CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Meerqeen taknak jadikan isu diboikot ganggu kerja, dedah selalu beri sumbangan ke Palestin

25-5-2024 12:43 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 23946| Komen: 37

Description: Sebelum ini, tular di media sosial peminat aktor terkenal, Meerqeen meluahkan rasa kecewa kerana dipercayai masih mempromosikan barangan jenama pro-Israel walaupun sudah mengetahui isu yang berlaku di ...

Sebelum ini, tular di media sosial peminat aktor terkenal, Meerqeen meluahkan rasa kecewa kerana dipercayai masih mempromosikan barangan jenama pro-Israel walaupun sudah mengetahui isu yang berlaku di Palestin.

Menurut laporan mStar, Meerqeen menjelaskan dia sentiasa cakna dengan situasi yang berlaku di sana dan sejak 2022 lagi dia sudah bersuara di media sosial tentang isu ini.

Katanya, netizen mungkin tak tahu apa yang dia buat selama ini kerana dia tidak mahu menunjuk-nunjuk perkara itu kepada publik

"Kontrak masih dalam perbincangan dengan pihak pengurusan kerana ada beberapa kontrak yang saya masih lihat lagi."

"Saya fokus kerja dan tak mahu ada perkara lain mengacau prestasi saya."

Meerqeen turut menyatakan buat masa sekarang ini dia masih teruskan kerja seperti biasa dan cukup dia je yang tahu apa telah dia sumbangkan buat rakyat Palestin.


"Kerana bila ada duit lebih saya juga akan asingkan untuk Palestin. Saya tak mahu cakap mengenai perkara itu kerana ia antara saya dan keluarga."

Terdahulu, nama Meerqeen telah tersenarai dalam gerakan Blockout2024 kerana didakwa masih mempromosikan jenama pro-Israel.

Bagus Meerqeen ni masih cakna dengan perkembangan yang berlaku di sana. Buat kita ni marilah berdoa buat suadara di sana supaya bebas dari Israel.


Kredit: mStar/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sazreena 25-5-2024 02:18 AM
Dan dan bitau sumbangan...nak cover drpd kena kensel ler tew..
Quote ezacbee 25-5-2024 05:06 AM
Semua takottt kena boikot.

Quote pakwetizzaqyah 25-5-2024 01:10 PM
palestin palestin gak.. cukai dan zakat jangan lupa bayau
Quote Manusiabesa 25-5-2024 01:18 PM
Ehh jemu lah aku nengok muka budak ni. Muka mcm budak jaga kerbau ujung kampung. Sgt2 x elok ek bebudak remaja skrg nk jd hero pilem. Muka mcm xcukup zat besi. Aku dgn muka hodoh2 ni aku meloya. Nk muntah. Done selek
Quote alahai 25-5-2024 04:39 PM
Yg belakang dia tu sapa?? (Gmbr atas sekali)Rupa mcm Amran fan ja..
Quote sallysains 25-5-2024 10:38 PM
tau takut haha
Quote Myhappyending 26-5-2024 12:00 AM
Blagak betul muka dia ni
Quote naina 26-5-2024 12:11 AM
Myhappyending: Blagak betul muka dia ni

Muka dan bercakap aura perasan hensem dan perasan popular kuat.
Dari dulu lagi cancel mamat ni
Quote Moyangkucing 26-5-2024 12:34 AM
Iols pun tak berkenan dia ni. Vibe jahat.
Quote fcl29 26-5-2024 01:07 AM
naina replied at 26-5-2024 12:11 AM
Muka dan bercakap aura perasan hensem dan perasan popular kuat.
Dari dulu lagi cancel mamat ni

masa dlm hero remaja lg dah perasan kepoyoan dia neyh
Quote naina 26-5-2024 09:30 AM
Moyangkucing replied at 26-5-2024 12:34 AM
Iols pun tak berkenan dia ni. Vibe jahat.

Hahaha jahat terus chuolss bagi
Dia ni masa jawab iv pasal gosiip apatah Ritu
Ya ampunnn poyonya menjawab. Acah2 ko terpaling macho ke nyahhh. Tolonglaaaaaa. Kadang2 apa yang dihati tu terserlah melalui perbuatan. Dia nila bahasa tubuh dan gaya percakapan tu terasa ohhh akulah paling hensem dan termacho abad ini.
Quote heythere123 26-5-2024 11:39 AM
haha plis la, ya ya je selalu bagi sumbangan. Time kecoh ambik gambar dengan gal gadot, kemain sombong jawapan
Quote heythere123 26-5-2024 11:40 AM
naina replied at 26-5-2024 12:11 AM
Muka dan bercakap aura perasan hensem dan perasan popular kuat.
Dari dulu lagi cancel mamat ni

memang pun kaka, bajet poyo heols ni. Zaman tak femes pon, ada porumer spill heols kalau keluar mesti perasan semua orang pandang heols
Quote ekselen 26-5-2024 12:15 PM
nasib haku x penah menat hekau
Quote minahtaugeh 26-5-2024 12:27 PM
naina replied at 26-5-2024 12:11 AM
Muka dan bercakap aura perasan hensem dan perasan popular kuat.
Dari dulu lagi cancel mamat ni

Ade pn yg sependapat.. lps tu dia ckp mcm x reti tutup mulut.. macam katup gigi je..
Quote aina_shaira 26-5-2024 01:26 PM
Harap dik merqeen kena belajar PR dari AA khalwat cara me jawab
Quote Moyangkucing 26-5-2024 07:11 PM
naina replied at 26-5-2024 09:30 AM
Hahaha jahat terus chuolss bagi
Dia ni masa jawab iv pasal gosiip apatah Ritu
Ya ampunnn poyonya m ...

Hehehe... Itu jer perkataan yg terlintas di hati, to summ up poyo, berlagak, perasan bagus, perasan ensem, gaya sombong mamat ni...
Quote chachani 26-5-2024 07:16 PM
Knpa lah aku x pernah suke tgk muka dia nih.. perasan hensem.padahal muka awam gile.. uuewwww!!!
Quote anilanil 26-5-2024 08:52 PM
Selain drpd ada PR team yg baik dik merkin da kena start jaga pemakanan & exercise yachh. Nampak cam bapak2 sgt ko dik. Tahun lepas nampak gak cam oppa, tahun ni makin nampak hyung pulak. Muda lagi baru 23 tapi dah nampak 33. Ni kalo tak jaga next year bole jadi ajushi.

Lihat semua komen(37)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.356529 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top