CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Aktres Jelita China Tiada Kerja Hidup Bergantung Wang Persaraan Ibu Bapa

8-2-2024 10:12 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 25440| Komen: 8

Description: BEIJING – Seorang aktres China, Zheng Shuang kini bergantung kepada wang persaraan ibu bapanya untuk meneruskan kehidupan, lapor portal berita VNExpress kelmarin.


BEIJING  – Seorang aktres China, Zheng Shuang kini bergantung kepada wang persaraan  ibu bapanya untuk meneruskan kehidupan, lapor portal berita VNExpress kelmarin.

Menurut portal berita QQ, Shuang, 32, bercakap tentang tuduhan bahawa dia mempunyai banyak wang tetapi mengelak daripada membayar hutang.

Aktres itu menafikan memiliki aset bernilai lebih AS$31 juta (RM147.86 juta) di China.

Shuang menjelaskan bahawa jika dirinya mempunyai jumlah wang yang begitu banyak,  dia tidak perlu bekerja keras untuk meneruskan kes hak penjagaan anak.

Dia kini berada di Amerika Syarikat (AS) bagi memenuhi semua syarat mahkamah dengan harapan untuk menuntut hak penjagaan ke atas dua anaknya.

Shuang berkata, dia tidak mempunyai pekerjaan dan hidup dengan wang persaraan ibu bapanya. 

Dia berharap mendapat peluang untuk bekerja dan membayar hutangnya mengikut keputusan mahkamah. 


Sumber – AGENSI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Pumpkinhead 9-2-2024 11:02 AM
hadir komen untuk menambah kacang
Quote SalenaGomez 10-2-2024 07:48 AM
Maybe tidak berlakon dan duit pon habis sebab tuntut anak.

Btw, mcm mana dia dpt nak buat tuntutan hak penjagaan anaknya kalau dia sendiri declare bergantung pada ibubapa sendiri. Pelik lawyer nya x advise pelakon ni
Quote SalenaGomez 10-2-2024 07:57 AM
SG baru baca kes pelakon ni. Byk hal juga yg berlaku. Sayang starting dia pelakon dah cerah future nya. Tapi sebab bercerai habis semua.

Pelakon ni kawen x sampai setahun. During kawen tu ada buat anak guna ibu tumpang. Bila bercerai, dia x nak anak tu and just nak bayar pada centre ibu tumpang tu utk besarkan anak di us. Now fight nak anak tu semula sbb maybe nak clean kan nama sebab kena cerca kot sebab xnak anak tu lepas buat melalui ibu tumpang…gilaaa betul
Quote SalenaGomez 10-2-2024 07:59 AM
SalenaGomez replied at 10-2-2024 07:57 AM
SG baru baca kes pelakon ni. Byk hal juga yg berlaku. Sayang starting dia pelakon dah cerah future n ...

Btw dia n ex spouse buat 2 anak melalu ibu tumpang
Quote zuuu 10-2-2024 01:15 PM
Aq penah layan drama dia love h20 tu,rugi la dia sndri yg wat hal knowing netz china camne,hero dia n other actors dalam drama tu sume dh popular skrg especially yang yang
Quote borrow 10-2-2024 01:56 PM
zuuu replied at 10-2-2024 01:15 PM
Aq penah layan drama dia love h20 tu,rugi la dia sndri yg wat hal knowing netz china camne,hero dia  ...

Gara2 sheols drama tu dh kena banned. Ai tk pnh tgk tp nmpk ramai rekemen.
Quote beatgirlX 10-2-2024 04:18 PM
Sayangnyaa...
Quote Jitu 10-2-2024 10:06 PM
tak kenal langsung

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-2-2024 03:35 PM GMT+8 , Processed in 0.045904 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top