CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tak Sambut Hari Lahir Isteri, Media Sosial ‘Lesap’, Status Rumah Tangga Hafiz Suip Jadi Tanda Tanya

26-5-2024 05:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 25320| Komen: 151

Description: Penyanyi versatil, Hafiz Suip dilaporkan ‘menghilang’ sekali lagi daripada industri seni hiburan tanah air.


Penyanyi versatil, Hafiz Suip dilaporkan ‘menghilang’ sekali lagi daripada industri seni hiburan tanah air.

Ini berikutan penyanyi lagu popular Awan Nano itu dilihat menyahaktif akaun media sosial miliknya.

Sebelum ini, Hafiz mengemas kini akaun IG Stories dengan memuat naik perkara mengenai keadaan tubuh badannya.

"Ye saya sakit, sakit hati tengok korang kata saya sakit. Perut on the way."

Malah, muncul dakwaan yang mengatakan rumah tangga penyanyi itu kini sedang bergolak.

Ini berikutan ketiadaan Hafiz ketika sambutan hari lahir isterinya baru-baru ini.

Terdahulu, nama Hafiz Suip menjadi sorotan warga maya gara-gara tampil dengan imej rambut berwarna hijau selain keadaan fizikalnya yang susut mendadak.

Hafiz Suip mendirikan rumah tangga bersama Nureffy pada 14 Mei 2016 dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan dua orang cahaya mata.



Sumber : Beautifulnara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shahirakay 26-5-2024 05:58 PM
awal sangat mak masuk ni nyah
Quote lolipopmanish 26-5-2024 06:04 PM
Kemana pulak hilang nyee
Quote songket_merah 26-5-2024 06:23 PM
bini dia cantik, model ke
Quote miss_strangers 26-5-2024 06:34 PM
Lama dah Aku perasan ig Bini hapis pon xde letak dah gambar apiss...
Quote Sazreena 26-5-2024 06:36 PM
Bini anak orka..apis dah lama x de job..ke ada bisnes gak?
Quote exclusive_vvip 26-5-2024 06:55 PM
Sazreena replied at 26-5-2024 06:36 PM
Bini anak orka..apis dah lama x de job..ke ada bisnes gak?

tringat plak Bagio Damasutra dulu..time tgh femes kawen anak Dato’..cerai jugak akhirnya
Quote weezerfan 26-5-2024 07:02 PM
Mendadih ke budak ni?
Quote Mimo.mimo 26-5-2024 07:15 PM
Semoga yang baik2 aja. Kalau udah takde jodoh, coparenting sajalaj
Quote edoraixora 26-5-2024 08:00 PM
Mendadih ke? Dari dulu dah rase ada yg tak kena dgn dia ni
Tapi masa tu ramai ckp dia join tabligh
Quote selipar_hijau 26-5-2024 08:16 PM
Hilang ada pasai la tuu
Quote Lampuled 26-5-2024 08:19 PM
Mungkin nk jaga privacy dan exclusivity agaknya.
Quote jihah_kudat 26-5-2024 08:45 PM
dah lama sebenarnye bini dia tak post gambar apiz..kalo ada pun sekali dua je..since apiz join tabligh pun nampak life wife dia biasa2 je tak de la hardcore nak berubah jugak..aku suka tengok muka wife dia sebab sejenis muka manis..and takde la urban sangat
Quote Fly_over 26-5-2024 08:58 PM
ada sambut  bday kt secret recipes. ada dah cashier secret recipes bgtau. tp tak upload kt mana2 letew
Quote imanjannah 26-5-2024 11:12 PM
Hafiz hafiz.. emmm..
Quote supernaturalee 26-5-2024 11:13 PM
Bakat suara die Mahal
Sayangnya tak manage kerjaya dgn Baik
He seems lost

Last live performance die yg iols tgk 2 thn lps kot di aim duet dgn Ernie

Moga yg baik2 je la dgn uol Hafiz
Quote kmbg 26-5-2024 11:18 PM
Meols tergelak semalam ada orang komen ha baru nampak Hafiz dengan bini baru yg netizen pangil olaf tu..astaga tu Hafiz lain..hahahahahaha..ex laki shuringai, bingai betul netizen
Quote kmbg 26-5-2024 11:18 PM
Meols tergelak semalam ada orang komen ha baru nampak Hafiz dengan bini baru yg netizen pangil olaf tu..astaga tu Hafiz lain..hahahahahaha..ex laki shuringai, bingai betul netizen
Quote nia_salina 27-5-2024 12:10 AM
hafizzzz y la u gini. suara u mahal tau. syg sgt sgt. i byk baca kt TT yg dia amik brg. sebagai someone yg dulu byk begaul dgn org mik benda2 ni i mmg syak lama dh. why hafiz whyy i suka smua lagu u kot. dulu ada forumer jugak gak kan yg spill wife suka pakai spek sbb kena debik. wife u cantik sweet kot. alah syg nya. i baru je layan AJL dia yg dia nyanyi kt wife dia tu.
Quote HappyGumbira 27-5-2024 12:39 AM
nia_salina replied at 27-5-2024 12:10 AM
hafizzzz y la u gini. suara u mahal tau. syg sgt sgt. i byk baca kt TT yg dia amik brg. sebagai some ...

Iols pun suspish yg sama...sbb muka dia ,reaksi , mata, cara bcakap sama mcm org2 yg iols dealing hari2 skrg

Lihat semua komen(151)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 08:45 PM GMT+8 , Processed in 0.061603 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top