Burger dalam tin diproduksi oleh perusahaan di Switzerland, Katadyn, Trekking-Mahlzeiten, sebuah perusahaan khas yang mengembangkan makanan siap saji untuk ekspedisi, outdoor dan penggemar makanan ekstrim.
Burger dalam tin ini dikembangkan dengan teknologi tinggi oleh Trekking-Mahlzeiten. Burger ini hanya memerlukan air untuk menyajikannya. PanasAn burger tin ini di atas periuk yang berisi air di atas api sekitar 10 minit , buka tutupnya dan siap dimakan . Produk ini tahan 12 bulan tanpa perlu dimasukkan ke dalam peti ais.
kedai buger ari2 ada je buka..gila ape nak mkn buger nih
antagenaiz Post at 4-4-2012 11:24
ni market nya utk orang yg suka gi camping....sapa2 yg kaki camping tau la...macam mana lazatnya kalau dalam hutan rimba tu...dapat makan burger mcm ni...huhu...rindu plak nak makan sayur pucuk masak tomyam...resepi hutan dulu2