CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“20 Orang Berlakon Kau Tak Shaking, Siap Wish Good Luck Semua” – Abang Tesla

8-2-2024 10:37 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 10752| Komen: 23

Description: Dunia dah terbalik! Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila Youtuber menampilkan ‘gigolo’ tempatan dalam satu sesi podcast.

Dunia dah terbalik! Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila Youtuber menampilkan ‘gigolo’ tempatan dalam satu sesi podcast.

Mufti Pulau Pinang, Datuk Seri Wan Salim Wan Mohd Noor pun sudah bersuara berharap pihak kerajaan mengambil tindakan ke atas penganjur podcast tidak bermoral.

Terbaru, Abang Tesla yang pernah viral dengan isu berkahwin dua tampil membidas netizen yang dikatakan berat sebelah.



Katanya, semasa dia berpoligami dulu, ramai kaum hawa yang shaking dan marah dengan tindakannya. Tetapi berbeza pula dengan ‘hot daddy’ apabila ramai yang menyokong memberikan kata-kata semangat.



"Mana hari itu yang shaking? 20 orang yang tengah berlakon kau tak shaking, yang aku 2 orang korang shaking pulak. Mana pergi? Siap wish goodluck".

Kata Abang Tesla atau nama sebenarnya Khaliltizam Yusri, dunia sekarang sudah terbalik kerana orang ramai mengangkat contoh yang tak betul. Sementara dia, dikecam bertubi-tubi sehingga jatuh terduduk.


Aduhai, boleh tahan juga Abang Tesla perli ya? Tak shaking ke?

Kredit: TikTok @abg.tesla/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 8-2-2024 01:14 PM
siapa mamat nih??
Quote ultra78 8-2-2024 01:24 PM
Sebab hot daddy bukan fake dan tak tunggang agama?
Quote nikaido 8-2-2024 01:26 PM
Macam mana mamat tesla ni boleh jadi influencer? gaya cakap xmenarik xde style
Quote Tunakimchi 8-2-2024 01:55 PM
Kau mmg x betul dan rupa huduh.
Quote Cyempaka 8-2-2024 01:56 PM
dua2 sampah tp aku pun lebih menyampah kat mamat tesla ni
antara korang dua -
muka kau lebih annoying berbanding jantan gigolo tu
kau lebih poyo berbanding dia. tesla kehulu tesla kehilir.. ewww peghak
kau lapar likes berbanding dia. kau viralkan diri sendiri.
Ash xpenah cakap apa2 berbanding kau yg gigih provoke netizen.
dengki la tu xde betina hegeh2 kat dia. ramai je orang kawin 2 apasal kau je kena kecam kaw2? pikir x?
Quote Antifake 8-2-2024 03:21 PM
Nak gak berkokok si gigi ni
Quote toynme 8-2-2024 03:23 PM
nasib aku jadi silent reader je
Quote OshinDaSolja 8-2-2024 04:11 PM
poyo lah dia ni nk jugak menyebok...daddy liar tu berada dlam liga dia yg tersendiri... he has achieved something extraordinary yet memorable, but in a nasty way...tesla ni common cases nothing wow pun... takyah rsa diri tu entitled sgt aihhh
Quote green~tea 8-2-2024 04:33 PM
Sebab kau hodoh sangat tapi poyo, maka kau kena cerca... walhal ko mencapub level biasa je pun..

Tak adil kan
Quote babynina30 8-2-2024 07:34 PM
nikaido: Macam mana mamat tesla ni bole ...
[quote]nikaido: Macam mana mamat tesla ni bole ...[/quote

Kan ? Mcm tak confident pon ada
Dgn gigi bwh mcm tu
Quote cikatilia 8-2-2024 07:39 PM
Si terpaling tesla tp bukak mulut mxm nanhado akai... si ash tu mmg dia buat benda pelik2 jahanam gitu tp.dia x annoying mcm si tesla.ni yg penting dia x ride agama.. aman2 berdosa xysh  elit putar2 sulam2 islamic
Quote Kurex 8-2-2024 07:40 PM
Siapa pulak dua kerandut ni
Quote ultra78 8-2-2024 08:10 PM
Suruh 2 orang ni berlawan pedang.
Quote yusriyn 8-2-2024 08:25 PM
Dah jahanam....
Quote plywood 8-2-2024 08:44 PM
dia ni nak jual apa sebenarnya... tak ada kaitan kao dengan gigolo tu... kenapa nak kaitkan dengan gigolo, kau nak jadi gigolo jugak ker..

sebelum kes gigolo tu pun ramai dah benci dengan kao ler..  punca kao dibenci sebab dari diri kao sendiri....  kao cuba defend dengan kes yg tak ada kena mengena menyebabkan kelihatan kedunguan itew..
Quote TeropongThaico 8-2-2024 08:46 PM
Sebab ko buruk tesla berbanding mamat hot dadi tu. Pastu gedik2 cerita kedangkalan ko dlm menghargai setianya wife pertama yg ngong kemarukkan ko dr zaman sekolah
Quote AbukRokok 8-2-2024 11:34 PM
bukan ke tesla ni sebab statement dia dulu yg trigger bukan sebab kawin 2
Quote Tinot7 9-2-2024 07:09 AM
Dah rupa buyuk.. nak wat camne.. cer muka mcm brad pitt ka.. teruih netizens cair..
Quote imanjannah 9-2-2024 10:13 AM
penyokong aktiviti penyundalan, penyundal x apa, penyondol jangan

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-2-2024 03:18 PM GMT+8 , Processed in 0.052458 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top