CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kes pengiring cederakan OKU selesai cara baik - Polis

30-5-2024 05:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 22205| Komen: 142

Description: KUALA LUMPUR: Kes seorang pengiring orang kenamaan yang dilaporkan mencederakan seorang orang kelaian upaya (OKU) sudah diselesaikan.


KUALA LUMPUR: Kes seorang pengiring orang kenamaan yang dilaporkan mencederakan seorang orang kelaian upaya (OKU) sudah diselesaikan.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Rusdi Mohd Isa, berkata kejadian itu disebabkan salah faham permintaan mengalihkan kenderaan.

"Kes ini disiasat mengikut Seksyen 313 Kanun Keseksaan dan pada jam 9.59 malam pengadu membuat laporan polis kedua menyatakan telah menyelesaikan perkara yang berlaku secara baik dan tidak mahu memanjangkan kes.

"Orang ramai dinasihatkan agar tidak membuat sebarang spekulasi berhubung perkara ini," katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Rusdi berkata, sebarang pertanyaan dan maklumat boleh berhubung dengan Hotline Polis KL di talian 03-21159999 atau mana-mana balai polis berhampiran.

Sumber : Berita Harian

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 30-5-2024 08:02 AM
takut nak komen tp nak gak tau. apa jd sbnrnye?
Quote Thunderclouds 30-5-2024 08:20 AM
Kohhh
Kohhh
Kohhhhh
Haakkkkkkkkttuihhhhhh!
Ehemm.. Ehemm
Quote blue_blur 30-5-2024 08:30 AM
jadi sekarang ni, boleh tumbuk orang, lepas tu mintak maap tutup kes lah ye? cuba kalau driver b40 buat macam tu, masuk court juga kan?

yinni kv, bukan jajahan dia... belum jumpa ruas, bole la dia melangit...
Quote s@s@ 30-5-2024 08:58 AM
setel tepi, pastu bgtau org ramai jgn buat spekulasi....
x siasat ke kena ugut ke, apa ke?
Quote redz85 30-5-2024 08:58 AM
Edited by redz85 at 30-5-2024 07:57 PM

aku doa pengiring tu kemalangan tersepit treler.. harap jadi oku juga..
Quote krustykrab 30-5-2024 09:03 AM
blue_blur replied at 30-5-2024 08:30 AM
jadi sekarang ni, boleh tumbuk orang, lepas tu mintak maap tutup kes lah ye? cuba kalau driver b40 b ...

Dpt sejuta aku pun nakkkkk
Quote Gunama 30-5-2024 09:39 AM
semoga yg menumbuk tu kena tumbuk sampai pekak…aaminn
Quote shernazz 30-5-2024 09:43 AM
redz85 replied at 30-5-2024 08:58 AM
aku doa pengiring & vip tu kemalangan tersepit treler.. harap jadi oku juga..

Amin yra..
Quote KamikuP 30-5-2024 10:25 AM
redz85: aku doa pengiring & vip tu kemalangan tersepit treler.. harap jadi oku juga..


Meolss tolong aminkan.. AAMINN..

Quote CikKaswi 30-5-2024 10:27 AM
redz85 replied at 30-5-2024 08:58 AM
aku doa pengiring & vip tu kemalangan tersepit treler.. harap jadi oku juga..

Harap begitu gak
Quote venom1 30-5-2024 10:28 AM
moga yang baik2 bagi 2-2 pihak
Quote BENTARA 30-5-2024 10:31 AM
redz85 replied at 30-5-2024 08:58 AM
aku doa pengiring & vip tu kemalangan tersepit treler.. harap jadi oku juga..

aamiiinnnn
Quote anony-mous 30-5-2024 10:33 AM
redz85 replied at 30-5-2024 08:58 AM
aku doa pengiring & vip tu kemalangan tersepit treler.. harap jadi oku juga..


Aku baru terlintas doa semoga pelaku, vip berkenaan n org2 yg tutup kes ni DPT STROKE & TERLANTAR BERBULAN2 sblm mati sbb aniaya org OKU
Quote lightheaded67 30-5-2024 10:41 AM
jgn lah perangai rempit.
Quote izwan_izi 30-5-2024 10:52 AM
Edited by izwan_izi at 30-5-2024 10:57 AM

Kat dlm Malaysia walaupun berlainan jajahan boleh la buat mcm2...kabel byk...

Ms diaorg bercuti kt Bangkok tu...yg kebetulan ada kes tembakan rambang di shopping mall tu...mencicit lari semua selamatkan diri smpai ke basement hotel...guard pulak konon2 nk secure "high value package"....terus amik flight balik..
Quote pokokmeranti 30-5-2024 11:22 AM
izwan_izi replied at 30-5-2024 10:52 AM
Kat dlm Malaysia walaupun berlainan jajahan boleh la buat mcm2...kabel byk...

Ms diaorg bercuti kt  ...

berdasarkan kenyataan ini, dapatlah I agak siapa vvip nya...
Quote duri_durians 30-5-2024 11:28 AM
Kebawah Duli Yang Maha Mulia juga bermaksud "Di bawah debu Yang Mahakuasa" merujuk kepada bagaimana kuasa Raja adalah debu berbanding dengan kuasa Allah dan pemerintah selalu tunduk kepada Tuhan.


Allah Maha Besar.
Quote izwan_izi 30-5-2024 12:27 PM
pokokmeranti replied at 30-5-2024 11:22 AM
berdasarkan kenyataan ini, dapatlah I agak siapa vvip nya...

Jgn main2 dgn org siam...sedangkan budak motor dari Malaysia siap kene tembak sb rem motor kt Thailand sana...

Andaikata rombongan tu buat perangai jajahan dan salah sorg bodyguard ketuk kepada driver tuk2 yg parking depan hotel kt Bangkok..

Silap2 mau jd isu diplomatik dgn Thailand..
Quote Skuau 30-5-2024 12:58 PM
Edited by Skuau at 30-5-2024 01:00 PM

Syukur.....semangat PERPADUAN camni la patut ada dan disemat dlm jiwa setiap ank2 Malaysia.

Lihat semua komen(142)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:46 PM GMT+8 , Processed in 0.213655 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top