CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Di mana Anis Zulaikha? - Polis minta bantuan cari remaja hilang sejak Sabtu

12-4-2024 07:50 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 40756| Komen: 80

Description: KUALA LUMPUR: Polis memohon orang ramai membantu mengesan seorang remaja perempuan berusia 16 tahun yang tidak pulang ke rumah sejak Sabtu lalu.

KUALA LUMPUR: Polis memohon orang ramai membantu mengesan seorang remaja perempuan berusia 16 tahun yang tidak pulang ke rumah sejak Sabtu lalu.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Shahrulnizam Jaafar berkata remaja perempuan itu, Anis Zulaikha Abdul Azim, dilaporkan kali terakhir dilihat di rumahnya di Ara Greens, Ara Damansara pada 2.30 petang.

Beliau berkata, remaja berkenaan dilihat mengenakan seluar jeans dan sweater hitam.

"Laporan polis berhubung kehilangan remaja perempuan itu dibuat keesokannya pada 9.44 pagi di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Petaling Jaya," katanya melalui kenyataan hari ini.

Orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat berkaitan remaja tersebut boleh tampil ke balai polis berhampiran atau menghubungi Bilik Gerakan IPD Petaling Jaya 03-79662222. 

Sumber – BERNAMA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mojarean_X 10-4-2024 01:03 AM
Cantik bdk ni. Mesti terasa hati ngan family ni
Quote supernaturalee 10-4-2024 01:53 AM
Esok dh nk Raya dek
Balik lah


Termenung ku sendiri
Memendam rindu tidak menentu
Sob sob sob
Quote white_musk 10-4-2024 02:02 AM
Mengingatkan akak akan haliza misbun
Quote Thunderclouds 10-4-2024 05:23 AM
Ini tered dr masa depan ka?
Quote Tinot7 10-4-2024 09:43 AM
Camne tarikh kat depan 12/4?
TT dari masa depan ka?
Quote exclusive_vvip 10-4-2024 10:07 AM
ni yg kes lari sbb kena tegur asyik main fon tu ke? Ada 2 kes budak pompuan hilang..katanya sbb merajuk kena tegur asyik main fon.. xtau yg mana 1
Quote Samerosie 10-4-2024 10:11 AM
Anak T20 larik dr rumah.
Quote kakikuDibibirmu 10-4-2024 10:16 AM
Main bijik kelentit pun boleh merajuk
Quote gigahertz 10-4-2024 10:48 AM

mahal harga rumah ara greens tu. tak main 300k
Quote zamnie 10-4-2024 11:03 AM
Moga selamat ditemui.. di hari yg mulia ni
Quote sapeka 10-4-2024 11:36 AM
Nape ko dik?
Ada masalah dengan family ke?
Quote sharlenetexas 10-4-2024 12:20 PM
Nmpk urban skit.


Quote j3m4h 10-4-2024 01:07 PM
Bior le nak lari umah pongg…nnt dah penat xleh survive dunia luar sure la blk umah..kadang fam jenis toxic pon hado jugeks…kalo lari sebab jejanss ko mmg rugi dek…
Quote B40tastePosh 10-4-2024 03:13 PM
white_musk replied at 10-4-2024 02:02 AM
Mengingatkan akak akan haliza misbun

Cerita Cinderella ..macam OKU watak dia.

hq720.jpg
Quote green~tea 10-4-2024 07:40 PM
B40tastePosh replied at 10-4-2024 03:13 PM
Cerita Cinderella ..macam OKU watak dia.

Haip haliza misbun lg cantik dari budak nih!!!

Budak ni version jongos upper lips area luas
Quote otai_g 10-4-2024 09:22 PM
Budak ka ni. Da mcm mak budak pun ada
Quote Momohizan 10-4-2024 09:34 PM
otai_g replied at 10-4-2024 09:22 PM
Budak ka ni. Da mcm mak budak pun ada

Kan..muka dewasa betul. I wonder apa la mak dia marah sangat anak pakai phone.
Quote gideoncross 10-4-2024 10:23 PM
Momohizan replied at 10-4-2024 09:34 PM
Kan..muka dewasa betul. I wonder apa la mak dia marah sangat anak pakai phone.

Mungkin trlalu main hp smpai x sedar akn keadaan skeliling. Hri tu iol ada mkn kat restoran & iol ada cringe kjp psl trtngok apak budak ni marah anaknya yg tngok hp msa mkn lol
Quote gideoncross 10-4-2024 10:24 PM
mojarean_X replied at 10-4-2024 01:03 AM
Cantik bdk ni. Mesti terasa hati ngan family ni

Budak2 zmn dlu klau d marah oleh parents, mnangis snyap2 dlm bilik, x brani nak tunjuk

Lihat semua komen(80)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 05:40 AM GMT+8 , Processed in 0.383677 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top