Oleh Adib ZA
Siapa yang tak kecur air liur dengan ikan bawal goreng yang disediakan panas-panas. Dicicah pula dengan sambal kicap, memang tak tahan dibuatnya. Jom cuba resipi mudah ini. Bahan-bahan: Ikan bawal hitam Garam Kunyit Sedikit lada sulah Perasa Secukup Rasa Maggi Telur Tepung jagung Cara-caranya: Ikan digaul dengan garam kunyit dan lada sulah dan serbuk secukup rasa.
Golekkan ke atas tepung jagung. Goreng dalam minyak yg banyak sehingga garing dan masak didalamnya. Sambal Kicap Cili padi merah dan hijau Kicap Bawang besar dipotong dadu 2 biji limau kasturi diperah Gaul semua sekali dan siap! - CARI Infonet Sumber resipi: Enya Abdullah |
30
Bagus |
18
Marah |
23
Terkejut |
12
Sedih |
32
Lawak |
26
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
ADVERTISEMENT