CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“I Love Him Tapi Kini Cuma Dari Jauh..” – Amelia Henderson & Aedy Ashraf Dah Putus Cinta?

14-6-2024 10:16 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9666| Komen: 33

Description: Sebelum ini, kebahagiaan yang sering dipaparkan oleh pasangan selebriti Amelia Henderson dan Aedy Ashraf sering menjadi perhatian serta membuat peminat ‘berbunga-bunga’ melihat kemanisan mereka berd ...


Sebelum ini, kebahagiaan yang sering dipaparkan oleh pasangan selebriti Amelia Henderson dan Aedy Ashraf sering menjadi perhatian serta membuat peminat ‘berbunga-bunga’ melihat kemanisan mereka berdua.

Terbaru, melalui satu video di TikTok, Amelia mendedahkan dirinya dan Aedy kini sudah pun membuat haluan masing-masing.

Kata Amelia, hubungan itu berakhir dengan baik dan mereka juga saling hormat antara satu sama lain untuk tidak perbesarkan perkara itu.

"Kami ok. I love him so much which you guys already know cuma kini dari jauh. Dia pun akan rasa benda yang sama dengan saya."


Dalam pada itu, aktres terbabit berkata kini dia dan Aedy lebih fokus pada kerjaya masing-masing dan tetap akan memberi sokongan biarpun sudah tidak bersama.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa sedih apabila pasangan yang paling diminati ramai itu sudah tidak bercinta lagi.



SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sukanyanyi 14-6-2024 10:18 AM
Brapa banyak kali daaa nak putus sambung putus sambung.. marketing punya pasal
Quote sukanyanyi 14-6-2024 10:19 AM
Edited by sukanyanyi at 14-6-2024 10:41 AM

*double posting*
Quote Kurex 14-6-2024 10:24 AM
sukanyanyi replied at 14-6-2024 10:19 AM
Brapa banyak kali daaa nak putus sambung putus sambung.. marketing punya pasal

berapa kali uols nak ulang benda sama..
Quote bottompro 14-6-2024 10:27 AM
Pegang2 peluk2. Last2 putus. Euww.
Quote sukanyanyi 14-6-2024 10:38 AM
Kurex replied at 14-6-2024 10:24 AM
berapa kali uols nak ulang benda sama..

ya ampun, sorry tak perasan derrr.. line punya pasal tertekan banyak kali
Quote Kancilkering 14-6-2024 10:44 AM
auta senonim dengan type K
Quote deebiz14 14-6-2024 10:47 AM
Tak penah pecaye theyols kapeling pun slamer nih. Bau propah kuat.
Quote Kurex 14-6-2024 10:52 AM
dari dulu iols tak percaya 2 ketul ni... btw muka edi serap iras2 macam muka jantan indon yg keje kedai makan area rumah iols..
Quote Perawankota 14-6-2024 12:58 PM
Tak mungkin dorg ni couple betul2…
Quote honey_yayan 14-6-2024 01:04 PM
Apa beza kapel ngan tak kalau hidup macam kapel je
Quote beatgirlX 14-6-2024 01:21 PM
Yg untung tetap la lelaki...
Quote cicicumel 14-6-2024 02:15 PM
Kontrak cinta marketing dh habis kot
Quote I.K.A888990 14-6-2024 02:24 PM
cer tukar pulak kapel
si syafik kapel dgn ame
si aedy kapel dgn mimi
haha tiber
Quote pembacagosip 14-6-2024 02:27 PM
marketing strategy be like
sooo boring
Quote awenda507 14-6-2024 04:11 PM
dari awal pun tak caya diorg ni kapel. takkan la amy ni nk org biashe2 sdgkan dlu pn dia pilih kawen ngn kerabat. takkan makin nk downgrade pulak kann
Quote virgocircus 14-6-2024 05:44 PM
Dan dan la... X puas enjoy cakap jela . Hahaha
Quote jlocute 15-6-2024 01:58 PM
Nampak komen ni di IG media hiburan.. sesuatu terjadi kah?
Quote KakRumiMenari 16-6-2024 12:54 AM
Sebab dah start nak pomot belakon cite dengan mamu.. so bace je la template putus hubungan yg wujud pun sbb pomot drama dgn mawi bulan.. sekian speku
Quote AWEKSAMURAI 16-6-2024 01:08 AM
sukanyanyi replied at 14-6-2024 10:38 AM
ya ampun, sorry tak perasan derrr.. line punya pasal tertekan banyak kali

Lately ni line internet teruk betul ..aku sampai give up sakit hati

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.307212 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top