CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Impian Siti Nurhaliza Miliki Range Rover Akhirnya Tercapai

14-6-2024 11:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12597| Komen: 113

Description: Impian penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza akhirnya menjadi kenyataan untuk memiliki kereta idaman iaitu kereta jenis Range Rover.

Impian penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza akhirnya menjadi kenyataan untuk memiliki kereta idaman iaitu kereta jenis Range Rover.

Menerusi satu perkongsian di Instagram Siti meluahkan rasa syukur kerja kerasnya membuahkan hasil apabila berjaya memiliki kereta mewah berkenaan serta mengatakan ianya juga rezeki anak-anaknya.


Dalam entri tersebut, Siti turut memuat naik video menaiki kereta tersebut bersama anak lelakinya Muhammad Afwa.


Perkongsian Siti itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengucapkan tahniah di atas pencapaian penyanyi itu serta teruja melihat Siti pertama kali memandu kereta.

Sumber : Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 14-6-2024 11:36 PM
teringat time sheols amik lesen memandu zaman anak dara dulu tapi masa tu gambar naik motor la tak silap tutup satu pusat memandu tu untuk bagi dia sorang amik lesen kang kena serbu tak pepasal dengan karatz.

tapi ni macam fes time la nampak sheols drive kereta. Yang kat VC Seindah Biasa tu tak kira yach sebab orang tolak je dari belakang
Quote miss_perfect 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?
Quote Orix 14-6-2024 11:51 PM
Iols nak komen

1. Hello igt weols x tahu ke dia mmg selama ni naik Range Rover ke sana sini

2. Low class nya level2 sheols dpt kereta upload ig

3. Ooooo paid review ke
Quote pinkzara 14-6-2024 11:52 PM
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

Sebab syg bebenor kat fans.
Fans nak tahu setiap inci apa yg berlaku dlm hidup tokti.

Dan tokti pulak tak jaga do and donts dlm bercontent.

Aku tak suka content mcm ni.
Quote hyie 15-6-2024 12:12 AM
miss_perfect replied at 14-6-2024 11:43 PM
Kenapa tokti buat konten macam influencer baru jadi jutawan?

sebab sheols tolong promote untuk orang je sebenarnya..ala2 ig review pasal makanan yang orang selalu bagi tu la, tapi yang ni versi kereta yang dia beli
Quote Masukkeluar 15-6-2024 12:20 AM
Low class nya biduanita negara buat content beli kereta…
Quote miss_perfect 15-6-2024 12:24 AM
hyie replied at 15-6-2024 12:12 AM
sebab sheols tolong promote untuk orang je sebenarnya..ala2 ig review pasal makanan yang orang sel ...

Tau tolong promote tapi maybe boleh guna ayat lain sikit. Ni guna ayat macam BBNU baru cium duit banyak. Tokti dah level lain. Dia bukan baru jadi jutawan.
Quote dio5774 15-6-2024 12:26 AM
Orix: Iols nak komen1. Hello igt weols x tahu ke dia mmg selama ni naik Range Rover ke sana sini2. Low class nya level2 sheols dpt kereta upload ig3. Ooooo  ...


rasanya nombor 3..duit dia berjuta2 tak kan range rover kereta idaman. model yang mana dia ambil kalau paling high spec tu ya dekat 3 juta..yg lain2 dalam 500 ke 900k je

Quote AWEKSAMURAI 15-6-2024 12:57 AM
dio5774 replied at 15-6-2024 12:26 AM
rasanya nombor 3..duit dia berjuta2 tak kan range rover kereta idaman. model yang mana dia ambil k ...

Duit juta-juta banyak nk guna ke lain nk beli utk kereta harga 1juta tu mmg makan masa lah kan..Aset lain kena buat dlu ..kayakan ahli kuarga paling penting.Kang tokti padam dari dunia terkapai-kapai plak ahli kuarga yg lain miskin papa kedana plak
Quote jambatannetizen 15-6-2024 01:40 AM
Laaah. Dari dulu bukan ke ada Range rover makiti ini? Selalu nampak dekat rumah kalau jalan.
Quote Cleocatra 15-6-2024 03:04 AM
Ok, lepas ni tuko kapet atas tangga tu. Meroh menyala dari zaman kak engku. Jangan lupa pos kat ig bila dah tuko
Quote bungarose 15-6-2024 04:17 AM
Kereta recond ker sheols beli
Quote damian_lee 15-6-2024 04:55 AM
konten yang mendatangkam persoalan
Quote Cleocatra 15-6-2024 06:33 AM
Gambar pegang stereng tu tak menahan. Kena tunjuk logo keta. Pulak tu kekok pegang stereng, macam nak bawak lori
Quote noor2 15-6-2024 06:47 AM
Dia nk meniru artis Atikah ke apa nama tu yg husband dia hadiahkan kereta secondhand tu ke?..
Quote Minami2013 15-6-2024 07:22 AM
Baru terdetik dlm hati.. dah kenapa range rover je kot.. rupe nye demi content.
Quote kmbg 15-6-2024 07:27 AM
Ni mesti MO Mickey mouse jijang ni suruh up..dia join lagi ke jajan jijang tu..ikut serap gundu la tu
Quote ayukpingu 15-6-2024 08:33 AM
tayah buat content pun org tau tokti mampu..

tp bila ada posting begini..hurmmm..takkan lah kot? perangai influencer jer gini
Quote Prickford 15-6-2024 09:31 AM
Masukkeluar replied at 14-6-2024 04:20 PM
Low class nya biduanita negara buat content beli kereta…

Syukur arwah Loma & Kak Pah tak perlu melalui zaman biduanita jadi low class dgn buat content2 tah pape.

Lihat semua komen(113)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.050654 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top