CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Kristen Stewart Bekukan Sel Telur, Persediaan Awal Untuk Memiliki Cahaya Mata Suatu Hari Nanti

1-4-2024 11:27 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5463| Komen: 9

Description: PELAKON Kristen Stewart nekad melakukan proses membekukan sel telur sebagai persediaan awal untuk memiliki cahaya mata suatu hari nanti.


PELAKON Kristen Stewart nekad melakukan proses membekukan sel telur sebagai persediaan awal untuk memiliki cahaya mata suatu hari nanti.

Perkara tersebut didedahkan sendiri pelakon filem Twilight itu ketika ditemu bual program No Skinny But Not Fat.

Dalam temu bual tersebut, Stewart mengakui ingin menimang cahaya mata selepas berkahwin dengan kekasihnya, namun perkara tersebut dianggap mustahil memandangkan kedua-duanya adalah wanita.

“Jadi saya telah membekukan sel telur, begitu dengan dengan Meyer (kekasih). Kami akan sama-sama menimang cahaya mata nanti,” katanya.

Katanya lagi, jika dia mampu memiliki anak sendiri dengan cara begitu (membekukan sel telur), mengapa tidak dia memanfaatkan teknologi moden yang hebat pada hari ini.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AreYou.69 1-4-2024 12:10 PM
Cmne ko nk tahu telur tu mmg betul2 milik ko eh klu pki servis mcm ni..dorg blh je replace telur tu dgn telur lain..yg lebih kurang muka / features mcm kita..org bkn tahu pun
Quote hokeypokey 1-4-2024 12:16 PM
dia ni jadi pompuan cun, tapi jadik lelaki punya la hensemmmm..
Quote manamana123 1-4-2024 03:08 PM
Kristen stewart lesbian kan....
Quote alesandra 1-4-2024 06:14 PM
Benda ni timbul sejak dengar rob bakalan menjadi seorg bapak kewwww
Quote anony-mous 3-4-2024 12:14 AM
Bodoh. Dlu klau proceed khwin dgn pattison dah aman2 2-3 org ank. Gila sewel punya pompuan , laki baik n hensem mcm pattison pon dia boleh curang. Dah tua2 jd la mcm tekya
Quote anony-mous 3-4-2024 12:14 AM
Bodoh. Dlu klau proceed khwin dgn pattison dah aman2 2-3 org ank. Gila sewel punya pompuan , laki baik n hensem mcm pattison pon dia boleh curang. Dah tua2 jd la mcm tekya
Quote anony-mous 3-4-2024 12:21 AM
alesandra replied at 1-4-2024 06:14 PM
Benda ni timbul sejak dengar rob bakalan menjadi seorg bapak kewwww

Mesti sikit sbyk menyesal jgk tgk org tu dah move on hepi dpt ank. Hensem plak tu. Cuma suki mmg xleh lawan kecantikan kristen ni
Quote I.K.A888990 3-4-2024 11:07 AM
tajam giler jawline dia

Quote seri_mawr 3-4-2024 12:11 PM
dia ni lawa...sayang jadi les....
klu kawen dgn robert tu anak2 sure level2 anak anjelina n brat pitt ruper parasnya..huhuhu

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.128184 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top