oppadel dok 1st line ngan sorg yoja
seme unifrom dorg ade riben ler... me tgk shinee ler yg paling bsopan dlm sgb nih...duduk pon ala inesen je
oppadel perform amigo tp x full version sbb dorg cut...sblm tu jedong ade ungkit pasal minho oppa hasaengbak show ...oppa mmg hansamu babas ler..sesekali pokes kat taeminhonew individually masa yg len cakap...hasaengbaek pon ade dlm sgb
ade sorg yoja...time jawab soklan jedong tetibe sebut nama baby..sebut suka ngan baby...malu2 lak baby...me tataw dia suka ke atau dia crite pasal org len yg suke baby...
pssttt....minho oppa ade duduk ala2 duduk di tangga di mana siku kat lutut...smart aaaa...
part detektif~~
baby kena pilih...
pasal seluar..seluar tu rupe seluar tido...cam dorg cakap kegunaan seluar...baby kata seluar tu dpakai utk menari...terus jedong suruh menari guna seluar tu...oppa ngan dubu join menari gunalagu amigo
lepas dorg cakap trophy lak...lepas tu baju ala leather warna merah...then stick yg ade tali *me tataw pebenda*...
soyoung kena teka sapa cakap benar dan tuan punye barang tu kot...yg lawak nyer jedong tanya baby brp rega baju merah tu...agaknye x logik kot rega tu yg dorg gelak
level wth me- dorg bet lagi-menari cam rain kot...
dubu terer...dpt soklan baru..tanye skali dpt jawab....baby x dpt...
muka oppa x menahan tol...yo yo orrr je pikir jwpn...tp part oppa tanye soklan tada la...
fill in the blanks~~~
overdosed ngan oppa dan dubu...1st line ade menang 2 kali...happy gler yoja tu...siap bangun dan nak polok oppadel...me rasa oppa bgtaw jwpn kat dubu huhu cam kelam kabut...5th line menang
final chllgr- prof.jun tp fail...
pssstttt....cam byk pokes ngan shinee
mianhae...posting karangan....me rasa me cam x sempat tgk sgb yg ni kat kbsw mgkn tgh cuti2 mesia me nih nanti
wah, best dorg perf lagu nih... tp kan, korg pasan x?? selama nih dorg perf just lagu yg rancak2 jer (noona, love like oxygen & amigo). setau me just satu lagu yg slow tempo jer yg dorg perf (romantic)!! naper la dorg x perf lagu2 yg mcm graze ker, last gift ker, aper ke... smm bk tgk gak dorg perf static. so xder la kiter sibuk nk pokes & tercarik2 maner yg kiter nk carik kan!!
time red carpet tuh. hoho ~~ tetiba me rs mcm suar yg MH pakai mcm ada ala2 sirip ikan lak... gugu ~~ and mmg part atas (baju) dh superb... tp tang kasut, xleh bg credit la... sumer bj yg dorg pakai mesti style kasut mcm tuh, lidah kasut terjelir keluar!! mmg dh ober bajet kot kalo nk tukor kasut dorg!!
[ Last edited by rukiaichigo at 16-11-2008 12:27 AM ]