CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Che Ta Bawa Aaisyah Dhia Rana Shopping Makeup Raih Perhatian Ramai-“Bajet RM100 Je Tau!”

14-2-2024 05:23 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 19334| Komen: 46

Description: Siapa yang tidak mengenali anak kepada pasangan selebriti Malaysia ini, Aaisyah Dhia Rana merupakan anak kepada Zain Saidin dan Rozita Abu bakar atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan atau Che Ta.

Siapa yang tidak mengenali anak kepada pasangan selebriti Malaysia ini, Aaisyah Dhia Rana merupakan anak kepada Zain Saidin dan Rozita Abu bakar atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan atau Che Ta.

Che Ta merupakan seorang pelakon, pengacara dan penerbit di Malaysia. Che Ta cukup terkenal dalam drama bersiri Komedi ‘Kiah Perkasam’ yang pernah menjadi fenomena suatu ketika dahulu.

Che Ta kini sering aktif di media sosial miliknya terutamanya mengenai perniagaan serta mengenai gelagat lucu anak daranya itu Aaisyah Dhia Rana. Aaisyah sering mendapat perhatian ramai kerana bukan sahaja dia merupakan anak kepada selebriti malah kerana rupa parasnya yang menawan serta perangainya yang masuk air.

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik Che Ta yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan, kini meraih jumlah tontonan sebanyak 111 ribu, tanda suka sebanyak 3 ribu dan sebanyak 20 komen.


Di dalam video berkenaan, memaparkan Che Ta menunaikan janji kepada Aaisyah untuk membeli barangan makeup kemahuannya itu.

“Nak bawa dak kecik ni p shopping tapi bajet 100 ja, tak tau lah dapat beli apa. Sebab mummy bajet 500”-Tulis Che Ta


Rata-rata ramai yang terhibur melihat video berkenaan. Mereka juga mengatakan bahawa Che Ta dan Aaisyah sememangnya sangat lawa bila jumpa secara langsung dan sempat untuk meminta gambar bersama.

Apa-apa pun, semoga kita semua peroleh keberkatan hidup di dunia dan juga di akhirat. Apa kata anda?

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belilies 14-2-2024 05:28 PM
Ewww gigi rongak ada hati nak beli mekap
Quote hareeeesah 14-2-2024 06:13 PM
Iols je ke perasan jari jemari tgn cikta ni nampak kertu btul.. mcm acik dapur dgn inai gitu..
Quote noor2 14-2-2024 07:07 PM
Haha...manala tak tumpahnya kuah kalau x ke nasi...anak copy 100% perangai mak
Quote irvene 14-2-2024 07:13 PM
hareeeesah replied at 14-2-2024 06:13 PM
Iols je ke perasan jari jemari tgn cikta ni nampak kertu btul.. mcm acik dapur dgn inai gitu..

i is pun lama dah prasan uolss. muka boleh la nk filter tapi tidak tgn dan kaki ya.
Quote DeLuna85 14-2-2024 07:40 PM
Anak dia tu disuruh berlakon jadi budak2 yang annoying ke atau memang begitu perangai dia?
Quote mizzmimi 14-2-2024 08:09 PM
Sephora Kids kah anak she.. like mader like doter sangat..
Quote epal_putih 14-2-2024 09:01 PM
kecik2 dah ajar make up gitu

Quote awannano93 14-2-2024 09:23 PM
Like mother like daughter gituu hehe
Quote Fly_over 14-2-2024 09:28 PM
cheta melaram mcm soping kt landan
Quote Fly_over 14-2-2024 09:30 PM
DeLuna85 replied at 14-2-2024 07:40 PM
Anak dia tu disuruh berlakon jadi budak2 yang annoying ke atau memang begitu perangai dia?

bila dgn zen normal je ecah tu mcm budak2 lain. dgn maknya jd karekter lain pulak.
Quote aemon 14-2-2024 09:57 PM
Gigi pon rosak ade hati nk cantik2 nok..muka lembam mcm lemak.
Quote syamzana 14-2-2024 10:00 PM
DeLuna85 replied at 14-2-2024 07:40 PM
Anak dia tu disuruh berlakon jadi budak2 yang annoying ke atau memang begitu perangai dia?

ingatkan iols je rasa peel bdk ni menjengkelkan. kdg2 mcm awkward gaya&peel tu. ni kalau depan2 mau iols sama naik menjeling berputar bijik mata.
tapi dulu video dgn shasha elok je peelnya mcm kanak2 lain yg normal pembesarannya.
Quote Zazama 14-2-2024 11:13 PM
Edited by Zazama at 14-2-2024 11:16 PM

Bg kaka, che ta betul2 tak ada kemampuan menilai kecantikkan. Apa taknya? Anak perempuan nya punyalah comel dgn kecantikkan semula jadi. Tak perlu touch up sana sini pun dah comel cantik. So? Adakah masih belum cukup cantik anaknya itu??
Quote anarina 14-2-2024 11:25 PM
hareeeesah replied at 14-2-2024 06:13 PM
Iols je ke perasan jari jemari tgn cikta ni nampak kertu btul.. mcm acik dapur dgn inai gitu..

Retis mmg muka je kencang cekang, nak tgk real tgk leher n jari jemari n tgn will show the actual age.. tu yg bila amik pic panjang2 leher memasing

Sapa pakai tudung slamat
Quote ctnorpropa 15-2-2024 12:22 AM
Pernah nampak Aisyah ni pergi birthday party kawan dia. Dia pergi tu dengan Zain. Ok je uols si Aisyah ni macam budak2 lain juga. Maybe dengan Che Ta je kot dia melawa.
Quote boojaat 15-2-2024 01:09 AM
Bkn ke cheta jual brg makeup? Nape soh anak beli d kedai? Pakai jer la brg yg dia jual kan
Quote matjerk 15-2-2024 10:56 AM
syamzana replied at 14-2-2024 10:00 PM
ingatkan iols je rasa peel bdk ni menjengkelkan. kdg2 mcm awkward gaya&peel tu. ni kalau depan2 ma ...

Klu video pak dia... pak dia bawak p Mr DIY jer....
N muka pun x fliter... nampak 100% muka abang dia... tp tetaplah cute jugak...
[tiktok]7334250297558125844[/tiktok]
Quote matjerk 15-2-2024 11:19 AM
Aishah buat brownies n basuh pinggan.
[tiktok]7326857730038238465[/tiktok]
Quote cikatilia 15-2-2024 11:25 AM
lain betol kan muka dia dgn muka yg masa hari perasmian tuh..
berapa tebal bedak kat muka tu agak2.

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 04:04 AM GMT+8 , Processed in 0.265904 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top