CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ibu Aliff Aziz Akhirnya Muncul Kembali, Luah Rasa Syukur Selepas Anaknya Bercerai Undang Perhatian - "Hati yang tenang itu sangat mahal harganya" ...

14-6-2024 09:44 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10377| Komen: 76

Description: Ibu kepada penyanyi, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza akhirnya muncul di media sosial selepas lama mendiamkan diri.


Ibu kepada penyanyi, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza akhirnya muncul di media sosial selepas lama mendiamkan diri.

Menurut laporan mStar, Hafiza juga meluahkan rasa syukur kepada Allah kerana dirinya dan keluarga diberikan ketenangan menerusi Instagram miliknya.

Bukan tu jer, ibu Aliff itu juga mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang memberi sokongan sepanjang kes penceraian Aliff dengan Bella Astillah.


"Alhamdulillahirobbilalamin di hari Khamis yang penuh barakah ini kami mengucap syukur Allah permudahkan semua urusan dan memberi ketenangan pada kami sekeluarga."

"Yang baik itu semuanya dari Allah dan sebaliknya adalah khilaf dari kami yg daif dan tidak sempurna."

"Pada anda yang sentiasa mendoakan kami masya-Allah hanya Allah yang dapat membalas jasa baik anda sekalian dan yang sebaliknya tabarakallah juga kami ucapkan."

Hafiza juga sempat berkata mengenai jatuh bangun dalam sesebuah kehidupan.

"Hati yang tenang itu sangat mahal harganya dan hanya Allah yang dapat memberikan kita ketenangan."

"Sebagai insan wajib belajar dari segala kehilafan dan mohon Allah kekalkan semoga kita terus istiqamah untuk menjadi insan yang lebih baik."

"Ajal maut rezeki kebahagian dan semuanya Allah yang tentukan. Kita terus berusaha selebihnya kita bertawakal pada-Nya. Salam buat semua anda insan-insan hebat semoga sentiasa dalam rahmah dan barakah Allah."

Kredit: mStar | Instagram Ibu Aliff Aziz | OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 14-6-2024 09:46 AM
Alhamdulillah... tenang sangat, release semua masalah kan acik kann...
Quote sunshinelady 14-6-2024 10:30 AM
tenang la tu. anak dia tak perlu tunaikan tanggungjawab kat kanak-kanak cucu dia. gila betul.
Quote nolya 14-6-2024 10:45 AM
Alhamdulillah, taqdir telah menentukan semua dan menoktahkan segala keresahan dn kekacauan. Semua telah selesai, kembali tenang, tidak saja di pihak AA tetapi juga kpd Bella. Dugaan dn ujian sudah diangkat namun hidup harus diteruskan. Jgnlah satu pihak merasa lapang drp beban perkara, Allah juga melapangkan hal sama kpd pihak sebelah sana. Ibarat menang jadi abu, kalah jadi arang. Orang ramai pun dah tau segala cerita, luar dn dlm kain, lepas ni jgn ada lagilah cite2 buruk, ungkit-mengungkit dn mengumpat, fitnah keji.
Last but not least, AA tetap ada kewajipan yg wajib dilaksanakan iaitu memberi nafkah untuk dua orang anaknya dn bukan boleh cuci tangan.  Emak Alif perlu faham perkara ini.
Quote elnor_81 14-6-2024 10:51 AM
Ayah yg baik..walaupun bini kata xnk nafkah..dia tetap akan hulur ke anak2. Nenek yg baik akan igtkan ayh akan tanggungjawab tu. Ni....hhmmm...hanat
Quote IvyGorgon 14-6-2024 11:04 AM
Yang tenang tu bella makcik, makcik tunggu kepala makcik haywire dek menantu baru yachhhhh, all the best acik boyan!
Quote aciksenah 14-6-2024 11:10 AM
Allahu..mak cik ni saja nak mengeruhkan keadaan lagi ke? Diam lebih baik. Biarla kes ni berlalu dengan aman.
Quote divalaura 14-6-2024 11:26 AM
wutohhhh lah makcik terpaling bekap anak ni
Quote telracs 14-6-2024 12:01 PM
Bukalah ruang komen kat ig tu, mak cik.

Saya nak komen banyak ni...
Nak tengok mak cik tenang ke tidak lepas baca komen saya...

Pengecut la mak cik ni...
Quote mongoose_kidz 14-6-2024 12:11 PM
Allah x tggal....nnt nasihat skit anak mkcik tu walaupun bella x tuntut nafkah ank tp tetapla aliff kena bg...
Baru seiring perbuatan dgn kata2..betul x makcik
Quote sharlenetexas 14-6-2024 12:14 PM
Maknya tenang ke bila anak memburu bersiri celahbedah?


Quote Peachlilac 14-6-2024 12:16 PM
acik elok la copy pastu send kat whatsapp anak acik.sekali dgn dalil dosa dgn hukuman berzina. sembang agama kuat sangat acik ni sampai lupa nak cek anak sendiri
Quote imanjannah 14-6-2024 12:21 PM
tak payah nak quote2 tenang2 mokcik oi.. mod.. nyampahhh
Quote Hypothetically 14-6-2024 12:49 PM
Tunggu nanti all hell break break loose bicara khalwat nanti tenang ya makcik.
Quote princessmiang 14-6-2024 12:51 PM
Elokla tu maknye enabler
Quote deebiz14 14-6-2024 01:01 PM
Acikk ... acik ptt diam je dulu. Kes khelwat blum abes lagik. Toksah nak tenang sgt.
Lagipun tanggungjawab kat cucu2 maseh kat ur trofi son ya.

Quote sismarkonah 14-6-2024 01:38 PM
makcik datang lagiiiiiii (versi bunyi doraemon alih suara)
Quote madamjaja 14-6-2024 01:45 PM
tenang la mkcik dpt menantu yg malas nak panjg kan kes tak tuntut apa apa utk dia..tp jgn lupa lak mkcik tggjawab anak ko kat anak anak dia tak habis. klu anak jntan ko tak bguna tak mampu menafkahi ko ngn laki ko lah yg kena tggungjawab.jangan beria beratib nama Allah tp bab hukum hakam ko buat buat lupa pulak.dh boleh ambik ank mkcik tu bungkus bwk blk kg boyan sana
Quote marchikobonzo 14-6-2024 04:48 PM
Masa putik kantoi terus hilang ig makcik, ni timbul pulak..haihhh
Quote Aribaariba 14-6-2024 08:33 PM
Ku seru nama mu sarah yasminnn...klu kau muncul, mencicit lari acik muka x malu ni masuk gua

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 02:09 PM GMT+8 , Processed in 0.182799 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top