|
Ohh..Mcm tu eh u guys akan terpikir..Goshh
camrey Post at 19-1-2011 15:03
tu pada ai je laa...other guys xtau la plak penerimaan dorg kan |
|
|
|
|
|
|
|
aku rase kn moral of da story
x yah knal kn awek korg kt kawn baik korg
utk elak trjadi nye mende2 gini.. |
|
|
|
|
|
|
|
APA KORANG RASA DGN KWAN BAIK KORANG KALAU DIA MSJ DGN GF KORANG TP XCAKAP APA PUN KAT KORANG???PADA ...
bizbaz Post at 19-1-2011 09:11
aku rasa elok kau amik hp..gf kau tuh..nyamar jd gf kau dan layan la..kawan kau tuh..tgk cam ne matlamat dia... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 18# nuryakmal
tu la pasal...ade kes kwn sy die dpt hadiah la, peminat tu kol ofis die la nak cr die...tp die tak suke...persoalannye mcm mane diorg dapat no kalo tak dibg.... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1# bizbaz
sound tepek kwn kau tu |
|
|
|
|
|
|
|
ofkos ler jeles ... cuz ai bkn malaikat |
|
|
|
|
|
|
|
msj untuk apa?
untuk spy bf dia?
untuk buat bf dia jeles?
member bf tu tangkap cintan tak? |
|
|
|
|
|
|
|
macam nelak kalau situasi ni di terbalikkan..maksudkan aku..KWN BAIK MSJ BF KORANG???!!..hahhah,...mesti BF tu suke |
|
|
|
|
|
|
|
macam nelak kalau situasi ni di terbalikkan..maksudkan aku..KWN BAIK MSJ BF KORANG???!!..hahhah,...m ...
warung_kelapa Post at 19-1-2011 23:31
maksudnya ko nak terbalikkan fakta ke? |
|
|
|
|
|
|
|
a'a.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 9# Sagoo
msg petama : pnggil nama awek aku je......msj no 2 : hye...........msj no 3 : aku da lupe ....tp setakat msj no 3 je..dah awek aku xrply so dye dah xanta ag da... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 13# camrey
yeke? slalu jmpe sembang biase je... xde hal trus nak msg hye...xke pelik tu?
mst ko dok bwat mcm tu kan3? itu yg ko bela sgt tu... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 17# camrey
aku penah gne fone kwan aku nak call awek aku tue...so die tye la dia nak simpan..so aku ok je r...gpun aku xterfikir apa2 la kan sbb dia kn kwn aku... |
|
|
|
|
|
|
|
xde ler kontrol ape.....just bile kene ngn kwn sendiri jer rase diri ni mcm tercabar la ka ...
Sagoo Post at 19-1-2011 14:59
sagoo...marah betul yer...mesti ko ni sayang giler aweks ko...
Jgn ar marah2..berusahalah utk tawan hati gf ko sebaik2nya..sure dia tak cari lain..dan takkan cair ngan yang lain sbb ko dh yg terbaik utk dia. |
|
|
|
|
|
|
|
maunye x marah.. mcm org curik reta aku je rase...
anyway....aku kalo sygk ...
Sagoo Post at 21-1-2011 10:22
bagusla mu ni...rugi kalu aweks mu ni lari....tp mu jgn risau..pasti ada dh beratur ambil no utk ganti aweks mu tuh. |
|
|
|
|
|
|
|
bagusla mu ni...rugi kalu aweks mu ni lari....tp mu jgn risau..pasti ada dh beratur ambil ...
SriAdila Post at 21-1-2011 10:25
beratur???? uhahauhauhuaa...teman bukannye kacak sgt sampai deme nk beratur2 nih
xpe ler..kalo nk lari..dah xde jodoh ler tuh..... |
|
|
|
|
|
|
|
APA KORANG RASA DGN KWAN BAIK KORANG KALAU DIA MSJ DGN GF KORANG TP XCAKAP APA PUN KAT KORANG???PADA ...
bizbaz Post at 19-1-2011 09:11
mesj yg jenis mcm mana tu? kalo setakat mesj ,conth 'bro pinjm duit gua dah kering ni' kemudia disusuli dengan 'sory salah no hehehe' |
|
|
|
|
|
|
| |
Category: Wanita & Lelaki
|