View: 2806|Reply: 6
|
Daging Kari Masak Kicap, Aroma & Rasanya Membangkitkan Selera Weh!
[Copy link]
|
|
Kalau ikut respi arwah nenek..daging tu dipotong tebal kendian digoreng. Barulah dimasak kari kicap. Bhn2 rempah ratus lebih krg sama. Last but not least.. Letak cili hijau bwg holan. Siap..tahan lama tyah masuk petiais. Makin lama makin sedap. |
|
|
|
|
|
|
|
Sounds good. Leh cuba ni nnt |
|
|
|
|
|
|
|
Kari cap O mmg sedap |
|
|
|
|
|
|
|
boleh try ni. jarang masak daging sbb x pandai, takut daging liat.. |
|
|
|
|
|
|
|
Sedap lauk ni....masak pulak nasi Pakistan.....pastu ade ulam timun jepun+tomato...siappp |
|
|
|
|
|
|
|
penoren replied at 28-7-2021 10:08 AM
boleh try ni. jarang masak daging sbb x pandai, takut daging liat..
Potong betul x ?... gunelah daging btg pinang tempatan |
|
|
|
|
|
|
| |
|