CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Abby Abadi Sayang Anak-Anak Sama Rata – ‘Tak Nak Dipersoal Kenapa Lebihkan Anak Itu, Dibiarkan Anak Ini’

15-6-2024 10:22 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5858| Komen: 6

Description: Pelakon Abby Abadi memberitahu dia menyayangi kesemua anak-anaknya sama rata.


Pelakon Abby Abadi memberitahu dia menyayangi kesemua anak-anaknya sama rata.

Menerusi hantaran di Instagram, Abby berkata, dia berusaha sehabis baik untuk menjadi ibu yang adil dalam mencurahkan kasih sayang terhadap anak-anaknya.

"Sayang semua Lillah. Sekejap Mama ke kiri. Sekejap ke kanan. Nak bagi sama adil supaya tak dipersoalkan kenapa lebihkan anak yang itu, kenapa biarkan anak yang ini?"

"Kita berusaha sehabis baik untuk jadi Mama yang terbaik pada anak-anak. Mencurahkan kasih sayang yang sama pada semua."

"Tapi takkan mungkin sempurna. Jadi doakan yang baik-baik okay? Semoga yang baik-baik pun kembali pada kita semua."

Terdahulu, netizen mendakwa Abby seakan memberi banyak perhatian kepada anak perempuannya Marissa Dania berbanding Marissa Danisha.

Sumber: Instagram/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ytee 17-6-2024 07:17 PM
bagus la
Quote ezacbee 17-6-2024 08:26 PM
Anak no3 tu lagi suka kot.. bebasss

Biar abang n kakak dia jadi retis.
Quote Hoola 17-6-2024 09:14 PM
mai dah
Quote sharlenetexas 17-6-2024 10:59 PM
Tengoklah nnt anak mana yg jaga mak bedridden


Quote CikYaYaYa 18-6-2024 12:19 AM
Toraa datang lagii
Quote prince_marhaen 18-6-2024 09:47 AM
Hujung2 yang no.3 tu la nanti jaga berak kencing kau..
Yang jantan delulu nak jadi retis sado walaupun wajah korea utara..
Yang kekonon cantik si jendul tu dah menghadap kot3 laki je...
Mak pak tak habis2 buat konten acah2 harmoni ex-ex laki bini...walhal masih tak move on..

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.049889 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top