Oleh Fyruz Hanna Kek span perlukan banyak telur untuk dibuat supaya teksturnya lembut dan gebu. Ada satu kek span di Jepun yang sangat popular sehingga digelar kek span goyang. Menariknya kek ini akan bergoyang apabila panas dan sedikit kenyal apabila sejuk.
Ia dijual oleh satu kedai kecil di Osaka, Jepun.Mereka juga telah mereka kek seumpamanya selama 27 tahun. Setiap kek akan dicop dengan logo muka Uncle Rikuro. Best! -CARI Infonet.
|
15
Bagus |
4
Marah |
4
Terkejut |
10
Sedih |
6
Lawak |
6
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
zafira replied at 27-4-2016 09:54 AM
Kek ni yang macam miki ojisan no mise yang jual kat isetan klcc tu. Kalau yang miki ojisan selalu j ...
mamapea replied at 27-4-2016 05:13 PM
masa keja kt klcc selalu beli kek ni kt isetan...dh lama giler x mkn...
sedap la pulak..skrg dh m ...
uori replied at 27-4-2016 05:15 PM
rasa macam nak penyek2
cmf_premierleag replied at 28-4-2016 11:56 AM
Oo mmg ada ke kat isetan klcc?
Bhgn belah2 jual roti tu ke? Nak try la lps balik keje kang
ADVERTISEMENT