CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

"Nampak yang mandi tanpa seurat benang, jelas ya..", Pengunjung dakwa bilik mandi "dinding cermin" hotel di Cameron Highlands tak selamat ...

10-7-2024 08:03 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 24305| Komen: 32

Description: PARA pengunjung yang bakal menginap di hotel atau rumah inap desa di Cameron Highlands, Pahang dinasihatkan untuk lebih berwaspada ketika menggunakan bilik air.


PARA pengunjung yang bakal menginap di hotel atau rumah inap desa di Cameron Highlands, Pahang dinasihatkan untuk lebih berwaspada ketika menggunakan bilik air.

Menerusi hantaran yang dikongsikan pengendali X @mynewshub pada Selasa, bilik air hotel berkenaan berkonsepkan dinding gelas atau cermin yang jelas memperlihatkan individu di dalam ruangan itu.


"Peringatan untuk yang ke Cameron Highlands yang duduk di apartment atas pasar malam. Berhati-hati ketika mandi di bilik air cermin.


"Nampak yang mandi tanpa seurat benang, jelas ya rambut paras mana pun nampak," tulisnya.

Menurut sumber asal hantaran itu, Lieza Wati mendakwa bahawa penghuni terbabit berkemungkinan tidak menyedari perkara itu kerana pantulan dalam bilik air tersebut tidak sama jika dilihat dari luar.

"Kesian mungkin dari dalam cermin tu gelap tapi dari luar sangat jelas. Bukan satu tapi tiga apartment yang kami nampak, tengok dekat beranda pakai tudung semua. Puas tutup aurat tapi terbuka tanpa sedar," tambahnya.

Setakat ini, belum ada kenyataan lanjut dikeluarkan pihak berkuasa mahupun pihak hotel berhubung dakwaan terbabit. 

Sumber — Majoriti

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manamana123 10-7-2024 09:40 PM
Apa nama hotel tu?
Quote Rogue98 10-7-2024 09:51 PM
Sure ke orang?
Quote Bungatulip1171 10-7-2024 11:46 PM
Macam2
Quote ultra78 11-7-2024 12:08 AM

Kat sini

[twitter]https://www.twitter.com/BMVFM/status/1810645324966576609[/twitter]
Quote Jitu 11-7-2024 12:15 AM
takde curtain kan apa ke bodonya mandi bogel dpn tingkap mcm tu

ke sengaja
Quote dagusengett 11-7-2024 12:23 AM
Ada condo kat cyber pun gini jugak
Tingkap tu frosted tak nampaknye tapi kena tutup tingkap
Lepas mandi bukakla tingkap
Condo kat kl pun ada camni jugak
Quote edayildiz 11-7-2024 12:54 AM
i tgh mandi kt rumah..blh dgr  org level atas rumah  lalu..omg jgn dia nmpak i sudah..mcm x je kn
Quote B40tastePosh 11-7-2024 01:31 AM
Mungkin diorg fikir tingkap tu akan ditutupi wap dari shower pemanas air.
Quote BoongaKertas 11-7-2024 07:33 AM
ngeri siot. pg td lalu ada org buat experiment. mmg nmpk wehhh org mandi dlm tu.
Quote dua_chzy 11-7-2024 07:55 AM
Sapa yang nak tengok, choi! Ada masa lak korang pi Cameron perhati orang mandi!

Yang into voyeurism tu syok ah kan boleh sengaja mandi tanpa seurat venang tayang bugil2 kat orang. Tapi ummah voyeur ni biasanya pi tayang betul2. Contoh ; deol yang ngesek kat public.
Quote TomyamPuteh 11-7-2024 08:01 AM
Tu semua homestay kt Barrington tu. Yg bwh dia pasar mlm tu. Aku pun pernah nmpk belalai tengah mandi. Xde nk bising2 pun. Senyum sorang2 je la
Quote IzzahF 11-7-2024 08:04 AM
Edited by IzzahF at 11-7-2024 10:06 AM

kenyang org asli situ tgk org bogel
Quote AbukRokok 11-7-2024 09:34 AM

ohh nk pgla nti boleh brag kasi nampak silhouette  
Quote ifanonline 11-7-2024 09:37 AM
org malaysia tetek bukan besar mana pun
Quote bitterchoc 11-7-2024 09:41 AM


Ewww. Tengah poopoo pun orang nampak nanti.
Quote pooh~key 11-7-2024 09:44 AM
dua_chzy replied at 11-7-2024 07:55 AM
Sapa yang nak tengok, choi! Ada masa lak korang pi Cameron perhati orang mandi!

Yang into voyeurism ...

Akak sissy. Akak nak tengok, sisthur… jap akak nak pack luggage lantas berangkat ke cameron highlands sekarang jua sis.
Quote pooh~key 11-7-2024 09:44 AM
TomyamPuteh replied at 11-7-2024 08:01 AM
Tu semua homestay kt Barrington tu. Yg bwh dia pasar mlm tu. Aku pun pernah nmpk belalai tengah mand ...

Lucky you sissyyyy….
Quote supernaturalee 11-7-2024 10:04 AM
ifanonline replied at 11-7-2024 09:37 AM
org malaysia tetek bukan besar mana pun

cik nek pun x besar mana


Quote BeskotCekelat 11-7-2024 10:40 AM
dagusengett replied at 11-7-2024 12:23 AM
Ada condo kat cyber pun gini jugak
Tingkap tu frosted tak nampaknye tapi kena tutup tingkap
Lepas m ...

Betul, biasa dekat toilet akan guna frosted glass.
Taktau la tingkap apartment cameron ni macamana,
Mungkin macam ada forumer cakap nampak silhouette/bayang je.
Tapi kalau setakat bayang, camno kaka tu boleh tau pakai seulas benang ke tak ????

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 09:59 PM GMT+8 , Processed in 0.054214 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top