CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Rosyam Nor Jelas Dia Tidak Pernah Simpan Perasaan Terhadap Nasha Aziz - "Bini Aku Lagi Lawa Dari Nasha Aziz"

14-6-2024 08:05 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8839| Komen: 89

Description: "Aku jatuh cinta dengan dia, dalam filem kena jatuh cinta. Luar filem, aku kawan dengan dia. Bini aku lawa, kau tak kenal bini aku. Bini aku lagi lawa dari Nasha Aziz."


"Aku jatuh cinta dengan dia, dalam filem kena jatuh cinta. Luar filem, aku kawan dengan dia. Bini aku lawa, kau tak kenal bini aku. Bini aku lagi lawa dari Nasha Aziz."

Itulah ujar pelakon Datuk Rosyam Nor yang menjelaskan, dia tidak pernah menyimpan perasaan terhadap pelakon Nasha Aziz, apatah lagi dia sentiasa sedar statusnya sebagai suami orang serta mengatakan isterinya lebih cantik dari Nasha.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji isteri kepada pelakon itu sememangnya memiliki rupa paras yang cantik.


Dalam pada itu, ramai yang mengagumi Rosyam yang sayang akan isterinya itu, malah mengatakan sejak dulu lagi pelakon itu tidak pernah terpalit dengan gosip.

Selain itu, Rosyam turut berkongsikan pengalamannya bekerjasama dengan Nasha dimana pelakon itu banyak membantunya dari segi pakaian untuk menjayakan filem 'Laila Isabela'.

Menerusi temu bual bersama penyampai radio DJ Nazz, Rosyam berkata, Nasha meminta bantuan untuk mengajarnya dalam lakonan.


"Masa kami buat filem itu, kami tak ada wardrobe specific yang dijaga. Nasha kata, "tak apa, awak ajar saya berlakon, pakaian awak saya siapkan'.

"Dia kan model, dia tahu pasal fesyen. Aku bodoh, anak setinggan mana tahu pasal fesyen. Selepas itu dia suruh aku beli baju dan dia tolong siapkan pakaian untuk setiap babak," katanya.

Sumber : Artis Malaysia/ TikTok

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jihyomelly 14-6-2024 08:16 PM
laila isabella….santek nasha
Quote sharlenetexas 14-6-2024 11:16 PM
Kalau jadi bini sanggup ke hadap sha-dung hari2?


Quote j3m4h 15-6-2024 06:51 AM
Tok danish tetibe melenting ni pehal…setakat one night stand touch & go tu x mustahil pon dunia wayang nih…budak kg kerinci yg badboy dulu..tipu la kalo time tu x de feeling dgn NA…jmp heols kt klia..staff immi gigih nk selfie dgn heols..ank bini duk tepi helok je xde nk sebok enterframe skali..
Quote bulalof 15-6-2024 07:00 AM
sudah la ko rempit tua. perasan nak mampos.
Quote cm_vungtau 15-6-2024 07:38 AM
Lawa Nasha Aziz lagi dari bini kau. Perasan
Quote dua_chzy 15-6-2024 07:45 AM
Setuju. Bini lagik lawa dari Nasha.
Quote September14 15-6-2024 07:46 AM
Poyoo giler kn dia ni… menyampah giler x reti nk jd humble lngsng
Quote dua_chzy 15-6-2024 07:46 AM
Menda apa filem meka dulu ya? Tak ingat aku apa2 filem memorable meka berdua jadik lead.
Quote cm_vungtau 15-6-2024 07:56 AM
Jantan kalau kau tak jatuh cinta pun, perlu ke ko nak bandingkan siapa lagi lawa. Bodoh betul. Tak memasal aku dok teliti muka bini dia. Tak lawa pun bini kau. Entah2 Nasha pun tak hingin dekat kau, cakap macam rempit
Quote cm_vungtau 15-6-2024 08:00 AM
Jeles tul ramai orang dekat Nasha Aziz ye. Entah2 tinpat tu sakit hati sangat dekat NA sampai tempiasnya pergi ke Sol tak habis2 sampai sekarang
Quote Glass_shoes 15-6-2024 08:09 AM
dua_chzy replied at 15-6-2024 07:46 AM
Menda apa filem meka dulu ya? Tak ingat aku apa2 filem memorable meka berdua jadik lead.

Laila isabella
Quote honeybee1802 15-6-2024 08:14 AM
Kak nasha ni before terlebih cucuk cantek sgt kan...
Quote Orix 15-6-2024 08:49 AM
Ending laila isabella nasha end up dgan saiful apek ke rosyam eh ? Lupa dah
Quote Hessa 15-6-2024 09:00 AM
Rosyam ni mcm Hattan..vibe diorg yg org tak suka. org mcm ni, tak semua org boleh 'tackle' diorg.sbb tu org akan nmpk diorg ni mcm bagus je. tp org mcm ni ada org2 yg boleh 'tackle' diorg.kalau kerek2 dgn diorg mmg silap lah.
Quote lucky_peace 15-6-2024 09:19 AM
Pernah berurusan dgn rosyam dan wife dia.. lembut je bertutur, siap ajak kita bersembang lagi hah..
Quote Prickford 15-6-2024 09:38 AM
dua_chzy replied at 14-6-2024 11:46 PM
Menda apa filem meka dulu ya? Tak ingat aku apa2 filem memorable meka berdua jadik lead.

Filem Laila Isabella. Sebelum tu pelakon yg sama Rosyam, Hans & Nasha dlm siri Maya Mira. Lepas Maya Mira meletop, tu yg ada filem Laila Isabella. Lepas filem ni, production Rosyam rajin buat drama2 siri tv3 utk slot Samarinda. Ada satu drama siri tu heolls offer Nasha. Tapi Nasha tolak. Pastu kuar statement heolls merajuk dgn Nasha sbb tak nak berlakon drama production heolls.

Quote Prickford 15-6-2024 09:39 AM
Orix replied at 15-6-2024 12:49 AM
Ending laila isabella nasha end up dgan saiful apek ke rosyam eh ? Lupa dah

Dengan Rosyam la. Apek dgn Syanie, siap wek2 muntah dlm baldi, kawin lari kat Siam
Quote shernazz 15-6-2024 09:41 AM
honeybee1802 replied at 15-6-2024 08:14 AM
Kak nasha ni before terlebih cucuk cantek sgt kan...

Iols suka nasha masa dalam filem bara dengan awie
Memang cantik gila dalam tu...
Quote Orix 15-6-2024 09:43 AM
Jauh bertiang lawa lagi nasha aziz

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.606620 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top