CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Dia Senyum, Aku Senyum Lah Balik Kan” – Shuhada Kongsi Kisah ‘Pilot’ Berstatus Suami Cuba Nak ‘Berkenalan’?

24-5-2024 10:07 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 27405| Komen: 236

Description: Melalui satu akaun seorang individu di Instagram, dia ada memuat naik video keratan live TikTok bekas isteri pelakon, Hafidz Roshdi iaitu Shuhada yang berkongsi sebuah kisah tentang dirinya.

Melalui satu akaun seorang individu di Instagram, dia ada memuat naik video keratan live TikTok bekas isteri pelakon, Hafidz Roshdi iaitu Shuhada yang berkongsi sebuah kisah tentang dirinya.

Dalam keratan video tersebut, Shuhada berkata sewaktu berada di lapangan terbang sementara menunggu flight untuk ke destinasi yang dituju, dirinya telah ‘diperhatikan’ oleh sekumpulan juruterbang.

Kerana merasakan dirinya ‘diperhatikan’, Shuhada atau mesra dipanggil sebagai Shu memandang mereka dan salah seorang juruterbang itu senyum kepadanya.

"Dia senyum, bila orang dah senyum, aku senyum lah balik kan."

Bercerita lanjut, 15 minit kemudian, dia mendapat notifikasi bahawa seorang individu telah mengikutinya di platform TikTok dan individu itu adalah salah seorang daripada sekumpulan juruterbang itu.

Sewaktu mahu mengikuti akaun juruterbang itu semula, Shu mendapati lelaki tersebut merupakan suami orang dan tidak jadi untuk ‘berkenalan’.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tiggybiru 24-5-2024 10:10 PM
Ok dalam gambar tu nampak mcm cantik juga
Omg adakah benar seperti yang dikata..ada duit, confidence,happy auto terserlah cantik
Quote noor2 24-5-2024 10:17 PM
Haha..abis la thread ni cecah seratus pages dgn kecaman sat lagi...tak serik si shu ni bg kenyataan ttg lelaki
Quote sukacactus 24-5-2024 10:24 PM
Iyo la tu
Quote Baladna804 24-5-2024 10:26 PM
Jangan delulu sgt
Quote bellaamsar 24-5-2024 10:26 PM
Hurmmmmm receipt ada x
Quote MeowPARSI 24-5-2024 10:27 PM
Mcm terdesak je
Quote jihyomelly 24-5-2024 10:28 PM
ya Allah kluar pulak thread baru..tak abih2 lagi slagi tak dpt bf..tak dpt laki baru ka
Quote kuzaime 24-5-2024 10:29 PM
Aku ambik pendekatan 'baca boleh percaya jangan'
Quote miss_strangers 24-5-2024 10:31 PM
bellaamsar replied at 24-5-2024 10:26 PM
Hurmmmmm receipt ada x

Ada Kat benang dia yg beratus page tu. Forumer peah tepek video shohada mengaku Ada pilot crush Kat dia
Quote pocongkiutss 24-5-2024 10:34 PM
MESTI SCAMMER TU..KAN SCAMMER SUKA ACAH2 PILOT

TOLONGLAH SHURINGAI..CERMIN MUKA TU..TOLONG LAAA
Quote kikiharris 24-5-2024 10:35 PM
What's the point tho ada mod dlm page.
Dia ni siapa, artis ke. Lepas dia, dia je nak mencapub dlm board ni. Yg bukak thread bodoh ni pun bukan kisah pun, janji dpt incentive.
Low quality thread week in, week out. Bosan gila dah page gossip cari forum ni.
Quote bellaamsar 24-5-2024 10:37 PM
miss_strangers replied at 24-5-2024 10:31 PM
Ada Kat benang dia yg beratus page tu. Forumer peah tepek video shohada mengaku Ada pilot crush Ka ...

Stop being delulu la ngai. Asyik perasan dia terpaling cantik, terpaling kurus, terpaling hot stuff..euwwwww
Quote L.U.S.M 24-5-2024 10:39 PM
Laaa psl senyum pun ada posting..eh korang ni kesah sgt hidup Minah loser ni dh kenapa...aku klu xsuka..menyampah..xminat nk komen byk2..ni pun tepek 1 Komen je..sbb pelik dgn acik porumer..korang xsuka hanis haizi..tp berkuntum non stop smpi bervolume2 benang psl dia..now turn Minah sewel shu ni ke..smh
Quote Hoola 24-5-2024 10:39 PM
face palmmmmmm
god plisssss
Quote bedahmenjuyah 24-5-2024 10:45 PM
Haiyoh sounds so birah. Pamjang dan detail karangan psl senyum je pon tah hapa2.
Quote babynina30 24-5-2024 10:47 PM
Hahahahaha  awal i maiii
Quote kaedahnya 24-5-2024 11:04 PM
gambar baju merah tu nampak ok cantik dah muka. harap hal peribadi dia & bekas suami serta pihak berkepentingan setel dengan baik la yeh.
Quote sharlenetexas 24-5-2024 11:19 PM
Is it real? Atau imaginasi?

Quote mongoose_kidz 24-5-2024 11:21 PM
Edited by mongoose_kidz at 24-5-2024 11:23 PM

Mudah dibaca... Bahaya ni.asal senyum je syok kat ko ye..lelaki di luar sana awas ye.jgn senyum kat minah perasan ni

Lihat semua komen(236)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:09 PM GMT+8 , Processed in 0.180466 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top