CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Saya Pun Terkejut Hubungan Kami Kekal..” – Masuk Tahun Kedua Bersama Jejaka Perancis, Maya Karin Terbuka Bergelar Isteri Semula

3-4-2024 08:56 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8739| Komen: 64

Description: Selebriti terkenal, Maya Karin mengakui sudah mempunyai seseorang yang istimewa dan masih berkawan rapan dengan jejaka Perancis sama yang pernah aktres ini dedahkan pada tahun lalu. Katanya, hubungan ...

Selebriti terkenal, Maya Karin mengakui sudah mempunyai seseorang yang istimewa dan masih berkawan rapan dengan jejaka Perancis sama yang pernah aktres ini dedahkan pada tahun lalu. Katanya, hubungan mereka masih kekal dan lelaki tersebut dikatakan seorang paling berharga dihati Maya.

Selebriti terkenal, Maya Karin mengakui sudah mempunyai seseorang yang istimewa dan masih berkawan rapan dengan jejaka Perancis sama yang pernah aktres ini dedahkan pada tahun lalu. Katanya, hubungan mereka masih kekal dan lelaki tersebut dikatakan seorang paling berharga dihati Maya.

"Hubungan saya dengan lelaki itu masih berterusan dan masih lagi (paling istimewa)."
 
"Kadang-kadang kami tidak berjumpa dalam tempoh masa yang lama iaitu sekitar tiga minggu begitu kerana masing-masing juga sibuk dengan kerja.

"Saya cuba menjadi seorang yang realistik. Kalau nak berjumpa, mungkin dia boleh datang ke lokasi penggambaran sebab dia suka tengok saya bekerja."  



Dalam pada itu, aktres berumur 45 tahun ini juga tidak tolak untuk membawa hubungan mereka itu ke jinjang pelamin memandangkan Maya pun berbesar hati untuk meluangkan hidupnya bersama seseorang yang istimewa.

"Tipu kalau tiada pasang surutnya dalam hubungan tetapi kini kami saling memahami."
 
"Saya terbuka untuk mendirikan rumah tangga sekali lagi dan saya sangat gembira dan menikmati momen bersama seseorang.
 
"Cuma saya percaya dengan ketentuan Allah, terserah kepada perancangan-Nya."


Sebelum ini sekitar tahun 2022, Maya sempat mendedahkan dirinya sedang mengenali seseorang jejaka yang disifatkan individu yang paling rapat dengannya ketika itu. Mereka juga masih dalam tempoh mengenali hati budi masing-masing.

SUMBER : Kosmo/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 2-4-2024 11:32 PM
Apasal aku nampak muka pakwe dia mcm eric cantona masa muda2.ke sbb dia french automatic aku nampak mcm tu?
Quote putericahaya999 2-4-2024 11:34 PM
Kawen le dulu tgk kekal ke
Quote Manjahati 2-4-2024 11:44 PM
Moga berjodohan
Quote Orenn1 2-4-2024 11:46 PM
Apa jadi dgn cikgu matematik ex tok laki maya jenaka italiano, mcm pnh dgr dah jadi pelakon
Quote I.K.A888990 3-4-2024 12:11 AM
semoga berjodohan
Quote jambatannetizen 3-4-2024 01:01 AM
Dia ni gambar2 sheols post semua curated. Dah filter siap2.

Gambar pkai tak cukup kain dkt pantai, ambik sampai leher je Post apa yg perlu selari senditiviti ummah melayu
Quote sharlenetexas 3-4-2024 01:23 AM
jambatannetizen replied at 3-4-2024 01:01 AM
Dia ni gambar2 sheols post semua curated. Dah filter siap2.

Gambar pkai tak cukup kain dkt pa ...

Adik sheols selamba post gambar dgn pet anjing.


Quote hokeypokey 3-4-2024 01:48 AM
hensem la jugak bf france dia tu..
Quote joy_ah 3-4-2024 02:09 AM
mak tiri sheols orang apa? chinese ke?
Quote winky1 3-4-2024 04:00 AM
Dah dua tahun nak kenal apa lagi Maya...  Not into you lah tu or not into marriage . 45 yo dia nak tunggu you 60 ke...
Quote winky1 3-4-2024 04:01 AM
jambatannetizen replied at 3-4-2024 01:01 AM
Dia ni gambar2 sheols post semua curated. Dah filter siap2.

Gambar pkai tak cukup kain dkt pa ...

Lawa biasa Mat Salleh campur tapi dah kembang muka.
Quote cmf_premierleag 3-4-2024 05:55 AM
Kat tiktok penah tgk ada ejen hartanah ni nak sewakan rumah kt sg.penchala....lps dah explore satu rumah, aku rasa mcm penah tgk umah tu dlm urtv dulu2
Baca kt komen2, rupanya umah family maya karin....lawa umah tu tp mcm penat sket la sbb byk tangga utk stp kali naik ke bilik2...bukan tipikal 2 tgkt...tp mmg bertingkat2
Tp nyaman la sbb dikelilingi hutan2 n pokokss
Quote cmf_premierleag 3-4-2024 05:56 AM
joy_ah replied at 3-4-2024 02:09 AM
mak tiri sheols orang apa? chinese ke?

Penah baca dulu kt porem....katanya org vietnam
Tp jenis vietnamese yg educated laaa
Quote Thunderclouds 3-4-2024 06:24 AM
Masih lom move on ngn ex mk cikgu math tuh
Lg tasty lg laki speedo minachi queen xjadi
Quote sukacactus 3-4-2024 06:31 AM
Sejenis J yg tak kalut nak berlaki lg
Aman2 je buat hal sdr
Quote Prickford 3-4-2024 06:55 AM
Iolls tekejut sbb baru 2 tahun. Lahai, 2 tahun! Nikah pon belum. Umur makin kertu.
Quote Minami2013 3-4-2024 07:09 AM
Enjoy je life dia. Masih lagi jadi agen property ke?
Quote rbmy 3-4-2024 07:28 AM
maafkan aku. aku bila tgk maya karen ni
aku teringat orang kata dia tak wangi.
betul ke.. aduhai.
Quote Kurex 3-4-2024 07:31 AM
muka sheols makin kembang. iols risau je bila iols tua nanti muka kembang

Lihat semua komen(64)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 04:08 AM GMT+8 , Processed in 4.539083 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top