CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Hmm Laki Kita Bott*m”- Betul Ke Suami Janna Nick Suka Pakai ‘Dress’?

14-6-2024 07:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4030| Komen: 18

Description: Dunia hiburan tempatan sekali lagi digemparkan dengan pendedahan menarik daripada pelakon dan penyanyi terkenal, Janna Nick. Melalui platform TikTok, Janna berkongsi sesuatu yang unik mengenai suaminy ...


Dunia hiburan tempatan sekali lagi digemparkan dengan pendedahan menarik daripada pelakon dan penyanyi terkenal, Janna Nick. Melalui platform TikTok, Janna berkongsi sesuatu yang unik mengenai suaminya, Dini Schatzmann, yang telah menarik perhatian ramai.

Dalam satu komen di laman TikToknya, seorang peminat berkongsi bahawa suaminya gemar mencuba pakaian baru yang dibeli olehnya, termasuk dress dan seluar dalam. Janna dengan tenang membalas bahawa suaminya, Dini, juga mempunyai perangai yang sama.

“Laki dia sama mcm laki aku..kalau aku beli bju ke dress ke spender ke semua dia nk try”- tulis peminat

“Ya Sama”- Balas Janna


Ramai peminat yang terhibur dengan kenyataan Janna dan menganggap ia sebagai satu bentuk kelucuan dalam hubungan suami isteri. Ada juga yang memuji keterbukaan Janna dalam berkongsi perkara yang lebih peribadi tentang kehidupannya.

Pasangan pelakon ini baru sahaja meraikan ulang tahun pertama perkahwinan mereka dan berkongsi video detik-detik manis sebelum acara itu berlangsung di laman TikTok.

“Hmm Laki Kita Bottom”- tulis Janna di ruangan komen



Tahun lalu, pada majlis pernikahan tertutup yang diadakan di sebuah resort mewah di Langkawi, Janna menerima mas kahwin sebanyak RM2,703 sebagai simbolik tarikh perkenalan mereka 27 Mac 2019.

Sumber : Murai.my


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 14-6-2024 08:10 PM
adoi kaka janna oiii siapa top siapa bottom ka..hangpa nak 3some 4some gangbang ka apa lantak kome lerrr...tapi takyah lah komen gitu tahu je hang jenis open seopen2..sweet2 muwit kat socmed je dahhhh la kaka oiii
Quote rayna_raynes 14-6-2024 08:10 PM
Dini ni baik gila, and very sweet dekat Janna. Dia jaga Janna mcm jaga telur, so soft and tender to her
Quote Kurex 14-6-2024 09:08 PM
makin banyak pulak bwnang dua ketul manusia ni
Quote sukanyanyi 14-6-2024 09:09 PM
Haha malas nak cakap yg tak baik dah pasal jana ni.. Majlis nampak mcm best. Baju pwincess. Laki nampak mcm ken. Ok dah sekian
Quote divalaura 14-6-2024 09:22 PM
ouhhhhh
Quote cm_vungtau 14-6-2024 09:27 PM
So disrespectful la cakap pasal suami camtu
Quote imransulaiman 15-6-2024 01:33 AM
Yang penting Janna berlakon best! Aku suka
Quote marchikobonzo 15-6-2024 09:54 AM
I doa yang baik2 la kat diorang..sb nampak dini tu sayang betul kat JN..JN pun
Quote kookiechip 15-6-2024 10:15 AM
Banyak pulak muncul thread couple ni.
Tapi i suka je janna. Husband pun ok.
Semoga bahagia selalu.
Quote sapeka 15-6-2024 10:17 AM
Dah tu hg dok meratip nak anak?
Bottom kan sarung pedang
Quote kakasotong2 15-6-2024 10:21 AM
Xpernah nampak family belah Dini ni semenjak diorang kawin. Agaknya apa perasaan family Dini baca statement Jana pasal Dini ni?
Quote xtinkerbellx 15-6-2024 11:15 AM
Sukati lah janji bahagia
Quote EncikRhoma 15-6-2024 01:22 PM
Sampai ke sudah tak berbaik dengan sis ketuk kan
Quote doubleA 15-6-2024 01:53 PM
Hormat la air muka suami tu walau dini tu baik. Nak melawak pun tak kena gaya suka ko netizen speku bukan2. Lantak la gaya ko camana pun who cares
Quote Ytee 17-6-2024 07:22 PM
hahaha
Quote likilu 17-6-2024 07:52 PM
EncikRhoma replied at 15-6-2024 01:22 PM
Sampai ke sudah tak berbaik dengan sis ketuk kan

Cyst tu top

Eh
Quote Moyangkucing 17-6-2024 07:57 PM
Makin geli tengok Jannah ni. semua benda nak bagitau orang
Quote Mimo.mimo 17-6-2024 08:30 PM
kakasotong2 replied at 15-6-2024 10:21 AM
Xpernah nampak family belah Dini ni semenjak diorang kawin. Agaknya apa perasaan family Dini baca st ...

Eh betullah kaka. Family dia kat obesea ke eh?

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 12:32 PM GMT+8 , Processed in 0.050576 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top