CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Siapa "N" Di Hati Johan As'ari - "Saya Akan Beritahu Bila Tarikhnya Sudah Tiba"

7-2-2024 04:28 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7362| Komen: 76

Description: Pelakon, Johan As'ari, 38, masih 'merahsiakan' mengenai kekasihnya yang dikenali sebagai N dan menggunakan elemen kejutan.


Pelakon, Johan As'ari, 38, masih 'merahsiakan' mengenai kekasihnya yang dikenali sebagai N dan menggunakan elemen kejutan.

Johan ketika ditemui di majlis tayangan episod 12 drama bersiri Menanti Senja yang berlangsung semalam berkata, dia akan mendedahkan identiti wanita itu apabila tiba masanya.

"Saya nak ucapkan terima kasih kerana mengambil berat. Tapi, saya nak simpan sebagai kejutan.

"Saya akan beritahu bila tarikhnya sudah tiba. Biar kejutan barulah seronok," katanya kepada Harian Metro.

Menurut Johan, dalam era media sosial seperti sekarang, dia harus berhati-hati bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini.

"Dalam zaman media sosial seperti sekarang, bagus kalau kita sentiasa berhati-hati. Tapi, bukanlah sebab penyakit Ain atau apa," katanya.

Kembali mencipta nama di kaca TV menerusi drama bersiri slot Samarinda itu, Johan turut berkongsi bahawa N sememangnya faham akan kariernya sebagai pelakon dan perhatian yang diterima daripada peminat.


"Dia okay dan faham karier saya sebagai pelakon. Dia memang 'sporting'," katanya.

Selain Johan, drama itu turut dibintangi barisan pelakon antaranya Faizal Hussein dan Trisha Ooi.

Agak-agak siapa N tu ya?

Sumber :Harian Metro


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 7-2-2024 04:33 PM
Bila nak keluar bideo cikcap kau johan? Sebab kurex nak buat penelitian dengan lebih mendalam. Kurex dah bosan dengan kau ni, balik2 cerita bakal isteri yg ntah wujud ke tak. Dulu cerita kau masuk tabligh kepam pun agak bosan jugak sebab retis2 semua nak bertabligh time tuhhhh. Biarlah ada bideo cikcap kau agar segar mata kurex ni
Quote prince_marhaen 7-2-2024 05:10 PM
N? nonok pulak ke? setelah gebang ngan macam2 pompuan sambil baca quran... ahahahahahahahha
Quote Miawlover 7-2-2024 05:12 PM
Teringat acik Jerry
Quote DottieDot 7-2-2024 05:21 PM
Edited by DottieDot at 7-2-2024 05:23 PM

Waktu yang gosip dia dengan Fasha tu, aku percaya je yang Fasha saja nak buatkan Jejai jealous dan Johan ni pulak memang terlayan perasaan pun waktu tu.. Tapi sebab Jejai terpancing dengan taktik Fasha tu yang menggelabah telur, terus gigih jadi jantan gila talak gitu..
Aku cakap cmni sebab taktik yang sama Fasha guna dengan laki dia yang sekarang ni waktu dah cerai dengan Jejai.. Bezanya kali ni Jejai buat dek je, itu yang Fasha terpaksa jadi je dengan laki muda yang muda laa 2,3 tahun dari dia tu..
If la kan Jejai buat donno gak masa Fasha & Johan, sure kawin dah dorang ni.. Kesian lak Johan masa tu dijadikan bahan ..
Quote I.K.A888990 7-2-2024 05:57 PM
betu2 ke atau pelesu sajer
sama2 kita nantikan kezutan
Quote ReginaGeorge 7-2-2024 06:23 PM
Ehhh dah tak isim lagi?
Quote Tunakimchi 7-2-2024 07:31 PM
I kurang percaya dia ni. Wait and see je lah ada ke tidak nanti
Quote makneng 7-2-2024 07:33 PM
Xila xmzah pun dah kawen kali kedua dekkkk
Quote likilu 7-2-2024 09:33 PM
Naya Darina ke
Quote antidote 7-2-2024 09:48 PM
Nina juren? Nora danish?
Quote kerani_je 7-2-2024 09:56 PM
Die ni ex jering jgk kan..kemain bertukar2 gf nye..Fasha pun pernah ter angau jgk kn dgn die cinta lokasi dulu..

Die ni berlakon drama mlm2 dgn faizal hussein dekat tv3 tu mmg sejenis muka control macho mengeras mcm tu ke? Cara ckp plak sebijik sebijik dgn mimik muka duk menahan berak..Watak sedih dgn khatijah tan tu tapi bila tgk muka die jadi x sampai sedih tu..
Quote Carcosa 7-2-2024 09:57 PM
Naruto?
Nobita?
Nemo?
Nala? (Lion King)
Niama??? Ehh? Maghohh KakaFaz

Sudahlah engko Johan. Gebang tak pernah jatuh
Quote spy_caridotdot 8-2-2024 01:57 AM
Dia ni, dengan nabila huda pun penah, dengan lana nodin pun penah! Taste dia stok2 yang wild gitu!
Quote AWEKSAMURAI 8-2-2024 02:00 AM
DottieDot replied at 7-2-2024 05:21 PM
Waktu yang gosip dia dengan Fasha tu, aku percaya je yang Fasha saja nak buatkan Jejai jealous dan J ...

Citer dgn QA ko x ingat siap telan ubat tido konon stress dgn perangai jejai yg x abeh kontrol idup dia n x bleh accept dia dgn QA
Quote Binodino 8-2-2024 05:00 AM
N?

Nurul shuhada mat shukri?
Quote ezacbee 8-2-2024 05:25 AM
kerani_je replied at 7-2-2024 09:56 PM
Die ni ex jering jgk kan..kemain bertukar2 gf nye..Fasha pun pernah ter angau jgk kn dgn die cinta l ...

Menyampah tengok dia ni.. over acting. Drama dah best, bila part dia.. aduhhh terus x layan drama ni.

Quote LaskarHijayu 8-2-2024 08:17 AM
Tak boleh blah teringat dia dlm cerita mat kilau... suh british pegi berambus sampai menyembur2 air liur
Quote winky1 8-2-2024 08:38 AM
Another wayang ke ni. So far Kamal Adli je yg dah buktikan beliau benar-benar....
Quote prettyuglybabe 8-2-2024 10:36 AM
ada lagi mamat delulu ni..

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-2-2024 05:34 PM GMT+8 , Processed in 0.189588 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top