-12-2019 07:51 PM
Agaknya dia kena bagi sacrifice lagi ke? Dia kena push je kot tak nak buat keeja handler cari pasal la.. Lepas tu dia tak mahir dgn produk mkanan
miftahuljamilah 5-12-2019 02:47 PM
KIM.K: Zaman Saya buat phd dulu memang ada jenis rakan yang pakai guna-guna nak berjaya. Memang dia berjaya pun sekarang..
Orang lain semua kena cantas. Mung ...
patutla kim k tau semua ni .. no wonderla dia mcm tu.. nak naik atas hidup ni mmg kn buat benda kotor la mcm diorg x payah susah payah mcm org lain..
miftahuljamilah 5-12-2019 02:26 PM
KIM.K: Ya sis rasa gitu gak ya
17A tu Freemason sis..masa SPM mak dia kerja di kementerian pendidikan. Mak dia ubah result anak dalam sistem jadi all As

Dia ...
hmm patutla saya rasa tak sedap je dengan dia.. lagipun dia mendadak berubah camtu.. daripada bertudung dan jadi mcm org barat .kita tengokla nanti dua2 ni macamana.. gitu rupanya cara dia naik.
miftahuljamilah 5-12-2019 02:03 PM
17A dan 10A sama2 ada hubungan dgn FMIL saya rasa.. ntah kenapa doc ni saya rasa tak sedap hati
miftahuljamilah 5-12-2019 09:07 AM
KIM.K: Kalau dia mimpi buruk tu bermakna neelofa dah lalui brain washing process di salah satu fasiliti. Rape, electrocuted, 72hrs without sleep. Programming ...
ya Allah kena rape ke? mesti hidup dah tak seindah dulu.. muka pun dah takde seri.. kesiannya nk fame punya pasal.. kata kawan sy la jiwa dia mcm dibungkus kain kapan tu dah terikat dlm web labah2
miftahuljamilah 5-12-2019 08:56 AM
KIM.K: Salam Hi Sis. Yup rasanya jahlop dah mula tersiksa
Sheols macam tak capai KPI Freemason kebelakangan ni
Dalam banyak2 benda bijak manager dia tolong,  ...
mesti dia dh rasa kehilangan sesuatu.. sy x berani open bab mistik dlm forum. Tapi dr scan org2 kerohanian dia mmg dh join dan mmg kena ganggu. Ada rantai ikat kaki dia . jiwa dia dh dipasung ..mmg dlm kawalan handler dia ni sapa la ye..?
miftahuljamilah 5-12-2019 08:36 AM
slm hi kim k u rasa dia dah tahap stress ke? saya rasa dia dh mula ada gangguan mimpi tak best
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top