CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tabik Spring Rossa Sera..” – Individu Dedah Bekas Isteri Shuk Sahar Jadi ‘Penyondol’, Jalin Hubungan Belakang Isteri Sah

3-4-2024 08:00 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7153| Komen: 21

Description: Baru-baru ini, bekas isteri kepada penyampai radio, Shuk Sahar iaitu Rossa Sera telah meraih perhatian netizen apabila didakwa menjadi penyondol dan dalang kepada keretakan rumah tangga pasangan suami ...


Baru-baru ini, bekas isteri kepada penyampai radio, Shuk Sahar iaitu Rossa Sera telah meraih perhatian netizen apabila didakwa menjadi penyondol dan dalang kepada keretakan rumah tangga pasangan suami isteri.

Menurut perkongsian yang dimuat naik di Instagram story Jannalisa, dia mendakwa Rossa sedang mempunyai hubungan bersama individu yang sudah berstatus suami dan bapa.

Tambahan pula, Rossa juga dikatakan sudah diberi peluang beberapa kali untuk memutuskan hubungan bersama lelaki tersebut namun masih berkeras bersama meskipun sudah dihubungi dan diajak jumpa oleh isteri sah.

"Dah banyak kali peluang diberikan untuk berhenti mengganggu lelaki tersebut tetapi Rossa Sera masih melayan. Dengan alasan lelaki tersebut yang mencari. Memang betul, bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi."

"Mereka masih lagi berhubung di belakang isteri sah. Pada 24 Februari 2024, jaminan tadi hanyalah dusta dan semua itu hanya untuk menutupi mata isteri sah."



Pada masa yang sama, isteri kepada Shuk iaitu Fara Izzati juga sempat memuat naik Instagram story yang menafikan dirinya adalah individu disebalik akaun yang digelar Jannalisa itu.


Hal tersebut didedahkan setelah seorang individu menghubunginya bertanya tentang kes melibatkan Rossa tersebut.

SUMBER : Portal/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nolya 2-4-2024 11:45 PM
Sungguh benar lah apa yg dikatakn bahawa dunia ini penuh dgn sandiwara. Sandiwara apa pulak kali ini. Sebuah rumahtangga yg pernah ambruk dn hancur dek seorang pelakor, kini awak pulak yg jadi pelakon kpd rumahtangga orang lain.
Quote Diamondmoney 3-4-2024 12:16 AM
Dulu disondol skrg menyondol
Quote Fly_over 3-4-2024 01:02 AM
asyudahhh… kenapa ekk boleh jd gini?
Quote hokeypokey 3-4-2024 01:59 AM
eh tadi aku rasa dh komen pasal isu ni, yg ni thread mana plak??? mendonia btul serra ngan gosip menyondol
Quote SpyLeman 3-4-2024 02:35 AM
Aku tak pelik. Benda ni jadi kt kawan aku sendiri. Dia kena serang kaw kaw dgn no 1 sbb dah kawin dgn lakinya. No 1 ustazah, bertudung labuh dtg maki hamun member aku. Last2 dia mintak cerai sbb tak sanggup bermadu dan berkongsi kasih. Pastu selang setahun dua, no 1 tu kawin dgn laki org jadi no 2. Downgradeeeee!!!
Quote pocongkiutss 3-4-2024 02:41 AM
So maksudnya skrg kalau ada org sondol laki (ni jenis yg perempuan mula dulu & mmg target) ..kena puja puji..diam..redha la eh?
Quote Farnor 3-4-2024 03:32 AM
Mcmna jadi begitu.. Sera bukan tu hari dah bertunang ke?
Quote exclusive_vvip 3-4-2024 05:57 AM
biasa dah jumpa mcm ni..yg pompuan bercerai dgn suami sbb suami curang, alih2 pastu dia sendiri kacau laki pompuan lain pulak lepas tu..ye la sbb hati dah suka  kan, pastu rasa xleh la kalu ex laki je bahagia..kononnyaahhh…tapi syg la serra terjebak gini..
Quote lightheaded67 3-4-2024 07:50 AM
sis bagi jelah sampah kat dia. tgk2 ni jalan kat u sis nk dpt laki baru hat lebih helok??? sbb takat ni taste si serra smua nya hauk.
Quote shernazz 3-4-2024 08:09 AM
Choi betul la..
Kau berdendam.dgn pompuan ke Sampai Jadi begini?
Quote beni_nikaido 3-4-2024 09:38 AM
entah la labu....
laki pompuan sama naik
Quote IzzahF 3-4-2024 09:52 AM
SpyLeman replied at 3-4-2024 02:35 AM
Aku tak pelik. Benda ni jadi kt kawan aku sendiri. Dia kena serang kaw kaw dgn no 1 sbb dah kawin dg ...

ni sama la kes ppuan bertudung labuh kepam dan gundu yg bg tips2 poligami kat fesbuk tu. dia cerai berai sbb laki kawen lain. lepas tu dia jadi no 3. pastu bg tips2 suka jadi isteri separuh masa bla bla suka ada masa tergolek2, siap ada group tau kat fesbuk, sheols jadi presiden hahaha

bini2 bernombor banyak follow sheols, walaupun tips sheols tu berdasarkan personal interest saja, bukan tips2 ikut sunnah..semua ikut tekak sendiri. hari2 post tips utk madu2

apa pasal masa laki kawen tu sibuk nk serai?
Quote prettyuglybabe 3-4-2024 10:00 AM
kurma memang sedap..
Quote lightheaded67 3-4-2024 10:02 AM
IzzahF replied at 3-4-2024 09:52 AM
ni sama la kes ppuan bertudung labuh kepam dan gundu yg bg tips2 poligami kat fesbuk tu. dia cerai ...

siape weh
Quote IzzahF 3-4-2024 10:09 AM

haryani ithnen tu, kan post dia viral..chuols p cari kat fb dia tahapa2 tips dia bg. pun ada yg mengikut semua mengikut sunnah palatok dia sndiri. yg dia mau

hari2 tanpa jemu ya bg tips
Quote Yoonggi 3-4-2024 10:40 AM
pelik aku pompuan camni. ko dah rasa betapa sakitnya bila org buat kt kau, knp kau nk buat yg sama kt org lain plak? adakah kaedahnya sbb aku pernah rasa sakit tu, aku nk org lain rasa sakit jgk? really twisted la fahaman camni
Quote lightheaded67 3-4-2024 11:34 AM
IzzahF replied at 3-4-2024 10:09 AM
haryani ithnen tu, kan post dia viral..chuols p cari kat fb dia tahapa2 tips dia bg. pun ada yg men ...

gituh siap berjual buku. tp mcm boring plak. ai takde pangkah poligami pun, tp hype yg tak perlu mcm sama naik jual ubat kuat jamu
Quote dewi_rina 3-4-2024 11:45 AM
Ada beberapa ekor ye mcm ni, laki disondol lepas tu dia pulak menyundal eh menyondol

Quote orglama 3-4-2024 02:38 PM
Mcm muka fran luhong miss unibes msia yg tukang tarik bawak rumah kpg yg entah apa2 kat pentas miss unibes

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.192089 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top